Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 207
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
НАН, секцио раждах. Смятах и резултата е: аз съм сменила кръвта 9 дни след него. Значи ще е момиченце. Laughing

# 46
НАН, секцио раждах. Смятах и резултата е: аз съм сменила кръвта 9 дни след него. Значи ще е момиченце. Laughing
Дю, какво по-хубаво от 2 момиченца?.....3 момиченца! Wink
Това малко в кръга на шегата, няма значение пола, важното е всичките бебенца които очакваме да са живи и здрави! Peace

# 47
  • somewhere over the rainbow
Ами тя кръвта не се сменя на деня, а до 3 месеца след това. Така, че сте малко на кантар Grinning

# 48
Нан, сигурна ли си в годините, че е през 4 години за жени и през 3 за мъже... Да не е обратното newsm78
В този случай се получава, че съм си сменила кръвта 2007г, а мъжо 2006г, т.е. че сега чакаме момиче... Rolling Eyes пък 100 пъти ми казаха, че ще е момче, дори и на 3Д се видя.
Каквото и да е, само да е здравичко... няма да го върнеме,я!:pray:

# 49
Дю, какво по-хубаво от 2 момиченца?.....3 момиченца! Wink
Това малко в кръга на шегата, няма значение пола, важното е всичките бебенца които очакваме да са живи и здрави! Peace

Това е най-важното! Пък каквото дойде.  Heart Eyes

# 50
Ами тя кръвта не се сменя на деня, а до 3 месеца след това. Така, че сте малко на кантар Grinning

И по други таблици като гледам - един път ми показва момче, един път момиче. значи наистина сме на кантар. Ама то вече и да го смятам и да не го смятам, станалото - станало.  Mr. Green

# 51
  • През девет земи в десета
Ааааа,Ронка и аз така виках след Валерия,никакви момчета не ща,обаче като се роди Гого,голям кеф ми беше,не можеш да си представиш.Ако първото беше момче сигурно щеше да е обратното.За Цвети пък исках да е момче и до последно въпреки УЗ ,на който казаха 100% момиче ,бях сигурна,че бъркат и дрешките ни бяха все като за момченце първите месеци,щото такива купувах цяла бременност. Laughing
Ти няма ли да ни зарадваш с едно французойче,тамън с мамите по градинките ще си учиш и езика,пък после пак ще имаш време за учене и кариера,младичка си Hug И нещо което ми е интересно да попитам,ако забременееш и родиш във Франция бебо ще е с френско гражданство нали и оттам предполагам автоматично цялото семейство или не стоят точно така нещата newsm78

Ели,да си жива и здрава,много щастие и късмет,успехи в училище,все така лъчезарна и красива bouquet

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 15:24 от [x]Пиги®

# 52
Деси, сигурна съм, че радостта е голяма както за момиченце, така и за момченце! Горното го казах в кръга на шегата, разбира се.

Ще ви зарадвам с едно Българско бебе родено във Франция, но на по-късен етап. Иска ми се да водя малко социален живот, писна ми в къщи.

Иначе, ако родя тук, бебето мисля, че ще е с френско гражданство, а за цялото семейство мисля, че не важи. Ние сме си Бг. граждани с документи за работа....за сега само Калин е с такива документи, чакам да му стане готова картата и ще подам и аз документи. Честно казано не съм се интересувала от тези неща, но по пътя на логиката би следвало да е така. Много объркано го обясних.

Преди много години на Калин братовчедка му взе гражданство в Германия, тогава искали от нея да унищожи Бг. паспорта си. Но това става преди повече от 15г.

# 53
  • Варна
Сега изчислявах,Мъж ми си е сменил кръвта 2006 година, и тази година трябва да я смени,юни месец.аз дарявам на 6 месеца кръв,последно дарих преди 10 дни.значи вече съм я сменила.юли месец ще дам пак.значе ако забременея юни преди да дам ще е момче,ако  е след това момиче.

Нали така newsm78

Момичета искам да ви питам,до колко диоптъра се разрешава нормално раждане?

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 16:29 от jorjito

# 54
  • София
Аз нали съм блондинка и никак не го разбрах този метод как се изчислява. Embarassed
Иначе и аз раждах секцио,пък бременеех без проблеми,само дето накрая краката ми бяха като плондири,едва вървях.Корема ми беше високо горе и откакто отидох на първата консултация чак до края ми казвахе,че ще имам момче,въпреки че аз чувствах,че ще момиченце.
Рони-какво като са я накарали да унищожи паспорта си,като си правиш нова лична карта нали е същото,взимат ти старата и ти я унищожават.Майка ми като почина исках да взема руския и паспорт за спомен,но ми казаха да го върна,за да го унищожат.Такива са законите-какво да правиш.И аз мисля,че като родиш във Франция ще е французойче,освен ако не заявиш друго.
И аз като теб искам вече да водя малко по-социален живот,че изперквам вече вкъщи,бебе-по-натам.
От известно време бабата и дядото на Влади много започнаха да свикват с него и вместо веднъж седмично за два часа,започнаха да искат да го виждат всеки ден за все повече време,а на мен ми идва много добре.
Вчера изобщо не искаше да си тръгва и го оставихме да спи там,това ме води на мисълта,че и в градина ще му хареса да ходи като свикне с обстановката.
Жоржи-докъде сте с акането на гърне?Малко след като писах,че и Влади е така,той взе че от само себе си започна да си го прави без проблем.Сега нямам проблеми.
Оф,много дълго стана.

# 55
jorji :мисля,че е индивидуално,това с диоптрите.Аз имам например- 3,25 и 3,50,но това не ми е проблем за нормално раждане.Не че не раждах секцио,ама поради други причини.

# 56
Сега изчислявах,Мъж ми си е сменил кръвта 2006 година, и тази година трябва да я смени,юни месец.аз дарявам на 6 месеца кръв,последно дарих преди 10 дни.значи вече съм я сменила.юли месец ще дам пак.значе ако забременея юни преди да дам ще е момче,ако  е след това момиче.

Нали така newsm78

Мъжа ти ще я смени чак 2010-та. Та дотогава ще правите момичета Laughing

Нани, сигурна съм, че са така годините. А ти как ражда, ако си изгубила доста кръв, може и ти 2006 да си се сменила Crazy
Пък може и момиченцето да е изненада Grinning

# 57
  • Варна
Арлина   bouquet
Дидито,още ака  където завари Close.Браво на твоето детенце Heart Eyes

Нан,прости невежеството ми,но нещо се бъркам.Иво е роден 1979г.последно си е сменил кръвта 2006,нали на 3 години се смята?защо чак 2100г?

# 58

Нан,прости невежеството ми,но нещо се бъркам.Иво е роден 1979г.последно си е сменил кръвта 2006,нали на 3 години се смята?защо чак 2100г?
ooooh! ooooh!
Mда, 2009-та ще я сменя и той /както и ти през юли/. Тогава гледайте месеците Grinning

# 59
Леле, какво правите бе момичета, не мога да ви изчета ooooh!
Аз няма да изчислявам. Имам си друга логика за мацка  hahaha Сменям мъжа временно и става мацката Joy Ама не мога да намеря такъв с три моми  Flutter
Теглих Венцито- 15 кг. че и малко нисичък 90 см, ама да ми е жив и здрав Praynig
Аз щях да ви питам нещо. Понеже сестрата в яслата ме вкара в размисъл, та да се консултирам с вас. Децата ви спят ли вечер с памперс? Аз слагам, но на сутринта е сух, но все още не смея да го махна, че нали спи отвит. Сестрата ми заяви, че било време, щом сме махнали памперса през деня - трябвало и вечерта.
Ели-ЧРД!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 20:56 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт