"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 960
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Благодаря за кафето и закуската.
Мире честит рожден ден на майка ти!  bouquet
Бен и Аз съм си антибоитика ни е Азитрил а педиатърката е Стойкова в поликлиниката и е кабинета някой от вас може и да е доволен от нея.
Лек слънчев ден на всички

# 91

Мире,да е жива и здрава майка ти.Много да ви слуша и много да ви обича.Пожелавам и да се радва на още внуци и да помогне и те да станат прекрасни хора като дъщеря и. Hug
Благодаря за почерпката.
Вълчо,и тази сутрин не си в кондиция май.В по-долен пост обяснявах защо им се водя кака.Живея с батко им,демек първия им братовчед.Но тъй като те дълго време са живели заедно,дори аз като дойдох тук те бяха в този партамент за това връзката по между ни е толкова силна.За мен и децата ми моя мъж има три сестри.

# 92
Ами така кажи, Радка ти е свекърва. Аз живея на горната улица, над училището, което е до Кольовата родна къща. Дам, живееш с батко им, ама под батко разбирам по-голям брат.

# 93
Бен и Аз съм си антибоитика ни е Азитрил а педиатърката е Стойкова в поликлиниката и е кабинета някой от вас може и да е доволен от нея.

Добро утро и от мен.
ani_87 и аз съм водила моите деца при Стойкова но съм забелязала че наистина изписва антибиотека в много големи дози. А иначе като лекар съм доволна от нея.До сега винаги е поставяла правилната диагноза.Но много често и при нас избързва с антибиотика.
Приятен ден на всички.

# 94
Здравейте! Случайно да знаете за някакви помощи дето ги давали по време на бременност newsm78 Аз това за първи път го чувам, но една моя дружка ми надува главата от вчера и ми казва да тръгвам към социалните да подавам молба за тези помощи. ooooh! Вече ми писна от нея, но реших да попитам тук, че сте по- напред с материала както се казва и сте минали по този път та може би знаете повече подробности по този въпрос. Hug Честито на всички празнуващи и да са живи и здрави!  bouquet

# 95
Здравейте! Случайно да знаете за някакви помощи дето ги давали по време на бременност newsm78 Аз това за първи път го чувам, но една моя дружка ми надува главата от вчера и ми казва да тръгвам към социалните да подавам молба за тези помощи. ooooh! Вече ми писна от нея, но реших да попитам тук, че сте по- напред с материала както се казва и сте минали по този път та може би знаете повече подробности по този въпрос. Hug Честито на всички празнуващи и да са живи и здрави!  bouquet
Ами Гали и аз не съм чувала за такива помощи!  newsm78 Де да имаше.Ивето ще каже най-добре тя е от последните,ако има такова нещо тя ще знае.

# 96
Мирка,да ти е жива и здрава и все така усмихната.Много ,много щастие и късмет.

# 97
Благодаря момичета , за кафетата.
Кати,много се радвам че те засичам в темата,скоро не сме се ритали с теб  Hug.
Руже,мила къде изчезна?Какво стана с прегледа?

# 98
  • Разград
Бен, аз също снощи реших, че батко означава по-голям брат. И се мъча да обясня на Свилен, пък той ми вика, че няма такова нещо.

Аз веднъж питах къде е Барбето. Никой не ми отговори. Сега пак питам, имате ли информация за нея?

# 99
  • Разград
ТОП 10 по прекарано време във форума
тити  265д 8ч 13м
L e o  260д 21ч 12м
Вълкът с дълъг ник  254д 11ч 38м
Lady Marmalade  240д 18ч 17м
ester  238д 18ч 54м
РЕНИ  219д 21ч 4м
Лалка  219д 12ч 38м
Amidala  212д 8ч 34м
Кифлата  211д 11ч 1м

На това се натъкнах преди малко.

# 100
  • Разград
Здравейте Hug
Мирка,да е жива и здрава майчето ти.Много поздрави да й предадеш.  bouquet
Ани,изобщо не съм доволна от Стойкова.Тя е от старата генерация доктори,не казвам,че е лош педиатър,но от новостите е далеч.Макси като беше бебе на 6 месеца се беше разболял(по-точно заразил от братовчед си).Изписа му личната Зинат,едва го пи,къде пие,къде повръща и на 5 ден температура.Тръгваме пак по доктори,личната ни праща на ехограф при Стойкова.Гледа тя и каза,че нещо му имало на единия бъбрек,пусна изследвания.Аз рева по коридорите на поликлиниката,ужас направо.А детето не беше никак добре,всъщност нямаше вече кашлица и сополи,а само Т и едно отпуснато в ръцете ми,направо не реагира.Самата Т не беше много висока.Вземам аз резултатите,нося ги на Стойкова,нищо му няма,направо идеални,тя гледа и се чуди,та ми казва-Да вземем за всеки случай да поставяме инжекции,все нещо му има,щом има Т.Направо щях да падна,но пък взех една ампула за тест и отидох във Вита-та да му го направят(Цефазолин бяха).Там,като ме видя лекарката ме пита защо такъв антибиотик,бил много силен,правел страхотни абцеси по крачетата и най-вече след като сме пили Зинат Цефазолина изобщо няма да ни повлияе,съвсем друго поколение бил.И така отидохме при Петрова,изписа на Макси Аугментин и след вторият прием сякаш се съживи това дете.И така.
Познаваме се със Стойкова и направо отидох и й казах какво се е случило,тя ми каза-Щом така си решила.....
Казах и на личната(от нея съм си много доволна) какво се е случило-Е,случвало се грешки да стават.
Какво да ти кажа повече.Никога с едно мнение не оставам,когато се отнася за здравето на децата.
Личната ако не може да ми помогне,отивам при Велкова.
Малко дълго стана,ама познавам методите на Стойкова,много е бърза с антибиотика и изобщо не й вярвам.

# 101
Танче,Барбето са добре.....просто няма време за нет  Peace

# 102
Здравейте и за много години и от мен! Бъдете здрави и тази година само хубави неща да ви се случват!
Записвам се да следя и аз темата, че напоследък много ви изпуснах.

Пуснах го и в предната тема без да искам Laughing

# 103
  • Разград
Здравейте и от мен .

Навън духа ужасно студен вятър  cold

Сложих една риба на терасата, дано не замръзна докато стане  ooooh!

Мирка да е жива и здрава майка ти и дълги години да ви помага и радва   bouquet

РР: Вълчо ти си наща гордост Mr. Green

# 104
  • София
Поли , тук съм. Ама вчера съм заспала на дивана пред телевизора още в 18,30 часа. А днес от сутринта шетам из нас, после се къпах и сега сядам да ви видя.
Доки каза , че терминът ми не бил 24.01 , а 19.01. Ама аз това го знам отдавна, тя само първият път ми каза 24.01. Вчера не беше моята лекарка , а друг доктор който я заместваше. Оказа се , че е лекар във същата болница в която мисля да раждам. Тоновете на бебо са перфектни, и той е ок. Според доктора е около 3,600 кг. в момента. Плацентата си е пълна зрялост вече, но да не се притеснявам , защото околоплодните води били достатъчно и били хубави. Каза че тази седмица трябва вече да раждам, стига съм чакала . Разкритието не е мръднало много от предният път - около 1,5 см. А и шийката все още била мека и не се е изгладила ( мисля , че така се казваше ). Каза , че в събота бил дежурен цял ден в болницата и ако до тогава не съм родила , щял да ме чака в събота да отида до болницата да ме прегледа - тоновете, ок.води и разкритието и т.н.
Ами това е , сега чакам вече да родя, ами тъй де стига съм се стискала вече  Laughing
Вълчо направо ме уби   hahaha
Мире, да е жива и здрава майка ти   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт