Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 237
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Хей мацки, никакви ви няма днес!

Ася, Ема има желание да излиза, но ако е студено иска да се прибираме.

Амери, виждам те! Пиши как сте, как я карате? Hug

# 76
# 77
  • София
Ееее,Амери,много постно!Започна работа и ни забрави,ей!Кажи как сте!Мислим за вас! Hug
И Влади винаги е готов за разходка навън,като Дим му дай да тича,да минава през локвите,да пипа снега и така..

# 78
Вярно пак никой не пише Rolling Eyes

Днес отидох на лекар.Имам си точкааааа Mr. Green Mr. Green За пулс беше рано, каза да отида края на месеца и да нося и направление от личния.ще ме поеме жената,видя ми се доста компетентна и свястна,хареса ми.Към нея ме насочи позната.И най-важното,изобщо не чаках,прие ме веднага.  Laughing

Лека вечер ви желая Hug Hug

# 79
Арлина,казахте ли на Зоя,е ще имате бебе? LaughingСигурно много ще се радва мъничката!?Аз знам,че по каса консултацията минава чак след 12 г.с. newsm78Поне онзи ден,като ходих за направление за хормоните си ,това коментираха доФторите..Направо отвратително ,имайки предвид,че при надлежна лекарска грижа до този момент, могат да се избегнат лоши последици .Казвам го от личен опит Cry Да не говорим,че се полагали само три видеозона #Cussing out
Ронка,ама вие май съвсем се отказахте да се връщате? Cry

# 80
Ронка,ама вие май съвсем се отказахте да се връщате? Cry
Лети, не сме бре! Просто няма да е зимата, а лятото, когато можем да се порадваме на хубавото време и морските вълни! Wink

Арлина, браво за точката. Дано всичко е наред и се чуе и туптящо сърчице! Praynig

# 81
здравейте от мен  Hug
Аз 2 дни бях заровена пак в сайта,а сега пък съм с ангина  Ill Ще пазя леглото кво да се прави  ooooh!

Ние също навън не отказваме.

Ох..отивам че не се трае...

# 82

Привет

За излизане на вън ние сме на приливи и отливи. Общо взето му е трудно излизането и после трусно прибирането, но какво да се прави на баща си се е метнал по излизането а по прибирането на майка си  Wink Joy.

Иначе за игри на вън е винаги за, сутринта започна да прехвърля сняг и Криси видя през прозореца снежинките. Веднага викна - Хайде ходим правим човече ( снежен човек). Party

Ние бяхме болни 2-3 дни, но вече е почти здрав. Та по този случай почина 2 дни от яслата, но в понеделник ще е пак там.  Crazy

Аз съм се сдухала с тези приключвания на срока, тия ученици ме убиват. Не съм сигурна че някой знаят по какво им преподавам ами и с претенции за 6ци. А без такива да ги нямаме, раздавам го строга  Embarassed пиша 5ци. hahaha

# 83
Рени, бързо оздравяване!

Мама Дани, на колко големи деца преподаваш? Сигурно не ти е лесно с днешната младеж. Rolling Eyes
И аз имах такива младички, хубави и "строги" учителки като теб! Hug Wink

# 84
  • Варна
 Hug

Арлинка
Hug.Радвам се че е добра лекарката,важно е свестен да е лекаря който води консултациите Peace
Браво за точката Wink
Амери Hug
Ронка,лятото като дойдете,сте във Варна,нали знаеш Wink

Рени,бързо оздравяване миличка Hug

Ние като сме я подкарали от вчера  с гости,едните ги изпращам други посрещам Crazy

Лудница...

# 85
Арлина,казахте ли на Зоя,е ще имате бебе? LaughingСигурно много ще се радва мъничката!?Аз знам,че по каса консултацията минава чак след 12 г.с. newsm78Поне онзи ден,като ходих за направление за хормоните си ,това коментираха доФторите..Направо отвратително ,имайки предвид,че при надлежна лекарска грижа до този момент, могат да се избегнат лоши последици .Казвам го от личен опит Cry Да не говорим,че се полагали само три видеозона #Cussing out

Aбе казвам аз,обеснявам,ама май въобще не вдява още милото. Shocked
Миналата бременност ме заведоха на отчет за ЖК,чак 4 месец,обясниха ми,че до тогава се водят рискови бременностите,поради голямата вероятност от спонтанен аборт,та затова.И чак тогава пуснахме първите изследвания,което и на мен ми се видя абсурдно.А ако имаше някакъв проблем и тези изследвания са можели да помогнат?Абе.... #2gunfireСега ще видим как ще е.За видеозоните ще настоявам всеки месец и ще си ги плащам щом се налага,просто искам да съм спокойна.

Рени:и аз ти пожелавам бързо оздравяване Hug

# 86
Рени,какво закъса ,бе мила!?Аз от малка съм с гнойни ангини,тъй като имам хронични сливици.Винаги дъвча пчелен клей и ми минава за ден буквално.Пробвай Naughty
Арлина,дано всичко е ОК с бебчо PraynigАз имам един спонтанен аборт в 12 г.с. и затова втория път се записах на интензивна консултация в Майчин дом и общо-взето ходих всяка седмица и когато имаше нужда внаги ми правеха видеозон.Платих някъде към 400 лева,но поне нямах никакви притеснения за нищо-видеозон,изследвания,кръв,урина..Дори на два пъти ме приемаха,заради кървене посред нощите,вместо да ходя в спешен център с циганките SickНе че правя реклама,но според мен си струва и при втора бременност пак бих прибягнала до този варинт.
Ронка,ама вие само на почивка или за постояно ще си идвате на лято?Ах,ти...,как ми отвлече Емката Naughty
Аз,днес се поглезих малко и се чувствам страхотно. GrinningХасан и той човек Mr. GreenХодих на турска баня до припадък ,а после един момък ми прави цялостен арома- масаж и сега съм като разглобена Mr. GreenДобре,че Алекс е на бабин дом и не трябва да търча след него.. ooooh!

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 11:44 от Tizija

# 87
Ох Тиция,неблагородно ти завиждам за тия процедури  Whistling  Joy
Мила,казвай бързо кво е туй нещо и къде мога да го намеря че съм  Ill newsm46 dontknow   Praynig Пробвах 1 кофа с бабаини деветини вече.Но съм упорита  Naughty

И аз съм от малка така,хронично ми е.   smile3516

Жоржи то с гости животът е хубав ,бе  Hug

# 88
 Hug Как сте???

Аз приключих със семестъра,и със празнуването,жива съм то много празници,днес се очертава вече почивен ден нямаме на кой именник да ходим  Crazy

Юл (по въпроса със памперсите) ОТ КАКТО ЗАСТУДЯ ВСЕ СЕ НАПИКАВА И АЗ ВЗЕХ ДА СЛАГАМ ПАМПЕРС ПРЕЗ НОЩА ИНАЧЕ  НИКАКЪВ ПАМП НЕ СЛАГАХ  Whistling

Сега имам да чета за един гаден изпит но няма да ви занимавам с това....

Лека бременност на всички  с коремчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мама Дани пиши им 6ци да се радват,да те обичкат и да не говорят зад гърба ти ,че като ги слушам какво говорят за учителките си по рейсовете тез деца,са цели терористи,убиици,и незнам кво още ooooh!

Два дена мъчих един лаптоп тъп няма локал ареа конекшън,е не можах да се справя сега е на разбирач  Wink Mr. Green кво ли не качих,кви ли не драйвъри не и не-иначе ми е интересно да се бърникам ,ама мъжа му писна два дена пред двата компа седях #Crazy
Ох ставам! Хайде до скоро Hug

# 89
Рени,има го в някой специализиран магазин за пчелни истории или пък на пазара,където продават мед.Купуваш малко,после отчекваш едно парченце,колкото грахово зърно,слагаш медицинска дъвка/от аптеката/ и дъвчиш.В началото е доста люто,но това именно е лечебният ефект.Като спре да люти,хвърляш и след 5-6 часа повтаряш.Ако няма ефект,ще те черпя с едно спа във Варна:lol:

Общи условия

Активация на акаунт