"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 942
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Тук съм , още съм 2в1. Снощи имах страшни болки и контракции , но накрая пак спряха - аман.
Алекс от вчера е болна и цял ден се борихме с температура. Днес сякаш е по-добре, но сутринта пак имаше38,3 Т. Така че сме си двете в нас. Като ме види седнала пред компютъра и почва да иска да и пусна филмче.
За капак моят мъж утре го пращат командировка в Пловдив.Хич не им пука, че мога всеки момента да родя и че и детето си е в нас болно. Ама нормално. Добре че баща ми се прибра от Испания и сега е свободен. Днес го чакам да пристигне по спешност в София, за да не сме сами двете и точно тогава да вземе да реши да излиза момъка.
В общи линии това е при нас - веселба. Благодаря ви за загрижеността момичета.
Бен , честит рожден ден на майка ти ! Да е жива и здрава!  bouquet

# 181
Руже стискай още малко, малко остана.  А колкото до това, че не се съобразяват с вас така си е. Никой не гледа теб, всеки гледа себе си. Споко, всичко ще е ок. Дано Алекс оздравява бързо, че бебо идва  Peace

# 182
Добро утро и от мен,днес докато се организирам то станало обяд  #Crazy

Бен да е жива и здрава майка ти !   bouquet

# 183
здравейте!  Hug
и аз мисля днес да поизлезнем с малкия че сякаш времето ще позволи   Nature Sun With Face .
лек и слънчев ден ви желая

# 184
Бен,да ти е жива и здрава мама!Много здраве и много хубави моменти!

# 185

Албенче да ти  е живо и здраво майчето много здраве и хубави моменти.

Определено днес ще става за разходки.
Иве чакаме новини за малката как расте.

# 186
  • Разград
Привет на всички Hug
Бен,да е жива и здрава майчето ти.  bouquet
Когато кажете за кафе аз съм *винаги готов*,но с неразделната си половинка.
И ние мислим днес да се разходим.Имам още малко работа и после ще се приготвяме.
Хубав ден от мен. Hug

# 187
  • Разград
Привет!  Hug

Бен, ЧРД на майка ти! Да е жива и здрава!    bouquet  bouquet  bouquet

След малко ние излизаме на първата си разходка за тази година.

# 188
  • Разград
Танче, ние към 13 ще сме по центъра може да се засечем и да пием кафе  Hug

Към новите мами, аз съм с розово-синя двойна количка, свиркайте без притеснения   Peace

# 189
Ние се прибрахме.  ачили сме само 350гр. а уж папкаме много. Нищо да е жива и здрава ще наваксаме с килцата. Иначе сме си здравички. НАвънка е супер времето, само за разходки. Но на нас толкова ни се полага - само до докторката  Mr. Green

# 190
350 грама изобщо не са малко, имай предвид ,че първите няколко дни се свалят 10 % от теглото, а после почват да наваксват. Като стане на месец ще разбереш реално колко е качила.

# 191
Привет!
Благодаря за пожеланията към мама!ДА почерпя викам:тортичка и нещонещо леко!
Иве,и аз мисля че 350грама не са малко.Ще видиш,че в края на месеца ще са станали 800,което е напълно нормално за кърмено бебе.
Аз имам няколко питанки:
?Ако някой може да шие гоблени,или някоя баба да свирка.Става въпрос за малки великденски мотивчета,които после да направя като украса за стена.Имам схеми и конци,трябват шивачки.
?Освен това се търси желаещ да нагъва лентички,от които да правим после свещници и кошнички.Ама моля ви нека това е някой,който наистина с друго няма да се справи.Аз ще обясня точно какво трябва да се прави,не е трудно.
?Ако на някой му попаднат брошури на практикер или била да ги вземе,че от тях се правят лентичките.
?ДАйте идея как точно да събираме идеите,за да не се налага да ги търсим из темите.
?ТЪрси се човек на ти с Corel drow за да ни направи плакат,който да разпечатаме и сложим по предприятия и обществени сгради за да може хората този път да знаят какво правим.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 14:16 от бен

# 192
така ние направихме разходката, нахранихме се и сега  спим  newsm44
абе от седмица сме с хрема.  Cry ходихме при личната миналата седмица и тя ни прегледа и каза че ни няма нищо и ни изписа капки кселометазолин.е давам аз вече седсмица ама хремата си стои, а не е препоръчително да се дават дълго време.друго нищо ни няма ама като легнем и носа се запушва и не е от сухия въздух и незнам.някой от вас може ли даде някакъв съвет за други капки или някави други церове за носле?   smile3506 или трябваше май да отида при лекарката  newsm78
А да попитам за децата в Просторно ли събирате парички?  Rolling Eyes и аз ще дам само кажете  за кога,  че нали съм новобранка и не съм наясно с нещата   Embarassed

# 193

абе от седмица сме с хрема.  Cry ходихме при личната миналата седмица и тя ни прегледа и каза че ни няма нищо и ни изписа капки кселометазолин.е давам аз вече седсмица ама хремата си стои, а не е препоръчително да се дават дълго време.друго нищо ни няма ама като легнем и носа се запушва и не е от сухия въздух и незнам.някой от вас може ли даде някакъв съвет за други капки или някави други церове за носле?   smile3506 или трябваше май да отида при лекарката 

pipineska  и ние сме с хрема но този път ни изписаха tobrin това са капки за очи но се капят в носа и казаха че били много ефикасни.Ние сме с хрема когато ни никнат зъбите и никакви капки не ни помагат докато не пробие зъба.

# 194
и ние имаме такива и днес минах на тях.обаче хремата може ли да е от зъбите  smile3506 понеже и на нас сега ни избиват кътниците имаме 3-4 от месец насам и продължават да избиват други.   newsm78 ако е от зъбите поне да не се притеснявам . благодаря ти libra   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт