Как да не си гледаш Юл, че кой ние ли ти я гледаме или те. Ааа ма ха. А за учението че как няма да го гледаш, Юл утре ще тръгне на градина, после научилище а ти какво слугиня ли ще ставаш. И ти си човек . Точка
Ние сме с теб и те подкрепяме. 
Браво на Яна. Вече започва и да чете. А ние даже и буквите не можем да различим, кара ги по инерция каквото му дойде на ума. Но иначе всяка вече ми чете Селския дор ( селския двор). Наизустил я е и ми я чете преди да заспи. Само като забрав някое стихче вика мамо как да почна. Казвам първата дума и той продължава

В интерес на истината си играем на обикновени игри. Караме коли, ходим на пазар с тях, на работа, на ясла, на басейн (по килимчето). Играем си на "ти си болна мамо". Кашлям, преглеждат ме, бие ми 2-3 неврологични чука, после отказам да пия лекарство, че много горчи, но ми го дават изпивам го казвам, чемного горчи и после следва бурен смях.
Ей такива обикновени детски игри. Готвим, четем приказки, но до толкова. А за реплики, никой не смее да ми каже. Моя мъж много ми помага, доста често се налага той да гледа Криси и му е ясно за какво става въпрос.

Иначе се къпим в коритото. Това ние най върховното изживяване не мога да го лиша от него.
Малко трудно излизаме, но това е риска
Аз до сега да си бях обрала парцалкатите.Днес се видях в Добрич с моя приятелка от езикова,която има бебче след 10 години мъки .Свекището й казала,че който има деца,да си ги гледа.Е...гати чумата,при условие,че след толкова години едва сега успяха да имат бебче..Добре,че моята свеки е съкровище 

Валери пък му е много кеф да види нещо голо и ходи да ни щипе всичките, дори имаше период когато си вдигаше крачолчето на панталончето си и се щипеше сам
Имаме и смешна случка ,както винаги с татко му се гушкахме вечерта и една вечер нашия мушморок се направи ,че спи. След малко една главичка се надигна от възглавницата и се развика " мама гола тати гол" не можем да го усмирим. викам му на моя е сега вече и комшиите разбраха. Имаше мераци да идава да ни щипе ,но му се скарахме и той кротна и заспа. сега като го къпим всяка вечер си вика голо бебе Вале.

. Но все едно му се обяснява за кой да е орган - например както би му обяснила нещо за очите. По книжките сигурно пише разни неща по въпроса.
. Май скоро ще имаме напредък с режима. Утре ще я водя за закуската (ако не се успя, де). Днес се разрева, като я оставих, но после е била добре, поискала е да пишка и за малко да се върне обратно, като я взимах, защото искала да спи с децата.
Бета то по книжките едва ли ще пише точно за това
, голям кеф е.