Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 693
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Бърборанче,
казваш, че Петя е била като за 37г.с, въпреки, че се е родила ден преди термин. Преди да родиш казаха ли ти нещо такова и определиха ли очакваното тегло на бебето? И познаха ли?

# 226
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Халоууууу..и аз съм още тука.
Честито на Лено! Grinning
Аз най-вероятно,ще дочакам термина и чак тогава ще родя.
За болничния..току,що си проверих и аз...тъпия счетоводител не го е внесъл,а съм го занесла на 8.12.2008(иначе е от 5.12.2008) та mini_79 не си само ти!Обадих се аз като видях,че полудях!Вдигнах една патардия,'щото тъпия счетоводител преди няколко дни казал,че всичко е наред имало срокове..да,ама вече трябваше да е внесен отдавна #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ш го убия!Ядосах се!

# 227
Павлина, тя бебка през цялото време си вървеше 2-3 седмици назад. По последно МЦ термнинът ми беше 27.12, а по ехограф стигаше до 19.01...по принцип ехографите дават отклонения, но след раждането и в епикризата си пише, че бебето отговаря на 37 г.с.

# 228
ЛЕНО, чЕСТИТО ТИ МОМчЕНЦЕ!

Бърборанче, ползваш ли възглавницата за кърмене? Има ли смисъл да се купува?

# 229
Я ме светнете каква е тая възглавница за кърмене? Shocked

# 230
  • Варна
Момичета отложиха ме за другата седмица че съм много хремава и с болно гърло.Личната ми изписа акцеф250 но аз много не й вярвам.Помагайте някой пил ли е аб че трябва да се оправя до неделя.

# 231
Здравейте мили мамчета  Hug Hug Hug
На 10.01. в 17.50 се роди моята малка принцеса - Стела. Тегло 2.800 и ръст 50 см. От два дни сме вкъщи и сме ок.
Прегръщам ви всички. На неродилите все още стискам плаци и изпращам много положителна енергия. На всички, които вече си гушкат съкровищата желая много щастие и безпроблемно гледкане.
Прегръдки и целувки от мен!!!  Heart Eyes

# 232
Лено, хайде честита ти рожба  bouquet

Зола, и аз съм на този хал. Болничният ми от 27.11 са го внесли в НОИ чак сега януари, след празниците. Е, вече се обработва, но сигурно поне още седмица ще чакам, а разчитах на тези пари по празниците... #Cussing out

Бърборанче, защо се отказваш от НУК-овата помпа?

pepina_t , честито и на теб  bouquet

# 233
pepina_t,
честита рожба и много здраве и щастие ти желая!  bouquet

# 234
Здравейте, момичета!  newsm51Аз съм сестрата на Елена и искам да ви съобщя, че днес в 15:13h се роди прекрасната Александрина с идеалните мерки 3570 гр и 51 см.. Тя и бебка са добре и ви поздравяват.

# 235
  • София
Barboran4e.....ползвам помпата на Авент и съм мн. доволна. И тя е на принципа на вакума. За да не боли, може преди цедене да се мажеш с Лансинох-а Peace  ....За увеличаване на кърмата- повече течности( но без натурални сокове-заради консервантите)

Имам повече кърма и слагам контейнерчета във фризера, но май скоро ще преустановя, тъй като фризера се препълни Mr. Green ( е...все пак там има и други неща освен кърма)

При мен  на пробното кърмене излезе че бебо за 10 мин. беше изсукал 60 грама. Препоръчително е 90 гр. Аз го оставям да суче по около 25-30 мин. и предполагам ,че за това време си хапва достатъчно. Факт е, че след това "връща", което ме кара да мисля, че даже преяжда. Утре пак сме на консултация и ще видим за 1 седмица колко е наддал.

И нашето пъпче прокърви вчера, но лекарката ни беше предупредила, че е възможно и да не се притесняваме, а да слагаме спирт.

На все още неродилите пожелавам по- леки оставащи дни.....и поспивайте, че после няма  Heart Eyes

Pepina....Leno...Честити Рожбички....Да са ви много кротки и ящни мъничетата!

# 236
чЕСТИТО НА ПЕПИНА И ЕЛЛИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!

Възглавница за кърмене: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3a5a5c5f2ce59fbc1

# 237
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ!  bouquet

Момичета,помагайте едното ми момченце много повръща,ние сме изцяло на АМ,обадих се на педиатърката каза да му давам смесено Фризовом и Фризолак и да повдигнем леглото,обаче няма промяна.притеснявам се защото не беше качил много и най-вероятно е от повръщането Sad

# 238
Рокси, има специално мляко против повръщане, то става като гел като влезе в стомахчето за да не може да го върне детето. На НАН беше, но попитай в аптеката точно. Хубаво е да разберете причината за повръщането. Калоян имаше рефлукс, установиха му го с ехографски преглед. Давахме му от това мляко за да не повръща и го излекувахме на 6 месечна възраст с едни прахчета, които му бяха приготвени по рецепта от няколко лекарства, за около месец всичко отшумя.

Ели, и на теб честито миличка!
  bouquet

ехааа колко бебоци днес Grinning

Бръмче, а цедиш ли се след всяко кърмене?

# 239
Pepina_t, Elli_q, честити ви рожбички! Много радост да ви носят и да растат много щастливи!

Аз да ви се отчета, ходихме да се запишем на личен лекар. Измериха ни - 4550 гр, 54 см. Оказва се, че от изписването моят Никола е наддал 2 кг., което било много и минаваме на диета, че щял да хване рахит. Вече никакво ядене през нощта ни казаха и да изсуква по 110 гр. на ядене, 6 пъти в денонощието. Аз обаче се притеснявам да не ми намалее много кърмата като спра нощните кърмения. В кърмаческия пише, че при 6 кърмения кърмата намалявала. Чудя се  newsm78.  

Общи условия

Активация на акаунт