Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 261
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Дю,наистина ли при последваща бременност тумбакът нараства по-бързо?Поне така си ми казвали мои познати..
Ронка,напълно съм съгласна с теб относно независимостта.Аз се изнесох на 18 години и на 25 ми се налож да живея с нашите за няколко месеца,докато ми довършат апартамента и щях да полудея...... #CrazyВ един момент се налага да се съобразяваш с хора,та било и твои родители,които са поколение напред и съответно с други разбирания и т.н.Да не говорим със свеки под един покрив ooooh!
Лала наистина не е писала от доста верме newsm78

# 181
Ели кво стана с къщата? Ами с изследванията?

Дю,смешно ти е на теб,ама знаеш ли как бяга Гали.От малък е така,хуква нанякъде,нито се обръща да види къде съм идвам ли,не идвам ли.Не го интересува.А аз съм все на високи обувки.Смятай ква гледка сме.  ooooh!

И аз така съм чувала за 2-рите бременности.Че по-бързо им проличава  Thinking

# 182
Тиция, така е. Вече ми личи, а съм в 9 седмица. Но Васил казва, че е от бирата, дето пиех до скоро.  Mr. Green Имала съм бирено коремче сега, бременното щяло да се види по-късно. Бъзика ме.

Рени, не ти е лесно. Наистина не е смешно, ама ме напуши смях с тази каишка. И с тия обувки не върви да хукнеш и да го гониш. Дано се кротне малко Гали. Ама важното е да е жив и здрав!  Heart Eyes

# 183
Дю,това с каишката беше майтап.Не съм купила такава,ама не е излишна  Mr. Green

# 184
# 185
Дю, благодаря добре съм. А за корема...на мен ми личеше още преди да си направя теста.  Laughing Незнам от какво, но страшно се бях подула, течности ли задържах... newsm78 А сега вече си е баш бременски тумбак, като за 7 месец. Колкото повече наближава, толкова по ме хваща шубето...как ще родя, как ще се справям после, роднините- колкото помагат, толкова и пречат. ooooh!
Като си спомня как в стремежа си да успокоят бебето всички се включваха и ставаше едно надговаряне.....бррррр! Crazy То не че и сега е по-различно, на моменти имам чувството, че страшно издребнявам и не оценявам какво правят другите за мен, ама какво да се правя като се дразня...и това не е от бременността. Embarassed
Ели,  fingerscrossed
Дани на маймуната вика МУНА. Joy
За мен паца и пишка са си "истинските имена" на този атрибут за възрастта на нашите дечковци. То дет' се вика и ние с мъжо не ги наричаме по медицинско му, това са разговорни форми и звучат по-нормално. Най-редовно ме издебва докато ходя в тоалетната, уж казвам да го занимават с нещо...не, той да види мама, влиза и ми вика:"Дай да видя шонката" -това май идва от пишонка... крия се, ама и той е един нахалитет.

Аз съм ЗА да им се представят на децата реалните неща от живота като раждане и смърт в истинския им вид, а не както често се прави: щъркелът дойде или пък котето е заспало. Дани знае, че бебо ще излезе от една дупка отдолу и че като тръгне да се ражда, мама ще отиде при доки в болница за няколко дни.
 Наскоро например видяхме един умрял гълъб на асфалта и аз му обясних, че не се е пазил, затова го е блъснала кола и той е умрял. Дани го прие съвсем нормално и смятам, че колкото по от малки чуват за тези неща, толкова по-лесно ще ги приемат и няма да се стресират от тях. Не можем да ги опазим дори от безразборно намерения Animal planets, където видиш ли лъвът разкъсва плячката си...
Питал ме е защо бабите и дядовците имат бръчки, знае че в един момент човек умира и отива при дядо боже, че се ражда друг... според мен времето за дадено нещо е момента, когато детето има интерес към него и самО се сеща да задава въпроси.
 Сещам се и за рекламите на дамски превръзки по ТВ, Дани ги нарича памперси. Laughing аз само допълвам, че са за жени, тъй като е виждал и мои в пакетче, но не сме стигали до обяснения все още. Simple Smile Според мен родителите изграждат темите "табу", защото се страхуват от тях и незнаят как да ги обяснят хем разбираемо и образно, хем самите те да не се срамуват и изчервяват пред децата си. Примерно темата за секса. Най-лесния вариант е книжка - енциклопедия да се образова само, но се губи контакта между родителя и детето.

Будни сме, вика мееееее... Hug

# 186
Нани, радвам се, че си добре.  Hug

Върнаха ми циганче.  Mr. Green Нямало сняг и вместо снежен човек са правили кюфтета от кал за котките. Още спи.

# 187
Малее е кюфтета още не сме правели,само скачаме в локвите като във басейн  Grinning

намекнахме за намеренията ни,на баща му и на брат му,отделно питахме те какво мислят,после Стринката на която е единия етаж,тя каза -незнам там си държим багаж(но по думите на баща му им трябват пари,че имат малко бебче  Rolling Eyes и теглили заем,та може да навият бабата да продава,другия етаж който има част от тавана е на чичо му ,който ще е труден,не сме го питали още(по думите на свекъра,той щял да каже- нищо не ми трябва ни пари ни нищо,но няма да ви го дам  Crazy) ще го питаме де,то трябва да се каже че се иска,та да мислят!То не се продава ей така вече Crazy та ще чакаме!  Peace

А излседвания на Юл в понеделник ще пускаме  Peace

# 188
  • Варна
Не мога да ви изчета Crazy

# 189
Дю,имате ли сняг на Пампорово?Мислим да ходим към сряда малко на ски,но ако няма сняг. newsm78
Аз до сега гледах "Нощи в Роданте".Страхотен филм,но още реваааааааа CryРед сълзи,ред сополи Sad

# 190
  • somewhere over the rainbow
Вчера пък Даяна взима телефона и вика: "Алоо, Милене, ко прайш?... Да... Добре съм... Не... Ай чао.." и "затвори". Питам я: "Ти к кого говори?", а тя: "С Милен Цетков" Crazy Crazy
Пък по-късно ми поиска телефона да се обади на Слави Трифон hahaha Те щот' са първи приятели, разииш ли Grinning

Иначе и тя ходи в тоалетната със всички, ние я гоним, ама то не става винаги и веднъж видяла баба й да си слага превръзка и идва уплашена: "Баба има "бо" на дупето и си слага панес /памперс/" Crazy

# 191
Ели, от толкова голяма рода нищо не разбрах от обяснението ти. Схванах, че има светлина да стане работата с имота. Дано! Praynig

Нани, много си права за казването на истината на децата. Аз съм против медицинските названия на половите органи. Naughty Мисля, че й е рано на Ема да ги разбира. Иначе тя знае превръзките за какво служат и, че само мама ги използва. Имаше период в който искаше и тя да си слага, но аз й обясних, че това не е за малки момиченца, и когато порасне като мен ще използва и тя. Единственото за което се крия от нея са тампоните, тъй като ме е страх да не реши и тя да си сложи някой път като се скрие. За раждането също знае. Снаха ми и брат ми чакат бебе март месец. Тя знае, че кака й Ади има бебе в корема, което ще излезе когато порасне достатъчно. Не съм й обяснявала откъде ще излезе, защото не е проявявала интерес, но ако ме пита, ще й обясня. Виж за смртта не съм й обяснявала, и сега го отчитам като грешка след като те чета. Тя е много чувствителна и само като види по телевизията, че животинче е умряло, започва неистов рев, аз обяснявам, че е заспало. Май е време да я запозная и за тази част от живота. Rolling Eyes

Бета, мерси за темичките, ще ги прегледам! Hug

Вчера тук имаше страшен вятър, имах чувството, че покрива ще литне! #Crazy Малко по-надолу от нас е било още по-страшно.

Дю, дано скоро ти отмине гаденето, и се радваш на безпроблемна и лека бременност. Peace Как си на работа, дотежава ли ти?

Нан, голяма скица е Даяна. Laughing

# 192
 wavey wavey wavey
То моя корем не от бременност,ами от ядене е на път да стане огромен.Пък и сега само на тестени храни ме избива.Но иначе е вярно,втората бременност по-бързо проличава,защото матката вече един път е била разтегната... та така.
Ели:стискам палци. Peace
Рони:те при нас снощи в новините казаха за бурите в Испания и Франция и че идвали към нас. Confused
Сняг май никъде по планините няма като за ски.Наши познати тръгнаха днес за Беклемето,ще ги питам утре как е.
Днес Зоя спа до 11:00,рекорди поставя напоследък.Май няма да излизаме.Не ми се ходи никъде в този дъжд.Отдала съм се на пране и гладене,сега ще простирам.До после.

# 193
Къде сте всички? Rolling Eyes

# 194
Тука сме вече, преди малко се прибрахме. Времето беше страхотно и Гергана не пожела да се приберем по-рано, за да спи. Сега правят кекс с баба си.

Тиция, за съжаление няма хубав сняг. Днес Васил се качи на Пампорово да кара и ще мога да кажа пресно новини довечера или утре.

Рони, съобщиха за последствията от ураганите във Фрнация и Испания. Добре, че при вас се е разминало. На работата не ми тежи, единствено слеобед ми е малко по-неприятно заради гаденето, но издържам за сега.

НАН, голям образ е Дая и много известни приятели има.  Laughing

Отиваме да се оправяме за утре, че времето няма да ни стигне.

Общи условия

Активация на акаунт