Ася, Ема има желание да излиза, но ако е студено иска да се прибираме.
Амери, виждам те! Пиши как сте, как я карате?

Поне онзи ден,като ходих за направление за хормоните си ,това коментираха доФторите..Направо отвратително ,имайки предвид,че при надлежна лекарска грижа до този момент, могат да се избегнат лоши последици .Казвам го от личен опит
Да не говорим,че се полагали само три видеозона 

. 

.Радвам се че е добра лекарката,важно е свестен да е лекаря който води консултациите 

Поне онзи ден,като ходих за направление за хормоните си ,това коментираха доФторите..Направо отвратително ,имайки предвид,че при надлежна лекарска грижа до този момент, могат да се избегнат лоши последици .Казвам го от личен опит
Да не говорим,че се полагали само три видеозона 
Сега ще видим как ще е.За видеозоните ще настоявам всеки месец и ще си ги плащам щом се налага,просто искам да съм спокойна.

Аз имам един спонтанен аборт в 12 г.с. и затова втория път се записах на интензивна консултация в Майчин дом и общо-взето ходих всяка седмица и когато имаше нужда внаги ми правеха видеозон.Платих някъде към 400 лева,но поне нямах никакви притеснения за нищо-видеозон,изследвания,кръв,урина..Дори на два пъти ме приемаха,заради кървене посред нощите,вместо да ходя в спешен център с циганките
Не че правя реклама,но според мен си струва и при втора бременност пак бих прибягнала до този варинт.
Хасан и той човек
Как сте???