"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 923
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Пуфи, те май вече никъде не изкупуват ....че станала 1-2 ст......и клошарите вече не събират  hahaha
Не си струва явно .

# 121
Това правя аз, гледам тя като спи да спя и аз че то иначе нестава. Спи по това време много добре. После за къпане едвам я будим. Чудя се вечер защо не спи така непробудно  Rolling Eyes  Ама то не е каквото искаме ние.

# 122
  • Разград
То, иначе Иве, щеше да бъде много идеално. Но пък така е по-интересно. Нямаше да има за какво да се ядосваш и живота ще бъде мнооого скучен.

# 123
Танче на това моето му се вика гладна кокошка просо сънува.  hahaha hahaha hahaha
Права си, че иначе няма да е интересно  Peace

# 124
Привет тая вечер доста пусто къде сте се изпокрили?

# 125
Оооооо  Теди ти успя най-сетне да я сложиш тая пуста снимка  smile3501    smile3532    love001

Ей много ми е културно детето обаче, никак не иска да се уригне. Какво ще я правя незнам. Аз я тупкам да се уригне, а тя милата заспива и това е.  Как  да я уригна незнам  Tired

# 126
  • Разград
Ааа, тук сме, тук сме.

# 127
# 128
# 129
 newsm20  newsm20 newsm20   Вълчо благодарско. Ще пробвам на следващото хранене и дано има ефект.

# 130
Ей къде сте  тази вечер. няма никой пак. Аз имам малко свободно време и викам да мина да надникна какво правите, ама на - няма никой. Айде отивам да гледам тв и по-късно може да мина пак. Hug

# 131
  • Разград
Да, наистина няма никой.
Аз вечерях и реших да опиша малко, пък то няма с кого.

# 132
Така да дам отчет. Опитах една от техниките за уригване и сякаш ще има ефект.  Peace Вълчо много мерси за което.
Ние сме накърмени, изкъпани и почти заспали. Аз също си лягам. Лека вечер ви желая и до утре.

Бубе , мила липсваш ми тука. Къде се загуби и ти кат старите пари  Hug

# 133

Добро утро,кафето днес е от мен!И аз успях най-после да се впиша първа един път от 4-5 месеца насам.
Успешен и по-топъл ден ви желая!

# 134
Добро утро и от мен, Симона снощи почти цяла нощ игра,но това не и попречи днес да стане рано и аз съм така   #Crazy

Кати, благодаря за кафето!
Нека и аз да ви предложа нещо към него

Общи условия

Активация на акаунт