Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 213
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Ети, и Гергана все още е с памперс през нощта, който остава винаги сух. Но не смея и аз да го махна, нямам такова нещо на матрака в случай, че се напишка. Като се стопли ще го махам. В градината следобяд спи по гащички. Ми кажи на сестрата, че си го махнала.

# 61
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз щях да ви питам нещо. Понеже сестрата в яслата ме вкара в размисъл, та да се консултирам с вас. Децата ви спят ли вечер с памперс? Аз слагам, но на сутринта е сух, но все още не смея да го махна, че нали спи отвит. Сестрата ми заяви, че било време, щом сме махнали памперса през деня - трябвало и вечерта.
Аз също все още не смея да махна пелената през нощта. В повечето случаи е суха на сутринта, но понякога се случва да е мокра. Мисля да изчакам пролетта.

# 62
Цитат на: Нан
А ти как ражда, ако си изгубила доста кръв, може и ти 2006 да си се сменила
Ми нормално раждах, незнам колко кръв съм загубила. Ако все пак съм я сменила 2006, ще трябва да се гледат месеците, а ние бебо го направихме преди Р.Д. на мъжо. Whistling Което пак води до женско... Joy
Ети, аз от скоро го махнах памперса и засега няма пропуск...освен веднъж , когато от инат не се изпишка преди лягане. Слагам обаче под чаршафчето едни пелени тип памперс 60см х60см са като размер, има и по-големи.Продават се по 15 бр. в пакет и засега сме изхабили само 1-2. Като ходиме някъде и преспива следобяд също си нося от тях. Евтино излиза и практично. Иначе Дани спи до нас в чувал и не се притеснявам, че евентуално може да е мокър и отвит. Peace

# 63
  • Варна

Ети иДимитър още е с памперс през нощта Peace Иначе в яслата си спи по гащички.страх ме е да го махна ,много пишка през нощта това дете.уж пишка преди лягане newsm78.чакам да се стопли и го махам Peace

Обясних на моят мил,за смяната на кръвта,изчисления и пр.,а той ме гледа с  Shocked очи и вика" Ти си луда"
 Crossing Arms

Нан като гледам какво съм писала,Иво ще си сменя кръвта  2100г hahaha

Айде лека Hug

# 64
И аз си мислех напролет да го махна. Благодаря ви за отговорите  Hug Вече мога да се успокоя, че не сме закъсняли.
Нани-аз не съм виждала такива пелени. Би ли дала повече инфо за марка - производител. Той Венцито през деня няма пропуск, но като реша да махам памперса вечер, да се заредя с такива. Хубаво е, че Дани спи в чувалче, но моето слънчице се върти много и като го сложа в чувала спейки и веднага се събуждаше и се разплакваше. Sad

# 65
Ели Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Ети Валери спи без панперс от юни месец имаше пропуски в началото ,но сега не. В началото го изпишквахме по 2 пъти ,сега веднъж на нощ ,дори в последно време сутрин баща му като тръгва на работа тогава. Но той  спи до мен и аз го усещам кога му се пишка ,започва да се върти ,понякога се събужада и ме вика. Докато баба им беше в Карлово слагахме Валери да спи при батко му в детската да свиква и ми направи впечатление ,че ако му се допишка до 1 часа през ноща започваше да плаче ,иначе баща му ставаше и си го изпишкваше. Така процедирахме с Марти.Но и малката маймунка правеше и други шмекирийки ,понеже батко му много го дразни  и той отказваше да спи при него и нарочно ни викаше на всеки 15 мин. ,че му се пишка.От начало му се вързахме и викама си айде пак нещо хвана ,но сега от както спи при нас спи непробудно до 10 и 30 ,11 часа.
Лека нощ да спите в кош и да сънувате само хубави неща(това ми казва Марти всяка вечер ,когато си ляга) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Eti - ето ги пелените:
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10009791
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10009792
А ето какво пише на етикета:
 Постелка
Състав: РЕ фолио, въздушно пореста материя, суперабсорбент/гел/, НТТ
Производител: Италия
Вносител: "Евита - В" ЕООД - София
15 бр., 60х60, 6,30лв
Има и други размери, този мисля, че беше най-малък, но ме устройва.  Peace

Иси, подсети ме да ви кажа Дани какво ми пожелава вечер преди лягане:" Лека нощ, да спиш в кош,  да сънуваш грозни принцеси, да им слагаш шапки, за да не се виждат" Shocked -това естествено в превод, че иначе само аз си го разбирам.
Напоследък и той е от поспаливите. Сутрин спиме до 10:30-11ч.  Embarassed, затова пък после ляга към 15ч. следобяд и съответно след 12-12:30ч вечерта. Освен да го мъча да не спи следобяд и да ляга по-рано, ама не ми се иска да ми става сутрин в 7-8ч. Rolling Eyes
Цитат на:  Жоржи
Нан като гледам какво съм писала,Иво ще си сменя кръвта  2100г
Laughing Laughing Laughing Ти добре го уреди твоя мъж. Айде, пък като я смени, да не забравиш да ни се похвалиш... Joy

# 67
освободих се от математикатаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 68
  • София
Браво,Ели!Как успя?Умница си ти!Честит ти Рожден ден на патерица-жива и здрава да си,да строиш мъжа в две редици,а малката много да те слушка!
Нанни-много удобни пеленки,никъде не съм виждала такива.Ти откъде ги купи?
И Влади имаше същия режим на спане,но и ние решихме да не спи следобяд,за да не ляга в 12 посред нощ,стана номера,сега си ляга/с памперс/ към 22 и става към 9.30-10.
И моя мъж имаше рожден ден вчера,събрахме се приятели и пихме до 3ч.,а станахме рано,за да вършим работа-направо си умирам за сън.
Целувки на всички! Hug

# 69
И аз не знам как успях,още седя и се пуля и не вярвам Flutter Ще го строя обещавам Crazy Някога все Rolling Eyes

# 70
освободих се от математикатаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3501 smile3501 smile3501
Нани-благодаря ти за информацията, но май не съм виждала такива в Русе Tired Утре ще се поразходя да видя.
isi_kam -това с усещането на детето през нощта при мен никога не е вървяло  Tired Спя като пън и дори ми се е случвало през нощта да идва при мен. Само тогава го усещам, а след това че ми се качва на възглавницата-нищо или пък да ме избутва в ъгълчето на леглото hahaha. Спя, като агънце smile3524 Преди време ме будеше да се изпиша през нощта, но от 2 месеца си трае. Confused
Ние сме на тема "Ти си лош". Хита на яслата. До тук е добре, когато някое дете не играе с теб е нормално или пък ако те удари да се каже че си лош. Ама онзи ден изби рибата, като ми каза. "Мамо, аз много те бичам, щото си лоша" Shocked Shocked Ей такива очи опулих. След малко се усети и се поправи. "Мама, не лоша, мама добичка" Успокоих се. WhistlingВсяка втора дума към батко си е такава. Иска нещо и веднага. "Ти си лош" Joy

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 21:24 от eti_31

# 71
Привет мами

Направо ви завиждам и не до там благородно  Wink за късно ставащите хлапета. Ние в 8 най-късно сме на линия.Вечер с триста зора лягаме към 10:30-11. От понеделник с баща му сме поели инициатива да си ляга поне към 9 че да си отдъхнем 1 час без него, но за сега битката е трудна.  Crazy
За памперса ние го махнахме още на 2рата седмица след като махнахме дневния, той сам не го искаше. Имаме някой и друг пропуск от юли насам, но те са много малко (имам спомен за 2-3 само).
По скоро се напишква 3-4 пъти в яслата на обедния сън, но това става обикновено след по дълъг престой у дома. И по този повод оня ден нашата леля искала да му нося пампи  Shocked че се случи веднъж след празниците като го заведохме. Баща му направо и се накара и и каза че няма да го занесем и няма да му слагат. От тогава не е имало проблем. У дома нямаме пропуски от не помня кога.  Rolling Eyes

Ели браво ти ще си нашата гордост  Wink Hug Успех и на другите изпити  Praynig

# 72
Хе хееее, голяма кръв се лее тук LaughingГолеми сте сладурани HugСмятайте вие, смятайте, ама умната на финала с рекламацийте Wink

Нани, и Мимозката спи до 10-11 на обяд и вече съм я оставила без сън през деня.В резултат на което вечер  си ляга в 9, а сутрин пак става в 9:30-10
Когато я оставях да спи на обяд, вечер лягаше в 12-12:30, а в момента в който реши че може да си ляга и в 2 и резнах квитанцията за следобеден сън Crossing Arms

Момичета, в този студ децата ви имат ли желание за разходка?Защото аз едва успявам да я изкарам малката на вън.

Мимозата все още е с памперса вечер.Като се има предвид, че тя още в началото на лятото махна дневния, май трябваше вече отдавна да сме забравили що е памперс, ама здраве да е.Подозирам че аз съм причината за това, защото спя много дълбоко и само ако крещи или реве малката успява да ме събуди.

Ели, браво за изпита!

# 73
Ели, браво за изпита! Peace

Нанни, Ема когато спи до обяд, което си е почти всеки ден, следобедите не спи. В резултат вечерите 21-21:30 е в хоризонтално положение. На мен не ми пречи, защото аз ставам няколко часа преди нея и си правя какво имам да правя на спокойствие. Но мисля лятото да започна да вкарвам някакъв режим, защото от Септемрви ще е ученичка.

Ети, и Ема е във фаза, че всички са лоши. Не иска да говори с баба си, защото..."оши(лоша) баба". Дори и за незначителни неща другите са й лоши. Днес й купих една книжка за оцветяване и я питам дали ще оцветяват двете със Стеси (нейната приятелка), а тя.."не, Теси оши". Та света й е крив на моята дъщеря, когато нещо не иска и не й изнася.

Ема също е с памперс през нощта, слагам го, защото нямам протектори за матрак. Иначе няма пропуски, памперса е сух, а ако й се пишка ме буди.

Друго не се сещам. Хайде лека вечер.

# 74
  • Варна
Цитат на:  Жоржи
Нан като гледам какво съм писала,Иво ще си сменя кръвта  2100г
Laughing Laughing Laughing Ти добре го уреди твоя мъж. Айде, пък като я смени, да не забравиш да ни се похвалиш... Joy

Joy Няма,няма Mr. Green

Тези протектори за матрак ги има във Варна по аптеките Peace Купувала съм 60ст е бройката.аз слагам такъв,въпреки памперса.Нашия така пишка нощем,че някой път  памперса му пропуска Shocked

Ели,браво за изпита   bouquet
Асе,Димитър винаги е готов да излиза.но той е с нестихващ ентусиазъм за игри навън,бягане и т.н. Рядко го огрява обаче с тази ясла,той докато се прибере става 17.30ч и след това вече е тъмно и много студено,така че.. само събота и недеря остават за разходки навън и игри Peace

Как спят тези деця толкова бе #Crazy тц тц

Мама Дани,то на лелите им е най-лесно с памперса #Cussing out.то и баба знае така  Crossing Arms

Лек ден ви желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт