Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 242
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Лети, само на почивка ще сме лятото.

Джорджи,  Hug

Арлина, кога ти е термина?

Ние снощи бяхме на имен ден. Изкарахме до 3:30ч. После моята дружка, която си тръгна преди нас с мъжът и детето си, се обади, че са закъсали някъде. Та ходихме да им дадем ток на колата. Лошото е, че тя е много зле с ориентацията и не знае къде се намира, а уж мъжът й е местен. ooooh! Та ги търсихме около час някъде, после докато запалят, туй-онуй...и се прибрахме към 5 без нещо. А и те с дете колкото Емата...абе препятствия. Но всичко е добре, когато свършва добре. Peace

И да ви се похваля, от вчера си имам миялна. newsm44 Повярвайте, много съм щастлива. Това беше нещото, което ми липсваше най-много от нещата които имах в Бг. Пусто миене много ме тормози, а то все си има по нещо в мивката. ooooh!

Хайде отивам да правя супа за Ема, че след малко ще се събудои и трябва да има мандже!

# 91
  • somewhere over the rainbow
И Даяна е с памперс нощем. Ми напикава се, рядко е сух. Даже слагаме и подложка отдолу, че понякога и памперса не издържа Crazy Всъщност не ми пречи, даже ми е по-удобно така, вместо да я следя или пък да ставам посред нощ в студа /не отопляваме през нощта/. Иначе през деня си е като голям човек, не я усещаме кога си върши работата Sunglasses

Сега ги изпратих с баща й на разходка, да се пошматкат до 14 ч., а аз да поработя малко. После ще спим и така...

Честит Имен Ден на всички празнуващи! Hug  bouquet Hug
И на теб, тате... Flowers Rose

# 92
Сладурки, не съм ви забравила  Heart Eyes
Просто нямам какво да пиша, еднообразие яко.....
Киа, изкара целия декември при баба и дядо, вече е пак при нас и ходи на ясла. Станала е 1м, 14 кг. От 2 годишна не е с памперси, яде нон стоп. Дива е за 5 деца и това е при нас. Скука ви казвам  Mr. Green
Леко бременеене на всички коремчета  Hug
Гушки и цунки на останалите   bouquet

# 93

Арлина, кога ти е термина?

И да ви се похваля, от вчера си имам миялна. newsm44 Повярвайте, много съм щастлива. Това беше нещото, което ми липсваше най-много от нещата които имах в Бг. Пусто миене много ме тормози, а то все си има по нещо в мивката. ooooh!

На 12.09 2009г,но ще да е началото на септември понеже сигурно пак ще е секцио. Wink

Честито за миялнята. HugАз така съм се пристрастила към този уред,че вече не мога да си представя живота си пак без него Tired Mr. GreenСега се надявам и на една сушилня,дано скоро ме огрее,че ми писна да простирам по лирите в баните,пък и какъв кондез става... ooooh!

# 94
Арлина, и на мен мечата ми е сушилня. Но за сега нямам място за нея. Иначе и на мен ми писна да простирам и то е на сушка, на която трябва да намирам място в не голямото пространство с което разполагаме. Crazy

Мен ме стегна шапката и досега правих разместване. Направих на Ема самостоятелна стая, и тя е много въодушевена от факта.
Оххх, много искам маааалко по-голямо жилище, много ми е тясно тук. Дано скоро ни огрее! Praynig
Хайде спирам с исканията и отивам да простирам. Mr. Green

# 95
Момичета, само един ден в годината се казвам Атанаска, та имам много сериозен повод да почерпя.
Хайде на портокалите..

Ронка, честито за придобивката!Със здраве да си я ползваш! Hug

# 96
Asya: ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА!

# 97
Привет момичета

Преподавам на 9-12клас. Wink А за 6ците Ели пак няма да ме обичат. Те са си такива ако не ги трмозиш говорят с колегите, че нищо не разбираш и затова. Ако ги тормозиш са недоволни от този факт, така че каквото и да правиш си гаден  Confused.  Няма угодия.

Рони честита ти придобивка със здраве да си я ползваш. И аз си мечтая за сушилня, то си е рай с нея.

Рени бързо оздравяване. Hug

Ох днес ме разглобиха тия деца. Сутринта имахме парти на 4 годишни, следоябд гледах няколко на почти 2 и сега съм изцедена.

Честито Асе. Много здраве, любов и късмет.   bouquet

# 98
  • Варна
Добро утро на всички Hug

Кафе Laughing

Със закъснение Честит Имен ден на всички ,празнували вчера и онзи ден Hug Hug HugБъдете живи и здрави  bouquet

Рони,Честита придобивка.със здраве да си я ползваш Hug.и аз имам от два,три месеца и е голям кеф Mr. Green
Арлина и аз искам сушилня....на ден минимум по една пералня пера и докато изсъхне,и докато изгладя Crazy

Аз преживях неуспех с кърменето,обаче изцяло подкрепям и се възхищавам на всички кърмачки.че по този случай поръчах тениски за мен и за Димитър с лого в подкрепа на кърменето.с нетърпение чакам да дойдат ,че да се спретнем Laughing

Мама Дани,как ли издържаш в училище се чудя Thinking.Бая здрави нерви трябват..

Успешна седмица на всички  bouquet

# 99
Тя май не само в училище ами и в детския център  работи,направо не те облазявам Дани ConfusedТърсете момиче на цял ден newsm78

Гледахте ли Лили Иванова в зала Олимпия, даваха откъс,ще чакам да видя филма,ще е интересно Simple Smile Таз жена няма умора Crazy

Аз пък си мечтая не за сушилня ами за боксониера за свекито,или къща за нас,след това ще дойде сушилня и миялна,но да сме сами ако ще и 3 дни ще седят в мивката пустите му чинии,вчера така ме ядосаха че щях да се изнасям вече #2gunfireАма ми мина ПАК newsm78

# 100
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет, мацки!

Ронка, честита ти придобивка! А скоро дано си имаш и сушилня!
Асе, честит имен ден, на патерици! Здрава и мого щастлива!

Вяра отново е болна  Weary.  Изтормози се това дете да пие лекарства. Хем е и на имуностимулираща програма и въпреки това  през 2 седмици е болна. Един куп хапчета изпи, а колко пари мсе пръснали за тях  ooooh!. Вчера взехме решение да я спираме от ясла. Бабата ще напусе работа и ще си ни я гледа вкъщи.

Иначе ходихме на ски. Имаше много малко сняг, но се попързаляхме на шейни, а аз се престраших да се кача и на ски  Grinning /за пръв път ми беше/ и не паднах нито веднъж  newsm44. Ето малко снимки:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/18/18#1

# 101
  • София
Реррi-снимките са страхотни!Вяра е с много готин зимен комплект,а ботушките са И невероятни!Със сигурност няма да И замръзне крачето.Не бях виждала такива.Аз тъкмо започнах сериозно да мисля за ясла,ти ме разубеди.Дано като си е вкъщи да не боледува повече миличката.
Влади толкова да не боледува,че ако се разболее няма да знам какво да правя.Хем излизаме навън и пак-ни сополи,ни кашля.Да не го урочасам-пу,пу!
Ронка-много се радвам за придобивката ти,като прочетох и като видях нашата мивка препълнена и веднага започнах да мрънкам на мъжа ми.Резултата е,че и ние ще си вземем другия месец.А сушилнята изцяло ли суши,защото съм чувала,че ги изкарвала леко влажни,полу-сухи...има ли такова нещо?
Дани-верно много си се натоварила!Кой гледа малкия като ходиш на две работи? newsm78А на учениците наистина няма угодия,така че си им пиши каквото са заслужили!
Ели-искрено ти съчувствам за съжителството със свеки!Толкова ли няма къде да се
премести?Тя нали не работи,и с малката не ти помага,село няма ли?
Жоржи-откъде тениски?Аз с това кърмене до 2год. и 4месеца направо съм за медал.За следващото ще знам по-отрано да го отбивам,че е ужас после.
Бетта-вие накъде сте с отбиването и тръгването на ясла?
Иначе болките в гърба ми вече са непоносими,зверски ме боли,започнах да пия лекарства и да се мажа,спрях вече да нося Влади на ръце.
Айде чао засега-и от мен Честито на Именниците от отминалите дни!Със здраве да си носите името!

# 102
 LaughingДиди кви села тя е градска,от тук не мърда,всеки ден  на кафе ходи във ТЦ,боядисва се редовно се грижи за себе си ,аз нямам време да се изкъпя обаче тя е наредена,няма къде да иде,ние трябва да се махнем Rolling Eyes

Опарих се на гювеча Confusedтака боли! Обаче от както го имам вече 5 дена само в него готвя!Вижте тук има и рецепти http://www.gia-bg.com/recipes.php?recipe=9 Та така само в него вече Mr. Green
Имаме си две баби тази вечер,майка ми дойде да ни види Flutter

# 103
Диди, ще видиш какво улеснение е мияланата! Не бях мила на ръка 3г, и като се преместихме тук, в тази квартира хайде на мивката. Първо е гадно, а и губене на време, както е и много по-скъпо да се мие на ръка(лични впечатления).
А за сушилнята знам, че ги изкарва напълно сухи. Но пак както и при миялните(както за всичко по-скоро де) си зависи от марка! Знам, че комбинираните които са пералня и сушилня не са много качествени.
Иначе момчетата при които живеехме сега са със сушилня и са много доволни. Имаха няколко гафа с градусите на които сушат дрехите и един пуловер беше станал почти като за Ема. Joy

Ели, гювеча е много удобно нещо. Става бързо, лесно и вкусно. Не толкова бързо де, но слагам каквото имам под ръка и бутам във фурната. Донесох си един голям от Бг, но при транспортирането се отчупи малко парченце от капака. Нищо му няма де, пак върши чудесна работа.

# 104
  • София
Дидито, ние успешно се отбихме преди около месец. Не е забравила, но знае, че вече е голяма за такива работи.
А пък ние от днес сме ученици  Rolling Eyes. И да ви кажа, вече съм ядосана на лелите. Седя тя от 9.30 до 12 ч и като отивам, ми казват, че били видели зор с нея, много пищяла. То си е вярно, тя не реве, като е недоволна нещо, а пищи, ама пищи силно и бяга, не можеш да я хванеш да я успокоиш, само се извива и се измъква. Та вдигнала врява до небесата, ама после уж се била успокоила, танцувала, докато пели, даже малко хапнала, нищо, че хич не е по яденето. Питам я аз защо е пищяла, а тя вика 'защото те нямаше'. Както и да е, нагуши ме и вече спокойна, я разпитвам. Значи, първо ми каза, че едната леля я била оскубала, защото ревала  Shocked. По-късно ми казва, че я плашили с мечки и вълци, ако не спре да пищи. Накрая като исках да й пусна едно филмче, а тя не го искаше точно него, я питам защо, а тя 'защото съм лоша'. По принцип по книжките пише да не казваш на детето, че е лошо и аз гледам да й казвам, че е непослушна, а не лоша: 'Кой ти каза, че си лоша?' . Пак въпросната леля била  #Cussing out. Егати педагозите  #2gunfire. Как да й обяснявам, че лелите са добри, за да ходи с желание?!?! Те какво си мислят, че като е на две и половина, не може да ми разкаже ли? Докато бяхме при директорката сутринта, Яна ми вика 'Искам да четем книжката за Снежанка и седемте джуджета', директорката явно се впечатли, че толкова добре говори, пита 'Кой я е гледал тази девойка?'.
Та цял ден днес се чудя как да подходя, с лелята ли да говоря, с директорката ли  Confused. Абе, не знам, имат някакви странни порядки там, слагат ги да спят в 12 часа  Shocked. На Яна, както е свикнала да спи след 16.30, ще й дойде нанагорно. Искат отначало да я водя закусила, че била от трудните деца. Ако не им казвала на тях за пишкането, да съм й носила памперс. Тия луди ли са, аз от 3-4 месеца ни денем, ни нощем не й слагам. Тя не става нощем, а и денем пишка по 3-4 пъти максимум.
Иначе вече си има приятел, Дани се казвал и му разказвала приказката за Снежанка  Simple Smile. Бил я гушкал, като плакала  Laughing.
Аз си знам, че дисциплината й е трудна и си е своенравна. А пък как прави забележки, всички иска да вкара в ред: 'Не викай "бе", да не се мислиш за овчица", "Не се говори, докато се яде", "Не пипай печката/ножа" и т.н.  Joy. Ама да се напънат малко и да се разберат, тя разбира чудесно от обяснения.

Ще видим какво ще правя, ще изчакам малко, ама ако не се харесаме, ще пробваме в една частна ясла в Люлин 9.
Такива работи с нас.

Пиги, разбрах, че сте били на среща на многодетните майки в Елмо, ние ходихме малко след вас. И не се обаждаш, ей  Crossing Arms.

Ели, и аз обичам гювеч, ама откакто четох тази тема за оловото, нещо се замислям.

Рони, добре е да има миялна човек, ама аз пак си мия и на ръка - чашки на Яна, пластмасови неща, все се намира по нещо. А пък тия бурканчета от кухнята ги премивам след миялната, не знам как ги мият тия майки, ама все търкам след някоя разни изсъхнали гадости  Rolling Eyes. Ръцете ми са станали като шкурка.

Общи условия

Активация на акаунт