"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 939
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Ох здравейте и от мен.

Мирка да е жива и здрава майка ти още дълги години за да ви помага и радва   bouquet

Ние сме с ужасни колики този следобед. Направо горкото детенце едвам стои. Спинка му се, ама го боли коремчето. Сега се поуспокои и дано поспи, че и аз да дремна. Снощи се представи добре горе доло. днеска сме пак на кърма, ама пак повръща. Малко по-малко но пак връща и аз пак давам да суче че гладна и така. Идва някъде през 2 часа да кърмя и ми се вижда малък периодът ама кат е гладно детито  #Crazy
 Айде отивам да използвам намалението докато се е кротнала малко. Като си дойде баща и ще се поява пак.

Ох Руже айде раждай вече, че да се отървеш.
А за тази помощ не знам нищо. Да не би да става въпрос за еднократната помощ при раждане на дете  newsm78

# 106
Това с дните и часовете нищо не означава, включвам си компа, влизам във форума и понякога по цял ден не се прибирам. То си се води, че съм вътре. И в къщи кажи речи същото.
Бели Ружи, ти стискай, да изпишем тая тема, а следващата ще я посветим на твоето събитие. И всичко ще бъде наред.
Има клуб на социалните работници, може да попитате там.
Имаме и съфорумка социален работник, може да попитате нея.
Никой няма да ви каже - хей, вие имате право на това и това. Такава е политиката на социалното. Кой разбрал, разбрал.

# 107
Гале, ако не се водиш никъде на работа и така смяташ да бъде и докрая, имаш право на някаква помощ, но и майчинството ти ще бъде съвсем друго-по-малко.

# 108
  • Разград
Иве,обърни внимание на това повръщане при бебка.Има теми за повръщането при кърмачета или напиши в Гугъл-а *рефлукс* и прочети.От там нататък ти си прецени,от прочетеното и от състоянието на бебка,какво точно да направиш.
Бели Ружи,леко раждане ти пожелавам,а до тогава наслаждавай се на свободното си време. Hug

# 109
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=socialwork клуб на социалните работници. Може да си задавате въпроси и без регистрация.

# 110
здравейте,
малката спи и аз използвам момента докато не е станала,че от тази сутрин както е станала иска да излиза на вън.Днес сме малко по добре не кашля толкова много.
Минах да ви видя и отивам да готвя че малката и мъжо като станат ще са гладни.
ani_87, polly, libra_75, maia_a, Гали_89 и 1 Гост преглежда(т) тази тема.      
 я всички слизайте от там

# 111
Руже,лесно, бързо  и най-вече безболезнено  Hug.

# 112
  • Разград
Здравейте и от мен! И аз да се запиша в новата темичка!
Танче, браво, мила!   bouquet
Мирка, честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава още много години и да я дарите с още едно внуче!  newsm51
Аз съм за среща в събота и да дам парички естествено де!  Peace
Малката вече е добре и вчера и днес я изкарваме за по около 20-30 минути!
Всички болнички да се оправят!
Руже, стискай още малко, мила!  Peace
Хайде после пак ще пиша!  Heart Eyes

# 113
Иве,обърни внимание на това повръщане при бебка.Има теми за повръщането при кърмачета или напиши в Гугъл-а *рефлукс* и прочети.От там нататък ти си прецени,от прочетеното и от състоянието на бебка,какво точно да направиш.
 Hug
Иве max-mama правилно ти е казала да прочетеш в гугала за рефлукса.Моята също като беше бебе повръщаше но нашите лекари нищо не можаха да установят.Затова заведох детето на лекар във Варна и там установиха че е с рефлукс.Изписаха и лекарства и трябваше да спи така че главичката и да е нависоко.Ако мога да ти помогна с нещо пиши.

# 114
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=socialwork клуб на социалните работници. Може да си задавате въпроси и без регистрация.
Благодаря за информацията!

# 115
Здравейте отново. Благодаря за инфото. Ние от днес спим на малко по-високо. Ще прочета за рефлукса. Мойто съкровище спинка още. Тия колики го умориха. Сега я чакам да се събуди да ядем. Днеска никакъв, ама никакъв режим, ooooh!

# 116
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313193.msg8040555#msg8040555
Ивенцето, ето я темата за рефлукса, само да не вземеш да се шашкаш и да ти се привиждат разни болести, защото това също е болест. В темата пише и отговаря един доктор Оги. Той диагноза няма да ти постави по нета, но може да те насочи на какъв специалист да отидеш, примерно . Не съм чел цялата тема. Мамите уважават доктор Оги.

# 117
Здравейте момичета.  bouquet
Честито на всички празнуващи.  bouquet

Имам странен въпрос,някой знаели къде изкупуват хартия,че бабата съседка до нас ме подлуди да ме пита. ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
Вълчо  аз я прочетох темата но не ми се видя да имаме такъв проблем поне според мен де.

# 119
Щом спи, значи това, което е неповърнато й стига. То ще се види и как наддава, на консултациите. Ти спи при всеки удобен момент.

Общи условия

Активация на акаунт