Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 679
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
lubito , незнам какво да ти кажа...Иска ми се да те успокоя, от това имаш най-голяма нужда в момента, но си давам сметка, че с едните думи няма да стане. Стискам ти палци да тръгне и да мине бързо и лесно и да си гушнеш бебчето възможно най-скоро. Peace

# 256
 Добро утро ,мамчета! Хайде на кафенцето!
Аз съм пък с 2 херпеса на горната устна и ми е много гадно.  Close

# 257
  • Варна.....
Добро утро,
Пепи, брагодаря за кафето  Hug За херпес има едно мазилце Зовирак- вълшебно е, спира веднага оттока и разрастването- често имам херпес и съм опитала почти всичко, което се продава.
И аз съм още 2 в 1. Малкото паразитче се е наместило и не иска да излиза, но имам още време до термина все пак.
Хубав ден на всички ви!!

# 258
  • Варна
Падна ми тапата-по късно ще ходя при доки да ме види,че ме отложиха защото съм болна.

# 259
Здравейте, здравейте,

Малко ме нямаше, което вероятно сте забелязали... или не сте.  Sunglasses Причината няма нужда да ви я обяснявам предполагам, а ако има нужда пишете едно лично, ще ви разясня, да не губим времето на другите.

На 6 Януари (Богоявление) се роди Красимир Т.Д. (секцио по спешност, 6 дни преди планирано и 12 преди термин).
 3.750 кг., 50 см. После имаше малко проблемчета със стомаха, но докторите го оправиха за нула време и от вчера вече си е вкъщи. Е, посвали грамчета повечко от нормалното (изписаха го 3,290), но вече е здрав, раздава рев и усвимки, въобще щастливо бебе.

Ние се уверихме, че сме родители неандерталци, но може скоро да му хванем цаката.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:37 от Иники

# 260
Иники, бях забалязала, че те няма!
Е, честито ти човече!   Hug
Тайс, благодаря за инфото за мазилото,ще взема да пробвам. Аз имам едно ацикловир, ама нещо няма много ефект.

# 261
  • Варна
Честити нови бебчета на Лено , Ели , Иники , Пепина!Да са живи и здрави и много да ви радват!Дано не съм пропуснала някого  Embarassed Иники дано вече всичко е наред с бебока и всички проблеми със стомахчето са зад гърба ви  Hug
Рокси пу-пу много сладки двата бонбона!Как се справяте с повръщането?
Пепи зовираксът също е ацикловир , на различни фирми . Не знам дали е хубаво да се използва при бременност , въпреки че по листовка може newsm78
tais ще излезе бе , няма къде другаде да отиде . Няма да си стои там до първи клас я!
lubito споко бе , когато тогава . Първия път преносих малко какво - не исках никакви манипулации , раждането мина съвсем бързо . Човекът си знае кога и как му е времето да излезе . Колкото до болницата - ми то в повечето градове са такива едни никакви болниците  , но това е положението . Може да гледаме само снимките на мамите , дето раждат в Щатите , и да въздишаме как и децата ни скоро няма да раждат в такива условия . Важното е всичко да е наред , да мине бързо и да си остане едни от най-прекрасните моменти в живота .
Сладурчеста  няма такова нещо като преяждане при дете на кърма ! Не го слушай тоз ваш педиатър м детето си знае колко да яде , няма как да преяжда , щом е само на кърма

# 262
Добро утро и от нас,
мъжа ми се върна и вече преспокойно мога да раждам, само да мина през козметика...
Иники, добре дошла, честито ти синче.   bouquet
Аз имам чувството че корема ми се е смъкнал на долу и гърдите понапрегнати...Мисля че няма да издържа до понеделник.  newsm78
Рокси много са сладкииии.
valito 79 , стискаме палци.  Peace
Стела, вероятно е родила.  newsm78

# 263
  • Варна
Здравейте!

С риск да обидя някои да кажа, че такива мнения "Не слушай педиатъра си", ми се струват много лекомислени. Аз също знам, че при много качени кг има опасност от рахит. Мисля, че трябва да имаме повече доверие на докторите, колкото и некадърни да има сред тях!

Някой пита за Фризовом+Фризолаг - ние сме на същата комбинация 30мл Фризовом + 60мл Фризолаг - откакто пие Фризовом-а не ми е повръщала/пу-пу/, ОБАЧЕ е много запечена вече 3-4 денаSad и доколкото четох е точно от АМ-а.

# 264
Божидара като се роди много се запичаше от продуктите "Фризо" и много се мъчеше. Пробвахме доста неща и най-благоприятно й се отрази МИЛУПА. Едното от тях - Милумила или Аптамила е по-гъсто и става за повръщащи бебета, но вероятно имат и специализиран такъв продукт.

# 265
А някой знае ли дали в стерилизатора на Авент за МВ дали се стерилизират стъклени неща?

# 266
Здравейте сладуранки  Hug
Стискам палци на чакащите днес  Praynig
Иники честито бебче   bouquet  bouquet  bouquet
Рокси големи сладури пу-пу разкажи когато имаш време как се гледат 2 бебета наведнъж  Laughing
Ето и снимки от нас
https://cdn.bg-mamma.com/ABLl/556d3bf2.jpg
Ако може някой да ни качи на първата страничка

# 267
Здравейте момичета,
Не съм много редовна на последък, обаче все още доста трудно сядам на д-то си, пък и грижите около малкия са доста – добре, че мъжът ми си взе няколко дни отпуск и много ми помага.

Честити рожби на новите мами! Да са им живи и здрави!
На очакващите още – търпение и кураж – скоро ще гушкате малки бебоци.

Някой беше питал за бивацина по назад – не помня кой – спрян е от внос, аз намерих случайно в една малка аптека зад 26-та поликлиника в Люлин, имаше няколко останали бройки

Вчера ни падна пъпчето, сега мога да го къпя по-спокойно. Момичета да ви питам, нормално ли е на 8 дни бебето само да пропуска нощното хранене. Вече 2 ра нощ не се буди гладен и пропуска 1 ядене, та се чудя да го будя ли или да го оставям да спи. Яденето преди това, което пропуска е много дълго и според мен тогава изяжда доста повече от обикновенно, но не мога да преценя колко защото сме само на кърма. Прочетох някъде по назад, че правите пробни кърмение – как точно става това, можете ли да ме светнете? Не мога да преценя дали яде достатъчно, защото никога не му се случва сам да пусне гърдата, ако го оставя може да суче и час и половина, при това заспал. Иначе ако го дръпна като заспи, си спи детето около 3 часа, не реве, и цапа доста прилично количество памперси. Чудех се дали да си купя кантарче и да го тегля преди и след всяко ядене, ама тогава съвсем ще психясам.
Ето и снимка на малкото ни съкровище

Хубав ден от мен   bouquet

# 268
здравейте,здравейте.аз сутринта бях при моя док и ......нямам разкритие а термина ми е на 18 и сега ще 4акаме.малко сам притеснена и мъжа ми се опитва да ме успокои...бебето е около 4 кг глави4ката е около 10см ооооооооооофффффффффф незнам

# 269
  • Варна
Мим не можеш ма обиди на тема педиатри  Joy Joy Joy Но всеки сам си решава как да си гледа детето

Общи условия

Активация на акаунт