Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 258
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм тук.
Чакам гости, ще идва моята позната със семейството си. До сега правих баница, след малко ще пусна машината да омеси тесто за питка...дрън, дрън, хайде да не разправям повече, че има бременни. Та така, на домакиня се правя. Joy

Арлинка, ти как си, гади ли ти се? Кога си на преглед да чуеш сърчицето?

Дю, ще издържиш, печена си ти. Скоро би трябвало да ти спре гаденето. Дано!

# 196
Гади ми се да и ако знам какво ми се яде добре ще е.Най -гадно ми става от миризми на манджи,препарати и козметика/сапуни,парфюми.../ SickМисля другата седмица да си запазя,час,направление за ЖК вече си взех.Във вторник съм при моята ендокриноложка,да видим как са ми резултатите от хормоните и каква доза лекарства ще пия.Въобще тези дни само по лекари ходя,а Зоя горката още преди 2 месеца трябваше да я заведа при хомеопатката,ама кога ще остане ред и за нея. Rolling EyesМного съм несерозна. Confused

# 197
 Laughing стана ми смешно наистина кви обяснения съм писала за родата,аз ако съм нищо няма да разбера,ама нали си разбирам,поне аз Embarassed Laughing

Бременни коремчета как ви завиждам,но на този етап няма нужното спокойствие и време за да искам,иначе искам ,ама не в тези обстоятелства! Close Grinning

Хайде да ставам че сме сами с мъжа  Flutter Party Mr. Green

# 198
  • Варна
Арлина и аз и с двете бременности само милинки набивах  Embarassed и след второто голям зор видях до като си върна кг Sad
Много се радвам на всички  pregnant, въпреки, че хич нямам хубави спомени от моите бремености!
Ронка я кажи рецептата за питката, че аз освен хляб, нищо друго не правя в машината - нещо не ми се получава.
Днес ходихме с Тошката на куклен театър / за втори път/ - много му хареса!
Хайде отивам да пека кебапчета! hahaha

# 199
Didito http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp ето  сайта за играта на памперс  Wink

# 200
Ронка,я мятай малко питки насам,че мен изобщо ме няма по тази част.
Наде,Дая голям майтап hahahaМен Алекс веднъж ме видя,че си слагам евридейки и на другия ден прецапа една от шкафа и тръгна да ме имитира #CrazyНаправо е ужас с тези деца.Аман да не видят нещо ooooh!
Аз да се похваля ,Алекс вече показва буквите на цялата рода Grinning  На мам а гарджето нали е най-хубаво Sunglasses

# 201
То човек да не се разболее Simple Smile След това не може да ви изчете Hug Много се радвам, да ви видя, макар и виртуално  Hug Hug Hug
При нас перипетии малко, първо аз се разболях, съответно без болничен, понеже имам много работа в срок  ooooh!, после Венци с жълти сополчета и кашлица и за капак Гоги - гнойна ангина. Дано вече нямам такива емоции Praynig
За къпането-ние от две седмици се къпем под големия душ вече, щото бил голям  hahaha Дори се караме, защото иска от моя шампоан. Оставих го да се увери, че много люти и че неговия е по-хубав. Не сме проявявали интерес към половите органи, но и ние като Цвети казваме, че мама има цици  Shocked и дават мляко на бебетата. Sunglasses Явно го е чул в яслата.
Ели-аз ако съм на теб няма да търпя такова отношение. Малката не е само твоя и щом двамата с мъжа ти сте решили да имате дете, трябва по равно да си поделите грижите около нея. Това, че учиш трябва да ги радва само, а не да те упрекват. Това може само да те амбицира, ей тъй напук на тях. hahaha Аз също живях  5 години със свекърите-та ми е познато упрека за учението, та затова ти казвам. Е и кво завърших си и второ също.  Детето ми порасна. Като бях по изпити съм плащала на една съседка да го гледа, щото моята свеки не можела да гледа малко дете. Shocked Ми то е истина, защото моят мил съпруг го е гледала баба му. Просто не допускай да те разстройват по време на сесия, пък и по какъвто и да е повод. Бъди твърда и не им се давай HugОтстрани като чета ми се вижда, че и свекърва ти и съпругът ти са със стари възгледи и затова се получават търкания. Те са си прави в техния свят, и ти с твоите младежки преживявания. Най-добре отделно. Сега много се обичаме с моята свеки. Като усетя, че нещо ме подразва, взимам си багажа и децата и у нас и така няма караници Crazy
Ех, бременлийки и аз много ви се радвам. Дано неразположенията ви преминат бързо.
Арлина, има сапуни на натурална основа, примерно тия дето ги продават в Кауфланд с глицерините. Дали няма да те дразнят  newsm78 Аз с Гоги, като бременеех не можех да си измия зъбите. Като се сетя изригвах на всеки 15 мин. докато влязох в 7 месец. Затова пък наддадох само 6 кг., които свалих с раждането.
Прави сте за втората, за мен трета бременност. При мен пролича в 3 месец. Бях станала слон до края. От 55 кг. на финала бях 100, че и кусур, не знам колко, защото доктора не разрешаваше да се качвам на кантара, да не го счупя hahaha Та не се притеснявайте за качените кила, аз сега съм по-слаба от преди. Организма си знае своето Wink
Ронка-правиш се ти, че не си домакиня, ама едно врабче те изпя, че не вярно smile3534
За темите от живота също обяснявам всичко от реалността.

# 202
Така като гледам май още спите:

Добро утро!  Hug

# 203
  • София
Добро утро и от мен,
трети ден съм се тръшнала болна и не знам на кой свят съм.Нашия тати беше болен и ме зарази и сега се страхувам,че ще заразя и Влади,ама какво да правим-не мога да го отделя.
Вчера ни жива,ни умряла го заведох на куклен театър-много му хареса,но гледа около 35мин. и реши,че иска да си ходи.Представлението беше ужасно-бедна работа.Куклите бяха само 2 и то от въжета,декора беше от въжета и скъсана рибарска мрежа,гората беше от най-гадните платнени чували и да-познахте-въжета!Нямаше цветове,нямаше пищен цветен декор,постоянно угасяха осветлението и децата се плашеха и разреваваха.Просто не улучихме представление.Казаха ми,че от другия месец започват нови постановки-за трите прасенца,Маугли и всякакви такива-по-бебешки.

Иначе и аз много наддадох по време на бременността-29кг.После свалих 13 и до там.Заради кърменето не се ограничавах,а сега два месеца след като спрях да кърмя имам чувството,че напълнях драстично.Трябва да взимам мерки вече!
Жалко,че няма сняг в планините-ходеше ми се на Витоша да попързаляме Влади с шейна,но нищо-зимата все още не е свършила.
НАН-голяма работа твойта Дая!

# 204
 HugАЗ не спя,пия кафето,сутринта ходихме да взимат кръв на ЮЛ гладни всички,ни кафе ни закуска,ни нищо за нас,а Юл и тя горката ни яла ни пила нещо,чакахме 1 час  да и вземат кръв,щото никой не ти дава път братче,баби седят на опашка за кръв и се карат коя е преди другата,пререждат,бутат,все едно не кръв им взимат ми им дават,хора с диабет,със колички,с патерици,със профили и някви други щуротии,само аз с тва дете,за едно пръстче да му боцнат чаках ги 1 час,никой не те пуска,детето гладно,спи му се,на мен ми се реве,баща и звъни пререждай ,как да пререждам,та така,сега пия кафе чак,а главата така ме блъснаа ooooh! ooooh! ooooh!,тва да е,дано са добри резултатите,само дето не знам кво общо има кръвта със  зачервяването и там newsm78 пак се зачерви newsm78 #Cussing out

Дю ти ще спираш ли работа? newsm78

Аз продавам тука всичко на Юл и сега моя тръгна за София да носи една люлка,и вика  Sad ми тя няма ли да ни трябва тая люлка за другото Sad и един такъв  нещастен,що вика ще си я продаваме,викам като дойде другото ще му купим-синяя Flutter хихихи Mr. Green

Ох хайде бай за сега да си пиивам кафенцето

Оздравявайте всички болни, Hug

# 205
Лала е тук,но не влиза при нас,има нейна тема от днес   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Confused http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366638.0

# 206
Ели, душичко, влизам аз при вас от време на време, но не пиша. Тази тема не знам кога сте я изписали, не бях влизала в нея. Благодаря ти за подписа. Видях ти ника горе и бях сигурна, че ще се включиш.

Аз не съм разказвала какво правя. Смених си професията. Станах учителка по френски. На много малки дечица (2-3 год.) и на по-големи (5-6-7-8 год.) и от утре за още по-големи (19 год.) Нямам чак толкова много часове, но имам много подготовка и много търчане от едно място на друго. И се занимавам и с моите деца, защото мъжът ми е все по-зает на работата си и пътува често из страната. Много съм доволна от този завой, който направих професионално, много ми харесва да се занимавам с деца, а си мислех, че няма да мога. Опитах с много притеснение, но се оказа, че ми харесва. Преминах някои обучения и догодина ще трябва да се хвана и да поуча малко, за да изкарам и диплома. Харесала съм си една специалност във Франция и ще уча дистанционно. Къде ти маркетинг специалист и детска учителка! От много отдавна си мислех да се насоча към преподаване, но не съм си и помисляла за деца. Какъв пропуск от моя страна! Човек се учи наистина докато е жив. Като сядам на компютъра е, за да си подготвям заниманията и гледам да не се разсейвам много с форума, но ето, че понякога не успявам да се сдържа. Липсва ми времето, когато си пишех тук по цял ден и ме е страх да не се зарибя отново.  Wink

Целувки на всички и ще драсвам по някой ред.
А, честито ви коремчета! 

# 207
Тиция, Васил каза, че горе долу става за каране. На фона на тази зима е добре. А и снощи е валяло, дават го и и към средата пак да вали.

Лала и аз подписах, дано виновните си получат заслуженото.

# 208
Лала браво на теб,за новото поприще,дано ти е интересно!Винаги щом знаеш чужд(писмено,говоримо,със съответни документи) език може да си преподавател,така че Ронка се стягай! Wink Wink Wink

Аз вече почнах да давам частни уроци Rolling Eyes Flutter Crazy Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Майтап няма, но една колежка идва в неделя да и обяснявам задачите по математика(нали аз се освободих от изпит) и днес вече ми благодари и благославя,казва колко съм добра и как решавала сама задачите и не били толкова трудни, някой като ти ги обясни,моя мъж пък реши да отваряме консултантска  фирма,то все някой за нещо ни търси! ooooh!аман бееее
  Утре е изпита по математика аз ще се поразходя да ми впишат оценката!

Чакай да замлъквам че току виж втори семестър се налага на мен някой да ги обяснява и да я закъсам!

бай бай отивам да четем с Юл ,за баба Цоцолана,че на изпита по ДЛ трябва да прочетем всичко от възраждането до днес! newsm78 Thinking Crossing Arms Whistling ooooh! ooooh! ooooh! Rolling Eyes

# 209
Ааа ще Ви се карам,никой не пише  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт