Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 405
  • В сърцето на любимите мъже!
Честит Рожден ден, Слабе и Аби! Живи и здрави и много щастливи!

Аз днес съм с месечинка - 5 месеца с вас (да, с вас, не с Дюкан, щото той си шета по Франсето, ама вие тука ме подкрепяте и съветвате).

Равносметката е 15 свалени кила, като последния месец плътно задържане, но аз си знам защо. Иначе ударих и друг рекорд - общо свалени 55 кила  Embarassed (ха сега да видим кой ще ме бие  Laughing).

Доволна съм и съм щастлива и така добре се чувствам, че не знам, ако сваля още 10-ина кила, както съм си наумила, как ли ще изглеждам... newsm78

Целувам ви и приятен ден! Hug

# 406
Добро утро  Heart Eyes

Грабвам ароматното кафенце на мименсита   Hug

Игибери , честита ти месечинка , чудесен резултат , браво Hug

Аби , Слабе , честит рожден ден момичета , да сте живи и здрави , много щастие , любов и късмет във всяко ваше начинание Hug Hug 
Лепи , честит рожден ден и на теб на патерица , много обичана и желана бъди

# 407
Добро утро  Heart Eyes
Нещо укаснях с поздравите днес  Whistling
Не съм чела,но  трябва да поздравя две рогати Козирогчета  Mr. Green

Аби Честит рожден ден!Бъди много щастлива,много обичана и много здрава Heart Eyes

Славе Пожелавям ти всичкото щастие на света

Лепи Честит рожден ден на патерици.Здраве,щастие и много късмет  newsm51

# 408
Аби, Слабе, честит ви рожден ден  Hug

Иги, честита ти месечинка  Hug. Пожелавам ти по-скоро да стигнеш желаните килограми  Laughing
bravy , честита ти месечинка и на теб  Hug
тяя, чеситита ти месечинка, че и годинка и на теб  Hug

# 409
Добро утро!

Аби, Славе
Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 410
Добро утро и честито на рожденичките ни Аби и Слабе  Hug  newsm59 Многоздраве,  красиви моменти в живота ви пожелавам,много успехи и страхотно настроение  newsm51
Аз може ли да се похваля? Смъкнах цял килограааааМ  newsm44 newsm44 newsm44 От 63.500 днес 62.600 Simple Smile Това за мен е голям успех, та ми разбирате танца на радостта, сигурна съм.   bouquet
Мерито, и ти като си болничка , взимай хапове, пий чайчета много и атакувай здраво, защото вируса наистина е много кофти   bouquet

Хубав ден ви желая  Simple Smile  Heart Eyes
Редакция: Само да допълня че сега си измерих обиколките и от 19-ти декември до сега,за по-малко от месец и свалени кг- 2.500 имам намаление 3 см от гръдната обиколка, - 2 см от талия, ,-2 см от бедрото, - 1 см от ръката и цели 5-6 см от дупето  newsm44 .Ще прибавя че от 4 месеца- от октомври се мажа с антицелултния гел на Дева и съм страшно доволна, смятам че така си подпомогнах намалението на ханша и бедрата. Игибери честита ти месечинка  Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 08:29 от музичка

# 411
  • София
Добро утро на всички!  Hug

Честит рожден ден на две любими дюканки-сладуранки - Аби Hug и Славе Hug!
Днес мрачното ми настроение заради  badscale може да се пооправи само заради този двоен празник  Mr. Green
Искам и да ви се оплача  Cry бях на рожден ден и пих водица, и имаше тортааааааа и аз затова си тръгнах по - рано. После в колата за малко да се разплача.
Кристина! Ако наистина си решила да постигнеш целта си, такива неща ще ти се случват непрекъснато! След време дори реакцията ти на тортата ще ти се струва смешна, в сравнение с изкушенията, на които всекидневно ще си подложена. В началото е най-лесно, когато мотивацията е силна, а килограмите за сваляне - много. Така че събери целия си инат и воля и не се оставяй такива дреболии да ти действат. Ако знаеш колко празници съм изкарала на вода....но никак не съжалявам и не съм се чуствала зле, като знам защо го правя. Всяка една такава случка в началото ме правеше по-силна и по-решена да постигна своето и да докажа на всички, че мога. Ако евентуално отидеш на гости дбре нахранена и с шише кола лайт, може и тортата да не ти се стори толкова примамлива. Успех и горе главата!  bouquet
Иги Hug, честита месечинка, пожелавам ти най-накрая кантара да се раздвижи надолу!  bouquet (Ей, ама ти продъжаваш да смяташ за най-високо тегло килограмите, с които си влязла да раждаш  ooooh! Както ти казах, така и калкулатора няма да ти покаже вярно число  ooooh!)
Доре Hug, утрепа рибата! Hug това се вика истински приятел, да си сподели най-любимото (Джонката) с приятелите Laughing
Музичка Hug, честито! smile3525 Искам и аз такаааааааааа
А то - след като за 4 П свалих 1,400, след 5-тия П имам +800 гр  #Cussing out #2gunfire гаднооооооо
То се е видяло, няма начин, ще връщам линийката  Embarassed
Лек и усмихнат ден, днес ще има голям чатърски купон, предчуствам  smile3521

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 08:28 от krikri

# 412
музичка  Hug Да се оправяш бързо Peace

Честит Рожден ден, Слабе и Аби! Бъдете здрави, слаби и много щастливи! smile3525  party041 Gift

Iggiberry, честита месечинка  bouquet

звездопад, честита месечинка и на теб  bouquet

# 413
  • Пловдив
Добро утро, добри хора! Mr. Green

ЧРД на Аби и Слабето! Heart Eyes
Все така весели, жизнени и енергични, усмихнати и щастливи, слаби и красиви..  bouquet

Днес имам месечинка - 8 месеца с Дюкан, да е жив и здрав и той. Party
Черпя ви - кой която си хване - негова си е..
http://paper.standartnews.com/images/leading_pics/leading_2525_bg.jpg
 Flutter

# 414
  • Варна
Аби, Слабе, честит рожден ден, душички! Да сте здрави и щастливи, обичани и все така красиви!  newsm51
Иги, честита месечинка. 55 свалени   #Crazy  smile3501Пожелавам ти скоро да постигнеш целта си.    bouquet
bravy , честита месечинка и на теб!   bouquet
тяя, чеситита годинка!  bouquet
Филюдка, моите най-искрени съболезнования. spoko Радвам се, че си вече тук и ще пишеш по-честичко. Hug
Мери, скорошно оздравяване и на малките също! Hug
Ванеска, Слабе, ще броим, ще броим  Mr. Green
Кристинка, браво за постъпката и никакви сълзи. Naughty В списъка си, усмихни се сега.  Hug
музичка   Heart Eyes
Айнурче,   love001 Направи ли нещо с екскуизата? Аз след малко започвам  chef, после ще докладвам. bowuu
Весииии,   remybussi
звездопадче , честита месечинка! Много ти се радвам на резултата и на новата визия!  Hug
Хував и усмихнат ден на всички!!!

# 415
Добро утро

Аз днес мислех да не пиша, че имам много работа, нооооооооооо

Аби - Честит Рожден Ден! Слабе - Честит Рожден Ден!
Здраве да ви преследва, с любов да се къпете и с усмивки да се сгрявате  - Бъдете много щастливи!

Кри    spoko   hug

Иги - честито ти постижение   bouquet

Музичка, браво за намалението   bouquet

# 416
     Добро утро банда!
     ЧРД на Аби и Слабе
Желая ви мноооггго здраве,щастие,късмет и бързо достигане на заветната цифра кг!!!
     Игиии,честита ти месечинка С НАС и свалени 15 кг. newsm44 newsm10
     Филюдчеее,моите най-искрени съболезнования!!!Животът продължава/нали знаеш/.Ти си силна и волева жена-само НАПРЕД!!!
     Марчелаааа, smile3534,Айнур,Монрое, smile3501,Гюлбенур,Блюмхен,Лабело,Музичка,Коте,
Ривелка,Нелсън,Лепиии,Сагиииnewsm17,Феелгоод,Тонито,Росчо,
Звездопадче,Бачи/къде зачезнахте,бре/  Weary,Крииии newsm51  love001

# 417
Добро утро и честито на рожденничките newsm59,а аз да кажа - УРАААА  ura
Точно преди една година бях с цели + 25кг, а днес вече от баба цоцолана съм голяма мадама newsm44.
Обещавам и снимки в близките дни..........., а от днес съм решила да мина 1/1, защото мисля ,че още 3/4 кг мога да сваля,май 55/56кг по хубаво ще ми стоят Party

# 418
  • софия
Лилиииий,хораааааааа,ко мЪ напраИхте беееее! newsm45Е така съм в момента,но от щастие!
Доренце,уби мъ! Heart Eyes
Кри,е няма такава торта ,просто! HugИ мен не ме зарадва кантаринът таз сутрин.Споко,утре ще е друго! Heart Eyes
Ривелко,Саги,Дари,Мерито,Пепи1974,Сисли,Мименсита,Игибери,Бермудез,Тоничкааааааа,Айнур,Коте,Цвети,Ехото миииииииии,Весито5,Светленце,Марчелка,тяя
охххх,много ви благодаря!!!
Баси,един път и Славка да няма думи........ newsm09
Аби,слънце мое,пиле шарено,душо моя и така на татък..........Честит рожден ден,мила!Дано всичките ти желания и мечти се сбъднат,винаги да си ми такава усмихната и да си направиме бедЪрите като за тесен панталон! Mr. Green

ТОЗ БУКЕТ ЗА ТЕБи!
И да почерпя малко,а?

Иги,Ехото ми,честити ви месечинки.Винаги слаби и усмихнати! newsm51

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:11 от СлаБе

# 419
Добро утро и от мен Hug
Честит рожден ден н Аби и Слабе-много здраве, щастие, и сърца пълни с любов-дарявана и получавана, сбъднати мечти и да бъдете много обичани и ценени жени Hug

И понеже за да се слабее с Дюкан е необходимо да съм с вас та аз ще си вися при вс-така да знаете Hug и сега бързам да кажа, че за първия ми ударен ден вчера тази сутрин кантара показа -1.200кг. и аз направо останах така Shocked-наистина неможах да повярвам но е истина....леле че е гот и хайде и аз един щастлив танц  newsm68

А  това с тортата как ми е познато. Вчера идва съседката баба и ми носи домашно мини кексче във форм от крем-карамел правино. И като е започнала"Опитай, опитай, опитай го...защо не искаш да го опиташ, поне малко?" А аз как да обясня на старата баба, че немога да ям такива неща и казах че току що съм яла и че кексчето ще го оставякато си дойде големият ми син от градина.....пфу чак тогава се кротна с това ОПИТАЙ. Тук сте много готини и аз ще съм плътно с вас-че да сваля тия проклети килца завинаги.
Лек и по-топъл ден и навън и в сърцата ви newsm51

Общи условия

Активация на акаунт