Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 269
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Иска,да ти е жив и здрав Валерката  HugЧестит му имен ден на мъника  bouquet
Честно казано,не зная какъв ден е, но преди малко четох ,че Валери и Валерия имат имен ден newsm78
Рени,как се ???????? 

# 136
Ох миличкото,измъчили сте се Иска!

И аз четох че е бактерия която поразява бъбреците(тя се и напикава)  но в урината нищо нямаше,сега го открихме,ще пуснем и урина Rolling Eyes Rolling Eyes Ние мислим че е от басейна!Дето ходихме във Велинград на хотел за 5 дни,сега ще ни излезне скъп хотела,и басейни вече не,само да се оправи детето да няма някви последствия че ще умра #Crazy

Честити имен ден на Валери  bouquet

Днес е бабинден по старому Peace

# 137
Иска,да ти е жив и здрав Валерката  HugЧестит му имен ден на мъника  bouquet
Честно казано,не зная какъв ден е, но преди малко четох ,че Валери и Валерия имат имен ден newsm78
Рени,как се ???????? 
Благодаря ,но не знаех. Аз го знам ,че е на 7.06. Но щом е за здраве нека да почерпим.

Честит имен ден и на голямата кака на Пиги

Ох миличкото,измъчили сте се Иска!

И аз четох че е бактерия която поразява бъбреците(тя се и напикава)  но в урината нищо нямаше,сега го открихме,ще пуснем и урина Rolling Eyes Rolling Eyes Ние мислим че е от басейна!Дето ходихме във Велинград на хотел за 5 дни,сега ще ни излезне скъп хотела,и басейни вече не,само да се оправи детето да няма някви последствия че ще умра #Crazy

Честити имен ден на Валери  bouquet

Днес е бабинден по старому Peace

Много се измъчи , дори сега когато беше болен две поредни седмици ни накараха да дадем стерилна урина и докато излязат резултатите имах чувството ,че сърцето ми спира. И ми е останал лош навик да го изпишквам в бурканче денем и нощем и винаги ходя да глядам дали е чиста или мътна. Абе луда работа ,но така е полудявам бавно ,но славно Mr. Green

# 138
Ааа Иси да ги нямаме тия,не полудяваш,така е, майките винаги се притесняват,аз се чудя да дадем урина утре Confusedиначе веднага инсталирах  адаптора в банята,вече няма да я слагам на нашата тоалетна,ще си ходи на нейното адапторче в банята,да си и е чистичко Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry след дъжд качулка Close
Иска със тези лентички (лакмус ли как бяха) може ли нещо да се открие с тях,и каква трябва да е урината? ConfusedАз вече в адапторчето и я гледам че е бистра Rolling Eyes

Имам и една чуденка???майките на момиченца как къпете децата,във вана или прави?Защото снощи във ваничката и сложих калиев перманганат,и тя се боядиса,вече не става  Naughty ама се чудех що я кисня ами не я хвърля тая вана и да я къпя права ooooh!

# 139
# 140
  • somewhere over the rainbow

Имам и една чуденка???майките на момиченца как къпете децата,във вана или прави?Защото снощи във ваничката и сложих калиев перманганат,и тя се боядиса,вече не става  Naughty ама се чудех що я кисня ами не я хвърля тая вана и да я къпя права ooooh!
Права я къпем Даяната, само баба й в Карлово я къпе във ваничка Peace

# 141
Права къпем Емата. Много по-лесно и удобно е, нямам нерви да пълня корито.

# 142
Иси, Пиги, да са ви живи и здрави рожбите!

Eli, не се самообвинявай!
Аз няма да забравя думите на най-добрата педиатърка в Бургас(за съжаление вече не е между живите).Та тя беше казала, че лекува гъбични инфекции при 3 годишни момиченца, защото майките им всяко гащенце им гладят.Посъветва ме, Мария да я гледам почти като циганите.
А след afwitch ,  в тоалетната минаваш с Доместос и прикаждаш с тамян, за всеки случай. Wink

И аз къпя малката с душа.Ваната я изхвърлих още миналата пролет.

Ети, що така, бе?

Ронка, успех в училището!

# 143
  • София
Честит имен ден на Валери на Иси и на Валерия на Пиги! Да са ви живи и здрави  Hug!

Ели, действай и лекувай Юл максимално бързо и дано всичко мине без усложнения  Hug!

За къпането, ние се къпем и по двата начина - ежедневно със слушалката, слагам я да стъпи върху тия меките постелки за баня, а два пъти седмично, когато й мия косата - с ваничката. Първо, защото по-лесно й плакна косата, като се облегне назад (ваничката е анатомична и й е удобно), а и защото много обича да си играе с патета, шишенца и т.н. и си иска. Хубавото е, че татко й я пълни и излива, та не се мъча, но гледам, че вече й поумалява.

Яна изкара още два дена в яслата, пак така я водя закусила и я взимам, след като обядват. Поревава си още, кара леличките да ми се обаждат по телефона, но после се заиграва, танцува и пее. Опитвам се да й преместя следобедното лягане по-рано, засега го докарахме до 14 ч. Ама пак си ляга в 12 ч вечерта, как става после в 8 без нещо, не знам, аз умирам за сън.
Май вече пипнахме нещо, одеве ме караше да й давам сироп, че я боляло гърлото  Sad. Дадох й Стодал, не знам какво друго да дам, утре ще я видя как е.
Иначе не е имала повече оплаквания от лелите. Аз знам, че са сестри, а не педагози, ама все пак се надявам това скубане да не се повтори. Според мен не ме е излъгала, че я е оскубала, но като я дръпнах за косата и питах толкова ли силно беше, тя ми вика 'не, по-слабо'. Не може още добре да преценява и не може да й се вярва не защото лъже, а още си е малка. И тя малко като Ема отговаря според настроението - ако някой й е симпатичен, на всичко отговаря с 'да'  Simple Smile. Ако е крива, всичко е 'не'. Като я питах какво е яла, казва ми грах, ама той беше в понеделник, а тя и днес ми каза грах.

Много ми е мъчно, че не я виждам какво прави, лелите не ми разправят много как е било, нямат време. Казаха ми днес, че била много приятно дете, като се заиграе  Simple Smile. Аз я разпитвам как е било, ама тя не ми отговаря винаги.
Жалко, че сега няма да имам толкова време да се занимавам с нея. Сигурно ще позабрави буквите. Онзи ден в колата ми чете "к-н-и-г-а з-а" и аз погледнах, четеше отзад какви други книжки имало в поредицата - Книга за джунглата. Не че разбра какво е прочела, но аз я разбрах  Laughing. Засега правя опити със срички да видя кога ще започне да свързва две букви в дума, разбира ме какво й говоря, но май не би се справила сама. Обаче покажа ли й думичка, която сме чели, ми казва 'тука пише еди какво си'.

А вашите деца различават ли дясно и ляво? Баща й я учи, а на мен ми се вижда много рано, аз сигурно 1-2 клас съм била, като ги научих, по часовника се ориентирах. А онзи ден си говорим, че в джобчето на панталона й сме сложили едно мишле и аз я питам в кое джобче, исках да ми покаже, а тя ми вика 'в лявото' и ми показва. Аз се учудих много, верно беше лявото  Shocked. Интересно, че ръчичките и крачетата ги показва вярно, а за очичките се обърква.

# 144
Betta хич и не съжалявай че е на ясла Янчето.Ще свикне,ще видиш и даже ще и е добре сред децата.На други пък неща ще се научи там и така...

Ели,хубаво си направила,че пускаш нови изследвания  Hug

Ети сега ти ли се разболя     love001

Аз съм вече шест  smile3503 Нашата хоми да е жива и здрава  newsm10
Може би и клея помогна.Другият път ще го дъвча,вместо да си обирам полипите,че е по-щядящ.Тиция  Hug

Ние към малкия още във ваничката,че иска да играе с играчките.Много му е забавно,че чак не иска да излиза  Joy

Честито на именниците!     bouquet

# 145
Ася то хубаво ама и на робинята Изаура ще и писне след всеки да минава в кинефа,па и тя през половин час ходи,махам я Юл от общата тоалетна и тва е!Вчера махнах и килима,няма да му робувам с една тъпа прахосмукачка без тръба клекнала и да смуча 1 час и никой не му прощава,най- редовно е залят с кислео мляко и търкам,аааййде защо ми е килим,само да чистя Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Пък не се самообвинявам Thinking ама ме обвиняват,снощи пак се разправяхме по нощите,вече ми писна от всички Cryама няма къде да отида CryИзкараха ме че не си гледам детето само съм си гледала ученето  Close

# 146
  • Варна
Привет мацки!
Все ви хвърлям по едно око Wink, а ма ме домързява да пиша. Embarassed Аз моите деца ги къпя и двамата във ваната - те обичат да се заиграват в нея, пък и на мен така ми е по-лесно, че и двамата едновременно ги мия, а пък и Тошко все още се страхува от душа. Като искам да го вадя го поливам с него и сам излиза - иначе му се моля.
Бета не стревожи за Яна - те и в яслата ги занимават децата. Пък тя си е умница. Hug
Тошко и той много късно си ляга вечер. Едва успявам да го сложа в 23 часа. В чудо се виждам с него. Аз в 22 ч вече едва гледам, а на него му се играе. Не мога да си спомня батко му да ли си е лягал толкова късно на тази възраст. Thinking
Ние се гласим да ходим на ски след 10 дни, а ма като гледам май няма да има сняг Crossing Arms

# 147
Oooo Ели, я ги пращай всички "у лево"!!!
Това е най-неприятното нещо което може да чуе една майка от страничен човек. На всички им е много лесно да правят заключения кой как си гледа детето, ама никой не се наема да ти помогне с нищо. Такива реплики около мен съм забранила да се изричат, защото ставам много лоша! Close
Калин уж ми помага, но не той е по цял ден с нея, а аз! Преди време се опитваше да каже нещо, че на мен ми било много лесно, а видиш ли той.... жив да го ожалиш! ooooh! Миналото лято нали поработих малко. Калин на 2-рата седмица изпищя да си остана в къщи. А Ема ходеше на ясла, той я прибираше и оставаше с нея 2-3ч. максимум! От тогава дума не съм чула да казва! Naughty
Майчинството е колкото приятно, толкова напрегнато и отговорно.
Ти си най-добрата майка за Юл, и никой не би се справил по-добре в отглеждането й! Hug

Ася, мерси душко! Hug

Анет, навестявай ни по-честичко. Hug

Рени, радвам се, че си добре! Peace

Бетта, ще свикне Янето. И както е казала Рени, ще започне да й харесва.
Ема не знае колко уши има на главата, че ляво и дясно ще знае! Joy Още й е рано на моята мома за тези неща.

Честито на именниците! Много здраве и весело детство! Hug

# 148
Joy аха

Ася то хубаво ама и на робинята Изаура ще и писне след всеки да минава в кинефа.....
Eli, аз това за свеки на шега го казах,бе! Laughing Hug Естествено че човек със здрав разум няма да тръгне да чисти след всяко ползване!

Бета, Мария определено не знае кое е ляво, кое е дясно.

# 149
Ааа Иси да ги нямаме тия,не полудяваш,така е, майките винаги се притесняват,аз се чудя да дадем урина утре Confusedиначе веднага инсталирах  адаптора в банята,вече няма да я слагам на нашата тоалетна,ще си ходи на нейното адапторче в банята,да си и е чистичко Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry след дъжд качулка Close
Иска със тези лентички (лакмус ли как бяха) може ли нещо да се открие с тях,и каква трябва да е урината? ConfusedАз вече в адапторчето и я гледам че е бистра Rolling Eyes

Първите признаци ,които трябва да те наведат на мисълта ,че има нещо е мътна урина и неприятен мирис. Сама по себе си мътната урина не означава ,че има нещо ,защото тя се променя когато не е пила много вода ,болно гърло ,когато пие някакви лекарства и т.н. За това когато ти сама виждаш ,че има някакъв проблем с детето и правиш три поредни стерилни . Няма да те обърквам и  при промяна в показателите на обикновена урина също се пуска стерилна ,но това е друг въпрос. Знам ,защото вече два пъти искаха да ме уверят ,че детето ми е с пиолонефрит и да му слагат силни инжекции ,но ние с баща му бяхме твърди и с риск изчакахме всики резултати и тогава предприехме мерки.Тези лентички за които пишеш не можеш да разбереш дали има бактерия ,защото в микробиологията така да се каже я посяват ,трябва и време да се види дали нещо ще покълне и с какво ще я третират ,ако се появи. Тези лентички мисля ,че само можеш да разбереш рН .
На моя приятелка когато момиченцето и беше малко получи бактерия (не си споням коя) от АБ. И сега когато пие АБ винаги допълнително пие вит.В.А това дали си гледаш детето ами гледаш го разбира се и твоичкия да престане ,че и мен започна да ме вбесява. Ронка много правилно ти е написала
Това е най-неприятното нещо което може да чуе една майка от страничен човек. На всички им е много лесно да правят заключения кой как си гледа детето, ама никой не се наема да ти помогне с нищо. Такива реплики около мен съм забранила да се изричат, защото ставам много лоша! Close
Калин уж ми помага, но не той е по цял ден с нея, а аз! Преди време се опитваше да каже нещо, че на мен ми било много лесно, а видиш ли той.... жив да го ожалиш! ooooh! Миналото лято нали поработих малко. Калин на 2-рата седмица изпищя да си остана в къщи. А Ема ходеше на ясла, той я прибираше и оставаше с нея 2-3ч. максимум! От тогава дума не съм чула да казва! Naughty
Майчинството е колкото приятно, толкова напрегнато и отговорно.
Ти си най-добрата майка за Юл, и никой не би се справил по-добре в отглеждането й! Hug
И мен Иван се опита ,но му дадох ултиматум . Hug

Общи условия

Активация на акаунт