Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 375
  • Bulgaria
Монрое браво направо си ги разчепила с тия 6-и .

# 376
Искам да попитам сърми с кисело зеле и телешка кайма режимно ли е за П/З.Не съм ползвала никаква сол допълнително.

# 377
Честит РОжден ден на Лепи
Да е все така ослепителна и красива и да достига винаги и с лекота целите си  newsm59  Gift smile3510

При мен нищо ново 77 кила твърдо ,ейй неостанааа,ама като знам че ще сменям още малко линийката  Flutterи борбата ще е за още 6 отгоре,отиде лятоска  Mr. Green

# 378
здравейте,мацки!! Hug
За сетен път се убеждавам-вчера писах във форума,сутринта минус 1 кг.Кефффф newsm44 newsm68 newsm44
ЛЕПИ- ЧРД. newsm38  party023 newsm59
Марчелка newsm10
Новичките newsm03
Цоци-дали и ние в 3 фаза ще пропишем,а??Може и книжка да издадем хаха!! smile3523
Момичета,имаше ли някой от Свищов!Искам да питам дали има там овесени трици и ако има къде? cook
Отивам да правя желирани кремчета с Ескуиза-после ще докладвам! Laughing
Липсва ми "сапунката"-Катяджин къде изчезна-нова лИбоФ???? rotfImao rotfImbo

# 379
  • В сърцето на любимите мъже!
Рошава, аз съм от Свищов, макар че не живея там.  За празниците като бях на гости на нашите и си купих овесени трици от хранителния магазин на пл. Свобода на ъгъла до аптеката. Но майка ми каза, че имало и в Каприза... аз обаче там не съм ходила...

Мерито, ти си супер, аз вече ти дишам праха с килограмите: пу-пу... да не ти е уроки... (малко завист ме гложди, ама кво да прайш) гледам към теб и ще те гоня...

# 380
Благодаря за информацията Игибери! Hug
Момичета кажете ми,как трябва да се свържа с вещи,че да ми нанесе резултатите на табличката на 1 стр.НИЕ СМЕ ТУК newsm78
Правих 2 - 3 опита,пишейки във форума,но нямаше резултат!!
Пак погледнах снимката на 1 стр.-БРРРРРРРР-отврат!!!-но факт! newsm45

# 381
                 ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА И ТУНИ, аз докато ви изчета той денят мина. Бях си направила един дълъг списък с бележки - но няма да го пиша пак, защото веднъж написах и то се покри някъде. Така че искам да знаете, че съм режимна, тук съм, по празниците имах някои сериозни семейни проблеми - почина свекърва ми - та затова толкова време не съм в час. Надявам се сега да влеза в крачка и да се чуваме редовно.
                  ЛЕПИ, ХУБАВЕЛКЕ   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - желая ти много ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ, МНОГО ПАРИ и МНОГО ЛЮБОВ!  newsm59  party023 newsm59  love001 newsm51
                  МАЛЕЙ МНОГО НОВ НАРОД ТУК - ТОВА Е МНОГО ХУБАВО, а още по хубаво е, че МАРЧЕЛКА ги е записала, опасни сте, нищо не пропускате - я, я да видим кой ще устиска! Щото много приказват, но малко стигат до края.
                  За себе си - режмна съм, още се боря с + от почивката във втора плюс, надявам се скоро да тръгна надолу и да преместя най-поле моята пчеличка.
                   Милички, за сега това - на всички болнички пожелавам скорошно оздравяване, на всички новички ДОБРЕ ДОШЛИ И УСПЕХ, на всички бойни дружки много  Hug и   love001
                  Уговарят се срещи  виждам, малко завиждам (приятелсдки разбира се), че няма да мога да отскоча.

С обич ФИЛЮДКА   

РОНИ - спокойно за ПЗ дните можеш да ядеш сърми със зеле и телешка кайма, но без ориз! 

# 382
  • Под гъбата
здравейте,мацки!! Hug
Момичета,имаше ли някой от Свищов!Искам да питам дали има там овесени трици и ако има къде? cook
Отивам да правя желирани кремчета с Ескуиза-после ще докладвам! Laughing
Аз съм от Свищов! Овесени и пшенични трици има в магазин Тандем на Велишана, Сити маркет на ъгъла на площад Свобода/светофарите/, и може би в м-н Каприз но там не зъм сигурна newsm78.
Момичета, искам да попитам някои от продуктите изобщо не ги намирам в нашите магазини.Няма обезмаслена извара, след голямо обикаляне намерих Мероне но беше с изтичащ срок на годност, за Ескуиза да не говорим изобщо липсва. Киселото мляко е само Култура и никаква друга марка. Подсладител намерих фруктова захар но тя май не става newsm78 newsm78 и един течен с марка Аро. Дайте някаква идея за заместители защото скоро няма да пътувам до Била или Кауфланд че да се заредя.

# 383
Благодаря за отговора ,ФИЛЮДКА    smile3525

# 384
ФИЛЮДЧЕ, съболезнования! Животът продължава, ти си позитивен човек и вярвам, че гледаш само напред!

А бе bravy -месечинката утре ще тия честитим, но как го направи тоя номер, че си вече в 3-та фаза, свалила си от 71,5 на 59 за няма и 2 месеца? Shocked Я разкажи малко повече?

Приятна ви вечер!

# 385
Здравейте кокичета Simple Smile (как ми се иска вече да е пролет  ooooh! ) и момче  Simple Smile

Айнурче, все така съм си , пия антибиотик, но ме мори суха кашлица и три реда сополи отгоре  ooooh! Дано сега както атакувах да се оправя по-бързичко  Praynig
Лепи,честит рожден ден. Simple Smile Желая ти здраве, много готини мъже  Mr. Green и много пари   ppp
Unique, благодаря  Hug Абсолютно си готова за режима и ти гарантирам невероятен успех .Имаш подкрепата на всички ни, и не само ти но и всички новички  newsm10  Simple Smile
Bubety както виждам смяташ да правиш 10 дни ударен.., но знаеш ли че те са само под лекарски контрол??!  И те моля да прочетеш книгата или първия пост на темата.Ще бъдеш страхотно доволна, гарантирам ти, защото всичко ще ти се изясни
Цвети и ти ли болничка? Ха дано скоро се оправим по-скоро.То и Марчелка и Туни и други има вече
 spoko
Pepi1974  , да ти прошепна на ушенце, че това с доктор Хаус да ме лекува  ми хареса  Laughing
А за новобранците зайци, предлагам всеки месец да ги плашим с такъв списък  Mr. Green  ( имате пълната ни подкрепа  Hug )
Люси, радвам че те дзакнах, разправи нещо за себе си повечко де  Hug
Едвам ви изчетох  #Crazy А сега е време за почивка Simple Smile Аз днес съм първи протеинов ден от 5-периода. Лекинка и отслабваща  Heart Eyes

# 386
  • Sofia, BG
Лепи Честит Рожден Ден!!! Браво за резултатите, лятото по дискотеките ще бъдеш мацка-трепач  Hug

Мерито хайде поне още 5-6 килца, че да си слабеем заедно  Laughing На мен Дюки с много уговорки ми дава 70-72 кг, но аз имам по-амбициозна цел  Mr. Green Иги не изоставай   Naughty По едно време ни беше задминала..

Марчела голям майтап това със списъка  Joy Февруари цще броим оцелелите  hahaha

Аз се поглезих с една сьомга за вечеря мммм [емотикон, потриващ доволно шкембето си]  Mr. Green

# 387
       Здравейте и добра вечер , бандитки !!!  newsm51

Така аз имам да се похваля , не за мен , а за моето майче което е в нашата секта от 8.12. ! Тя няма много да сваля около 5- 6 кг ! И понеже милата много трудно се отказва от плодове изкара 3 ударни чисти и започна схема 4 на 3 плюс 2 ябълки на ден! Е днес е минала през вкъщи и какво мислите ..... отнесла е едното ми кремче  smile3515! Но все пак има много добъл резултат от 64 кг в началото сега днес вече е 61 кг !  

И така отново да напомня !
 На 15.01.2009год. в Бургас от 18.00 часа в ресторант Университета / БСУ / ще се проведе мила срещичка на страхотните дюканки сладуранки ! Очакваме всички желаещи ! Запис при мен на лични!  

Целувчици от мен и лека вечер!   love001 hug

# 388
  • Sofia
Ето ме и мен... Днес хапнах добре..месце, мляко и си направик сладко хлебче в което сложих 2 лъжици течен подсладител. Кажете добре ли е?
Искам и да ви се оплача  Cry бях на рожден ден и пих водица, и имаше тортааааааа и аз затова си тръгнах по - рано. После в колата за малко да се разплача. Сигурно затова си направих кескчето.. много добро стана.

Искам и да попитам Марчела дали съм в този списък? Не сте ме забравили нали?
 Hug

# 389
  • Разград
Kristina23 ,няма да плачеш,напротив трябва да се чувстваш героиня за това,не всеки го може. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт