"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 948
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Иве аз също мисля че въобще не е малко това което е надала малката,напъло нормално не се притеснявай и няма какво да наваксвате.
Пипинеска много е възможно хремата да е от никненето на зъби,а капки аз съм много доволна от Виброцил самите капки изсушават лигавицата.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 19:12 от ani_87

# 196
  • Разград
Пипинес,само искам да ти напомня,че отворени,капките Тобрин,имат трайност точно 1 месец и наистина след това не действат.Макси започне ли да се хремавее веднага започвам Ксилометазолин и Тобрин в комбинация(първо Ксилометазолина и след 5 минути Тобрина)три пъти на ден,след три дена е готов.От три години само така лекувам хрема и съм много доволна,но още докато видя секрет и веднага започвам.

# 197
  • Разград
Аз пък лекувам хремата с чай от лайка и инхалации. Ако не може с тях тогава чак лекарства.

Бен, аз шия гоблени, кажи за какво става въпрос. Ще намирам време докато спи малкия.
Може ли брошури от Метро да свършат работа?
И ако няма кой друг да се справи с плаката, мога да ангажирам сестра ми, но тя каза, че може да пробва с фотошоп. Малко съм на вие с тези неща, извинете ме. Но тя иска първо да пробва и тогава да каже дали ще се справи. Досега не е правила подобни неща, но няма нищо против да опита.
А от тортата остана ли да дойда да се почерпя?  Embarassed

# 198
Пипинес,само искам да ти напомня,че отворени,капките Тобрин,имат трайност точно 1 месец и наистина след това не действат.Макси започне ли да се хремавее веднага започвам Ксилометазолин и Тобрин в комбинация(първо Ксилометазолина и след 5 минути Тобрина)три пъти на ден,след три дена е готов.От три години само така лекувам хрема и съм много доволна,но още докато видя секрет и веднага започвам.
Лидка мерси че ми каза че тобрина е с трайност един месец,хич нямам навик да гледам  Embarassed значи трябва да си купя нови  Mr. Green
Щом може да е от зъбите се успокоявам за сега.за температура съм чувала от зъбките,но за хрема не.Вие знаете по-добре от мен.  Hug

# 199
  • Разград
Лидка мерси че ми каза че тобрина е с трайност един месец,хич нямам навик да гледам  Embarassed значи трябва да си купя нови  Mr. Green
Щом може да е от зъбите се успокоявам за сега.за температура съм чувала от зъбките,но за хрема не.Вие знаете по-добре от мен.  Hug

Казват,че при никненето на зъбките имунитета на децата спада и от там по-лесно се разболяват.Склонна съм да вярвам на това обяснение.Че то само като го гледаш детето как се измъчва и колко зъба вади за толкова кратък период,няма начин да не му се претоварва организъма,а само това ли е?

# 200
ехо  къде сте?да не сте по разходки  Mr. Green
аз пратих малко малкия на гости у баба му за няколко часа и сега почивка  newsm44

# 201
  • Разград
ехо  къде сте?да не сте по разходки  Mr. Green
аз пратих малко малкия на гости у баба му за няколко часа и сега почивка  newsm44

Ей,добре си ти.Моя Макси никой не го иска,а и той не ги иска,де.

# 202
  • Разград

Ей, Лидка, разсмя ме  Joy Joy Joy

# 203
абе Лидче как така няма да го искат?  newsm78 такова сладкодумно и добро детенце е Макси.   Hug

# 204
Привет!
Аз да се намеся сега като видна свекърва.Първо обяснението за спадане на имунитета и никнен е на зъбки е вярно.Обаче лекуването на сполите не е шега работа и не трябва да се лекуват всички видове с едно и също нещо.РАзличния им цвят означава различен причинител и ако за зелени сополи,които са бактериални,антиботичните капки каквито са тобрина,макситрола и бактобрана е възможно да помогнат,то на бистри няма да действат.За тях аз използвам две неща.Ако положението е много течно тогава направо си копувам коларгол а ако е по-леко разтвор на биоцитрин или хомеопатични.ТА мисълта ми беше,че не е лошо педиатър да прецени какво точно да е лечението,Друг е въпроса,че в тази град  никой не те праща на антибиограма а лекуват бактериални сополи с едно от гереспоменатите три лекарства,без да се знае точния причинител.
Брошури от метро стават.
Танче ето ти линк към един албум със схемички
http://velina.mylivepage.com/image/index/last?page=1&act=idx връщай на зад и каквото си харесаш.Идеята ми е да залепя после тези мотивчета върху дървени филийки или онези шпатулки като за Коледния базар,т.е на трябва да са по-големи от 10/8,максимум 10/10 см.Конци имам така,че ако трябва ще ти прехвърля.Аз си мисля,че на бяла панама ще изглеждат по-ефектно,но не претендирам.
За плаката ще изчакаме  на Зори приятелка да помисли дали ще може да ни помогне и пак ще говорим.
От мен лека вечер,а утре съм на работа.Не ме чакайте.

# 205
Момичета някой от вас да знае каде се намира Спиид Логистик ООд в нашия град
че ми трябва.
Това е някаква куриерска фирма но не е Спиди а някаква нова.

# 206
От проверката,която няправих нищо не открих,освен,че е много нова фирма.
Аз забравих-Събираме всеки месец по 5лева за децата от Дома в Просторно.С тези парички ще празнуваме ежемесечно рожденните им дни.Моля никой да не се чувства длъжен да го прави.Паричките по принцип ги събирам аз.
Вълчо,ти беше питал кой ще мине покрай теб-аз ще съм,но ще е идната седмица.Ще сигнализирам предварително.
Танче,моля те ако някой сложи ллинк с нещо за базара да го копваш в първия си пост на темата за да не го губим.Имам в предвид,нещо,което ще произвеждаме.

# 207
Привет девойки. Как сте тази вечер.

Ани   това наименование нищо не ми говори.  Thinking

Бен   аз ще видя с какво мога да помогна. Дано успея да се включа.

# 208
  • Разград
Здравейте, милички!   bouquet
Аз за пореден път ще питам мамите, които продаваха на Великденския базар да пишат кои неща се продаваха, за да се насочим правилно и да няма излишни и непродадени! Абе не исках да пиша излишни, а че има неща които не се вземат и не се харесват явно от хората! Та това ми е питанката!  Peace
За да може да сме по-ползотворни е добре да имаме ясна идея за нещата!
Благодаря ви, предварително, за отговорите!  Hug

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:36 от maia_a

# 209
  • Разград
Майче, и аз питах същото.
Дори взех да се ровя в предните теми. Обаче засега нямам резултат.

Общи условия

Активация на акаунт