"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 921
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
  • Разград
Здравейте, милички, в това гадно време!  Hug
Аз да питам какво става с кафето за събота?
Пак ставаме несериозни, а уж ще се организираме за дечицата за рожденните дни парички да даваме и те трябва да се правят!
Хайде да не оставяме всичко само на думи и ако ще правим нещо да го правим и да започнем с оглеждането за Великденския базар, защото в последния момент не е добра идея!
Ако съм била малко остра, извинете, но наистина ако ще правим нещо да го правим!
Лек и спокоен ден!  Peace

# 151
Майче, за парите -няма проблем, ама за кафе е сложно-нямам гледачи, а не ми се мъкне с Дани по кафенета, защото който го знае ще ме разбере Twisted Evil

# 152
Аз исках да помоля ако можете да ми отделяте от букети(като ви подарят  Mr. Green) украсите......сещате ли се .....опаковката от мрежа и хартия:
Ето като тази  например .... тази ..... и тази ,как се прави -  измъквате леко цветята и остава опаковката  Grinning .....или се изрязва букета... че ако трябва да плащам за мрежи и други такива .....ще се оскъпят  много букетите.
А ......вкъщи опосках всичко и нямам за тази година,а и повод нямам за да ми подарят достатъчно .....
Ако има неясноти ,казвайте   bouquet

# 153
За колко парички става въпрос и коя от вас ми е най-близо до пощата?

# 154
Вълчо,разбрахме се по 5лв месечно кой когато може-ще се празнуват рождените дни на децата ежемесечно. Сега се оказа, че май няма да стигнат и парите за  ламината, т.к. ще трябва да се плати и за монтаж Thinking Ще го измислим Peace

# 155
  • Разград
Здравейте и от мен!
За паричките - и аз ще дам , но в събота ми е невъзможно за кафе - нямам гледачи Thinking.
Преди малко налепих мечетата за играта и утре пускам писмото, дано скоро ни дойде Жирафчето, че то май мама ще си играе по-вече с него отколкото децата  Embarassed
Току що Плами заспа на пода, борейки се с една възглавница  Shocked (за първи път съм свидетел на такава гледка  Mr. Green). Май започваме да се очовечваме или поне на мен ми се иска да е така   Joy
Всички болни да оздравяват бързо   bouquet
РР: Поли в къщи се намира някоя и друга мрежичка, а не разбрах от тая хартия тип "хармоника" искаш ли  newsm78 май от нея имам.

# 156
РР: Поли в къщи се намира някоя и друга мрежичка, а не разбрах от тая хартия тип "хармоника" искаш ли  newsm78 май от нея имам.
Всякакви Зори.Те нали букетите  ще са различни .
Я направо да Ви ги покажа
от тук ......нататък
Има и с мрежичка , и с хартия....но понеже тази год. трябва да са повече от 5 ........ще ми трябват и повече опаковки  Peace

# 157
Когато решите кога да се събирате, само пишете тук да зная и да дам на Ани парички от мое име.
Поли трябва да видя какво имам, ама ако имам нещо незнам как ще стигне до тебе  Thinking

# 158
Ще изюркаш батко си да дойде да ги вземе и да ги донесе в залата  Mr. Green.

# 159
  • Разград
Поли, ама моите празници минаха вече. Ще чакам 8-ми март ако получа нещо тогава. Laughing

Бен, като се включиш кажи за кога ще трябват играчките от яйца.

Кажете на миналогодишния великденски базар кое се продаваше много.

# 160
  • Разград
Много са красиви Поли  Peace
Това намерих ЦЪК, цък,цък, цък

# 161
 hahaha hahaha hahaha  Да бе просто не го виждам.

Ох това моето дете този следобед ми разказва играта. От 2 часа се храним и се мъчим да се приспим, уж се наяла слагам я да спи тя ревва и търси да яде и айде пак на гърда и пак същата работа. Вече се изнервям лекичко  smile3515 smile3511 smile3515

# 162
Не се  изнервяй Иве, питаш ли я малката буба пък какво и е   Hug.
Зори ,браво    Hug.......,а аз колко обяснения дръпнах  Joy ,ти с един замах реши нещата   bouquet .
Редактирам малко   Mr. Green :Мони мрънка тука та четох малко през ред  Embarassed .
Мерси Зори ,точно такива ми трябват,ако е възможно да ми ги дадеш,ако не на тази ,на другата среща   bouquet
hahaha hahaha hahaha  Да бе просто не го виждам.
Аз също...... Joy Пошегувах се.....Все до великденския базар ще се видим Иве,няма вечно да вали сняг я  cold, ти провери дали имаш- не веднага де  Mr. Green.....

# 163
Иве, биба не ще ли Confused

# 164
Абе давам биба, плюе я.  Като я взема на ръце и търси да суче, суква малко уж ще спи и айде цирка пак почва.
Ама сега като че ли заспа вече   Praynig  Сега няма събуждане, а като дойде време за баня незная какво ще правим  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт