Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 679
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Бръмче, а цедиш ли се след всяко кърмене?

Да, почти след всяко кърмене се цедя.Първите няколко дни изцеждах по 40-50 мл. Но  последните няколко дни рядко изцеждам повече от 20 мл.....Ако пък гърдата е достатъчно омекнала- не се цедя.

# 241
Лено, адски се радвам!  Hug Явно не се е стигнало до индуциране. Казвах ти аз  Wink Чакам подробности!
Пепина, отдавна не беше писала. Дискът свърши ли работа?
Честито и на двете ви!
Дони, тук съм, но не пиша, спотайвам се и чакам мълчаливо. Днес обиколихме София и имах доста контракции, но нищо се не знае. Тъй като съм два дни след термин, вече ходя всеки ден на тонове. Бебето се чувства добре, така че всичко е наред. Ако не съм родила до понеделник, ще ме вкарат в болницата, но силно се надявам да не се стига до там.
Извинявам се, че не пиша, но нещо нямам настроение. Не съм кисела или нещо подобно, просто си чакам бебето.
За слинга съм пускала линкове, ако искате ще се поровя пак. Предимството му е, че може да се ползва от самото начало за разлика от кенгуруто, което натоварва гръбнака на бебето. Все пак не е хубаво да се слагат седнали преди петия месец мисля (не съм сигурна), а при кенгуруто позата е подобна. Аз си купих слинг с халки и мисля да спестя от зимна количка.
Днес си купих чай от малинов лист - добре е за възстановяване след раждането, при кръвоизливи и т.н. Четох, че е добре да се започне от бременността, но на нас ни е вече малко късно Simple Smile и се намира трудно.
Хайде чао от мен, надявам се скоро да пратя някое смс-че с щастлива вест...

# 242
Честито на Пепина и Елиbouquet
А аз да се похваля - Гого тази нощ спа от 12 до 6 часа Heart Eyes
Сладурчеста, не мисля че трябва да се притесняваш за нощното хранене, те бебоците като поотраснат нямат нужда от толкова много храна, пък и стомахчетата им трябва да си почиват.  bouquet

# 243
момичета вие хубаво си мислите че стомахчетата на бебета трябва да почиват, но нощното кърмене е най-полезно за производството на кърма...защото хормона, който спомага лактацията пролактин се произвежда между 3 и 6 през нощта...и като спрете нощното кърмене после се чудите защо нямате кърма...

# 244
Аз не подкрепям напътствията от рода: да не се кърми вечер за да си почивало стомахчето... newsm78Такова нещо не съществува в модерния свят, това са изказвания на руската школа.
sladur4esta , аз пък не бих подлага детето си на диета, като се има в предвид че е изцяло на кърма, ако беше на АМ може би, но кърма  Naughty. Аз бих продължила да си го кърмя както до сега си правила, ако спреш нощното кърмене ще ти намалее кърмата.
Рокси,, дай снимки на мъжлетата.  Peace Д Peaceано бързо отшуми проблема ви.  Praynig

# 245
Здравейте мамчета,
извинявам се, че надниквам при вас, но този месец тази е най-прекрасната темичка, с толкова много новоизлюпили се бебчета! Да са ви живи и здрави, а на необебелите се още, желая леко раждане и здрави бебета скоро!
Искам да ви попитам дали имате новини от emski - заедно бременеехме през 2006та и се посближихме след това, но от няколко месеца не ми отговаря на ЛС и няма новини и тук от нея. А нямам телефона й, аз не живея в БГ. Надявам се да е добре  Rolling Eyes Praynig
Ако някой знае нещо, може и на ЛС да ми пише.   bouquet ПРегръщам ви

# 246
Бръмче, голям локомник е Сами  Hug Да е жив и здрав!
Мурвет, ползвам възглавницата за кърмене, но Петя е малка и се налага и обикновенна възглавница да добавям...Моето мнение, че нам смисъл да купувате такава възглавница- обикновени възглавнички + одеала вършат далеч по-добра работа !

# 247
Ето набързо една снимка като имам време ще кача повече

# 248
Eй, цял следобяд не съм влизала и хайде бебочета!
Да са ви живи и здрави- Пепина и Елли!
Аз ще си лягам майчета, до утре!  Hug

# 249
  • софия
Pepina_t, Elli_q,честити дребосъци!!!!

И аз съм от тези дето ще си дочакат термина ,а може и след това.

zozima дай малко повече инфо за този чай

# 250
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
шамЕнет и аз се чудя къде изчезна Емски!За съжаление и нямам телефона нито каквито и да било координати.Дано,ако някой ги има да ти ги даде,че никакви вести от нея Confused Confused
Рокси големи са сладурчета малките! Grinning
Pepina_t, Elli_q честито бебочки!Много да се обичате! Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 22:37 от Zolla

# 251
  • София
шамЕнет и аз се чудя къде изчезна Емски!За съжаление и нямам телефона нито каквито и да било координати.Дано,ако някой ги има да ти ги даде,че никакви вести от нея Confused Confused

И аз туй щях да пиша...
Ох, днес ми е занесен болничния, и нали ми е за сефте с тия проверки-нещо не мога да се ориентирам -къде проверявате статуса?
Ели, Пепина, честити принцески Hug
Как ме болят костите, ако знаете...едва се движа...И нещо не ми се пише Sad
Криси, хайде стискам палци.
Бели Ружи, този д-р не ми е познат определено, но покрай визитациите ще го видя Mr. Green
Рокси, тия мишлета да ги нащипкаш от мен Simple Smile Кой кой е и успяваш ли да ги различаваш hahaha
момичета вие хубаво си мислите че стомахчетата на бебета трябва да почиват, но нощното кърмене е най-полезно за производството на кърма...защото хормона, който спомага лактацията пролактин се произвежда между 3 и 6 през нощта...и като спрете нощното кърмене после се чудите защо нямате кърма...
То затова първото кърмене е в 6....Лорини и аз преди от жал кърмех нощем, но сега (да не се заричам де) мисля да не го правя. Стигат ми 2г. и 4м. нощно ставане(че и бате все още яде нощем...)

# 252
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Доника...влизаш в сайта на НОИ,после справки скролваш надолу и ти излиза последната Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане там проверяваш по ЕГН и ПИК.А твоя болничен от коя дата е..аз разбрах защо моя не е занесен....Тъпите счетоводители по принцип имат едни книжки в които се подписваш за болничния и после в срок от три дни той трябва да го занесе в НОИ.Но тъй като това е пипкава работа не се подписваме никъде и така те могат да ги занесат когато на тях им е кеф!Страшно некоректно!Не съм опряла до тези пари,ама не е честно! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Стела Русева може да е родила..никаква я няма и нея  Grinning

# 253
pavlina_k,  ще раждам при когото попадна. Имам една позната там, която ми препоръча да не плащам за екип, всички си вършат работата. Ще ходя утре на запис, защото нея я няма в събота, а искам да я видя.
Имам много странни болки. Не знам дали са от подхлъзването или от друго ама са неприятни. Едва ставам ако се заседя малко.

# 254
  • Русе
Добър вечер на всички! Днес ходих на преглед и ми казаха, че ще пренося  Cry - разкритието ми е 1 пръст,а шийката е едва 50% скъсена. Но това не е най-лошото. Док.забеляза нещо странно при тоновете на бебка, което не била виждала до сега и ме изпрати в АГ на запис. Казаха, че е добър. Трябва да направя още 2- в събота и понеделник и да отида пак при моята на преглед и евентуално на 23.01 да ме вкарат в отделение и да ми сложат някакви таблетки за предизвикване. Надявам се всичко да е ок и бебето да е живо и здраво и вече не ме интересува кога или как ще излезе Cry Всеки ден ми звънят или питат по Скайп дали не съм родила - днес го изключих, не ми се обяснява. Ако бях си настоявала за секцио по желание, щях вече да съм родила и забравила, но се оставих да ме разубедят. На всичкото отгоре ( това е може би най-малкото) за пръв път влязох в нашето АГ, защото градът ни е смотан и няма такова нещо като "Ден на отворените врати" и направо се ужасих от условията там. За жалост, обаче няма мърдане, защото никой няма да ме поеме в друга клиника при настъпил вече термин..Ох, съжалявам, че стана толкова дълго, но имах нужда да се "излея".

Общи условия

Активация на акаунт