Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 267
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Eли правилно са ти казали момичетата. То това тяхното не се издържа.  #2gunfire Как да не си гледаш Юл, че кой ние ли ти я гледаме или те. Ааа ма ха. А за учението че как няма да го гледаш, Юл утре ще тръгне на градина, после научилище а ти какво слугиня ли ще ставаш. И ти си човек . Точка  Hug Ние сме с теб и те подкрепяме.  Heart Eyes

Браво на Яна. Вече започва и да чете. А ние даже и буквите не можем да различим, кара ги по инерция каквото му дойде на ума. Но иначе всяка вече ми чете Селския дор ( селския двор). Наизустил я е и ми я чете преди да заспи. Само като забрав някое стихче вика мамо как да почна. Казвам първата дума и той продължава  Party
В интерес на истината си играем на обикновени игри. Караме коли, ходим на пазар с тях, на работа, на ясла, на басейн (по килимчето). Играем си на "ти си болна мамо". Кашлям, преглеждат ме, бие ми 2-3 неврологични чука, после отказам да пия лекарство, че много горчи, но ми го дават изпивам го казвам, чемного горчи и после следва бурен смях.  Joy Ей такива обикновени детски игри. Готвим, четем приказки, но до толкова.

А за реплики, никой не смее да ми каже. Моя мъж много ми помага, доста често се налага той да гледа Криси и му е ясно за какво става въпрос.  Naughty

Иначе се къпим в коритото. Това ние най върховното изживяване не мога да го лиша от него.   bath1 Малко трудно излизаме, но това е риска  Wink

# 151
# 152
Ели,аз ти казах как да се отървеш от свеки,ама ти не,та не NaughtyНаправо не знам как издържаш ooooh!Аз  до сега да си бях обрала парцалкатите.Днес се видях в Добрич с моя приятелка от езикова,която има бебче след 10 години мъки .Свекището й казала,че който има деца,да си ги гледа.Е...гати чумата,при условие,че след толкова години едва сега успяха да имат бебче..Добре,че моята свеки е съкровище Praynig
Ренка,страхотно е,че си по-добре.
Мама Дани,и ние си играем на чичо доктор..Купих му една лекарска чанта и ходи дори по улицата да преглежда със слушалките лелките и да им мери кръвното #Crazy
Аз да споделя нещо...малко странно,защото нали ми е първо чедо...Та,днес след градината Алекс тръгва сам да си сваля гащите.Питам го дали има пиш,а той ми се хили и казва,че чурата станала голяма ShockedСваляме изцяло гащите и виждам аз,че работата точно такава,ама като не зная как да реагирам Thinking 

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 21:57 от Tizija

# 153
Аз да споделя нещо...малко странно,защото нали ми е първо чедо...Та,днес след градината Алекс тръгва сам да си сваля гащите.Питам го дали има пиш,а той ми се хили и казва,че чурата станала голяма ShockedСваляме изцяло гащите и виждам аз,че работата точно такава,ама като не зная как да реагирам Thinking 
Joy извинявай мила ,но ми стана смешно. Сега ще дойде време за опознаване Flutter Валери пък му е много кеф да види нещо голо и ходи да ни щипе всичките, дори имаше период когато си вдигаше крачолчето на панталончето си и се щипеше сам Crazy Имаме и смешна случка ,както винаги с татко му се гушкахме вечерта и една вечер нашия мушморок се направи ,че спи. След малко една главичка се надигна от възглавницата и се развика " мама гола тати гол" не можем да го усмирим. викам му на моя е сега вече и комшиите разбраха. Имаше мераци да идава да ни щипе ,но му се скарахме и той кротна и заспа. сега като го къпим всяка вечер си вика голо бебе Вале.
 Валери отдавна си играят с батко си на чичо доктор с Марти и дори си обмениха бацилчета. просто Валери даде лекарство от комлекта на батко си и после ни показа как батко му е лапнал лъжичката и така.

# 154
  • София

hahaha
Сигурно е било малко стъписващо, ама те тепърва ще започват заниманията с чурата  Laughing. Мамите на момченца да се изкажат как е правилно да се реагира. Вероятно е добре да не се прави на въпрос и да му се обясни с прости думи, че става голяма, като се докосва  newsm78. Но все едно му се обяснява за кой да е орган - например както би му обяснила нещо за очите. По книжките сигурно пише разни неща по въпроса.

Моето дете вече спи - в 23 часа е заспала  newsm44. Май скоро ще имаме напредък с режима. Утре ще я водя за закуската (ако не се успя, де). Днес се разрева, като я оставих, но после е била добре, поискала е да пишка и за малко да се върне обратно, като я взимах, защото искала да спи с децата.
Рени, права си, че ще й е добре с дечица, аз преди я водех по клубчета, защото гледам, че добре си играе с деца. Днес в асансьора си хареса една малка кака, хвана я за ръка, каза й как се казва и й вика 'ние се возиме заедно в асансьоа и аз съм ти пиятелка'  Joy.

# 155
 newsm62 Бета то по книжките едва ли ще пише точно за това Rolling Eyes представяте ли си?

То и момиченцата ще се пипат  Laughing като почнат и взаимно тогава е интересно newsm78  ooooh!

Гледахте ли семейството със тризнаци, на бабин ден  родени Heart Eyes  Simple Smile Heart Eyes Simple Smile

# 156
Пише,пише,как да не пише.Пак ще похваля''Изкуството да бъдеш родител'',там много добре е обяснено как да се реагира.

Пише да не се обща кой знае какво взимание,да не разбере детето ,че е интересно и съответно забранено.Има даден много хубав пример с краката. WinkВземете си я,доста полезно книжле.Ама и аз каква реклама и правя,все едно аз съм я писала.  Crazy

# 157
  • Варна
Леле каква тема сте захванали... Laughing Нашият батко като беше по-малък все си мислеше, че когато се целуват двама души правят секс, защото по филмите като кажели Айде да правим секс и почвали да се целуват Embarassed. И като видеше баща му да ме целуне все викаше - Няма да правите секс Naughty! ooooh! И нас като Иси много ни беше страх, че ще разправя как мама и тати правят секс и отиди разправяй на хората, че сме се целунали просто ooooh!
За пипането на чурата на много места пише да не се обръща внимание на децата, но пък на нас един доктор ни каза, че това трябва да се спре още до като детето не се е осетило, защото после като открие, че му доставя удоволствие трудно ще спре да го прави.

# 158
На Дани пък като му стане чурката ми вика, че му е станала на кокалче. Понякога се дразни от това състояние, казава ми, че искала да влезе навътре в кожата. Shocked Явно го опъва и си мисли, че му влиза навътре в коремчето. newsm78 Не му правя забележки, когато я пипа...по-скоро аз му я пипам често с ежедневните му мазания и промивки. Още си го мажа с риванол всяка вечер и се стремя да опъвам кожичката по малко, но сме до кривата круша със забелването. Трябва вече и за това да помислиме, но след онзи стрес, който преживя по Коледа не ми се ще толкова скоро пак да го стресирам. Едва се отпусна да ака спокойно, ако го забелят, пък ще спре да пишка. newsm78

# 159
  • Варна
Nany и при Тошко забелването е до никъде все още. Бях се пробвала преди 2-3 месеца, но само я разкървавих и после плачеше до като пишкаше.  Сега не смея да я пипна, а ма започнах да се притеснявам да ли не греша. На батко му още като бебе много лесно я заголихме.

# 160
  • somewhere over the rainbow
Бета, Даяна, откакто е на ясла, знае ляво и дясно. Това е, защото сутрин, когато правят гимнастика, пеят една песен: "А лявата ръка, напред ще я подам, ще я раздвижа хей така, ще се завъртя..." и съответно изпълняват каквото пеят. После така за другата ръка, краката и главата. Предполагам така е по всички ясли. Коогато си е вкъщи, пак така правим физзарядка Grinning, голям кеф е.
Питай Яна за тази песен Wink

На мен пък никой никога не ми е правил намеци дори за качеството на отглеждане на детето... сигурно щото ме знаят как паля и как бих насолила всеки Mr. Green

# 161
Хихихих каква тема наистина Mr. Green

Аз седя тук и гледам един пингвин Shocked от някакво детско (от макдоналдс) го имаме,и той ме гледа-  едното му око нагоре,другото надолу,разперил криле(или там квото е) и един такъв недоумяващ като мене,и аз не мога да проумея- изследванията на Юл са с  два различни резултата на кой да вярвам незнам!
  От втория секрет излиза ,че нищо няма!Правени са в различни лаборатории,сега  ще пуснем пълна кръвна картина и урина и стерилна урина ,но чак в понеделник,до тогава ще вярвам на втория резултат Rolling Eyes Лекарката каза че може да е от глистите всичко,те излизали вечер да снасят яйца  и може от това да е зачервяването и резултата от микробиологията първата newsm78,била предозирана с карнитин(тя все яде лютеница,пие всеки ден сокове от морков) тази забеляза че има особен тен и ме пита да не яде много тиква тва дете,аз  Shocked,ама тя си нагъва филии с лютеница всеки ден,и соковете,каза да ги спра да се очисти,било козметичен дефект,тенът такъв оранжев,ама и аз чак сега се вгледах че е вярно Rolling EyesВика да не ходиш на солариум бе моме Mr. Green луда работа,ама пак си продължаваме да се киснем в смрадлика Crossing Arms

Ох и вие с тези забелвания не ви е лесно ooooh!правете ги навреме Peace

Арлина кажи примера с краката newsm78 Rolling Eyes

# 162
Наде,и ние правим гимнастика в яслата и е много смешен да обяснява как по-дебелата г-жа вири краката на земята Joy
Ели,направо ме срази с това взаимно опипване hahaha
Някой дава ли Саностол",та да сподели впечатления newsm78
Аз много врме давах Ехинацея,но се прави почивка и сега реших да взема нещо друго за имунната система newsm78

# 163
# 164
Някой дава ли Саностол",та да сподели впечатления newsm78
Аз много врме давах Ехинацея,но се прави почивка и сега реших да взема нещо друго за имунната система newsm78
Лети, аз давам Саностол и съм много доволна. Давам го само когато настине. От няколко дни е със сополи и кашлица, давам само Саностол, вит. Ц и Стодал. Днес е значително по-добре! Peace
Пчелния прашец не успявам да й го набутам под никаква форма. ooooh!

Голяма работа са юлските ни мъжкари. Joy

Ели, радвам се за резултатите. Дано е било от глистите и скоро се оправи напълно малката кукла! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт