"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 929
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
Иве не се ядосвай карай я по спокойно.
Атя може да не е гладна а само да те разиграва или може да не и се спи,не е задължително да спи постоянно.
Ние задължително си играехме след всяко хранене тя никога не е заспивала веднага щом я нахраня.
Така че пробваи и по малко вода да и даваш,не е задеължително като плаче да е гладна.

# 166
.... Сега няма събуждане, а като дойде време за баня незная какво ще правим  #Crazy
А защо не съобразиш банята с времето и за ставане....
Изкъпвате се.....хапвате и наняте newsm07

# 167
Абе баш си е гладна тя. Давам чайче, биба ама ефекта беше нулев. Важното е че сега заспа.

Мали тия В София от де тръгнаха и какво направиха. Има да мисля и утре за мъжа ми как ще се придвижва там. Днеска бях на тръни цял ден. Видяха какво стана в Гърция и решиха да го повторят и у нас. Не може ли да си протестират мирно и тихо. Направо незнам на къде отива държавата ни.   #Cussing out

Сега ще се къпем и ще наняме, а хапването по-късно.  Ами за сега още бабите ми помагат с къпането и се съобразявам с тях малко, малко с нея кога ще стане.  Иначе трябва да се къпем в 18ч,  което ми се вижда рано.

# 168
  • Разград
Поли, намерих едно парче мрежа. Прибрала съм го случайно от някакъв букет. Предполагам все ще свърши работа.
Сега ще огледам и играчките от яйца.

# 169
Поли, намерих едно парче мрежа.
  bouquet
А какви са тези играчки?Някой да ме светне  newsm78

# 170
  • Разград
На миналата среща Бен каза, че слагат такива играчки на тортите на рожденниците. Та, аз и казах, че мога да дам такива играчки.
Тази вечер извадих 2 торбички с части и сглобих няколко.

# 171
Привет!
Иве,набий си в малката главица,че от 01.01.2009г.Вики е най-важното нещо в живота ти и ще се съобразявате първо с нея.Ако бабите живеят далече и е неудобно да вървят по тъмно просто сменете часовете на къпане,или се опитай сама да я къпеш.Представи си,чти се спиш сладко,сладко след като цяла нощ си миткала по форумите и някой дойде и започне да те щипе или запушва нослето,защото било време за ядене или баня.Дали няма да отнесе нещо по адрес на роднините му от женски пол.При мен със сигурност и румънски тираджия ще се почувства неудобно.
Когато кърмиш дребка и тя ти заспива в ръцете и бутай ушенцето,аз така събуждах дребнитеКолики има почти всяко бебе и най-сигурния начин за справяне с тях е биволски нерви и много гушкане.И двамата сппяха на гърдите ми,само така мируваха.
ЗА игрчките-трябват ми всякакви малки играчки,които да изполваме за украса на торта.ПОнеже на веднъж прануваме по няколко рожденни дни използваме две торти,а само сменяме украсата.ЗА този месец още не сме се разбрали кога ще ходим,но няма много време,та си мисля,че трябва в седмицата 26-31 януари.
Следващата седмица ще бъде окончателно решен въпроса с подовата настилка.ПОследните няколко дни направихме проучване и поговорихме със специалисти в резултат на което се оказва,че трябва да минем на първоначалната идея,а именно балатум.Помещението е почти 60кв.м,а свестен ламинат,който би издържал на специфичните условия в дома е окло 26-30лв.кв.м.Като към тази сума се прибавят разходи по подложки и первази сумата далеч надвишава това,с което разполагаме.
За кефето-кажете имате ли през седмицата на кого да оставяте децата?И на мен делчничен ден ми е по-удобен,защото малките са по ясли и градини.Например за другата седмица-само вторник съм дневна смяна и не мога.Ако сте навити в понеделник,да се видим?
Поли,мама утре е рожденничка и е ппредупредена,да не изхвърля никакви хартии.

# 172
  • Разград
Добро утро на всички!  Hug
Хайде на едно топло кафенце!   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
Бен, честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава още дълги години и да ти помага!   bouquet
Аз мога по всяко време да дойда на срещата!
Ако някой се сдобие с излишна карта за мечетата на Памперс да ми свирка - ще дам мечета насреща!  Peace
Хайде лек и спорен ден!  Heart Eyes

# 173
Добро утро. Майче   мерси за кафенцето, тъкмо и аз пия моето. Бубка се мъчи да нанка.

Бен , абсолютно си права, че Вики е на първо място. Никой не твърди обратното. Аз само споделих какво правим, не съм искала да звучи като оплакване.  Peace

Днес сме на консултации да видим колко сме пораснали. Времето ми се вижда добро, поне не вали и няма вятър за сега поне.
ХАйде лек, успешен и слънчев ден на всички.   bouquet

# 174
  • Разград
Добро утро и от мен!

Майче мерси за кафенцето   bouquet

Бен,честит рожден ден на майка ти!Нека да е здрава и щастлива да се радва на деца,внуци и правнуци!!!

Днес май ще става за разходки  Peace. Който ще слиза към центъра да свирка, може да си организираме една малка форумска среща  Mr. Green

Иве, да пишеш как е минала консултацията  Hug

Какво ли става с Бели Ружи, не е писала тези дни  newsm78

# 175
Добро утро и от мен в този слънчев ден.
maia_a благодаря за кафето.

Хайде на разходки днес времето май ще е хубаво. Grinning
Чао и лек ден на всички.

# 176

Албенка специално за майка ти. Да е жива и здрава.

# 177
Здравейте! Хайде днес и аз да почерпя с кафенце.

# 178
Честит рожден ден на майката  на Бен! Да е жива, здрава и много да ви помага!

# 179
Бени, да е жива и здрава майка ти, само хубави моменти  bouquet
Бели Ружи е добре, още е 2в 1

Общи условия

Активация на акаунт