Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 189
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
И лежа си аз...чета си списанията с 2 месеца на задаад, че вкъщи не ми остава време и какво да видя - снимка на наща Ели в конкурс за бременни. Та да не забравя да ти се скарам-защо не каза, че да спретнем кампания по гласуването Crossing Arms То и аз съм за бой, че ги чета със задна дата списанията, ама все пак... Simple Smile

Доника, ами нали съм си скромничка, реших да не ви занимавам с моето участие в конкурса. Blush Blush Blush
Днес разбрах, че съм спечелила специалната награда в конкурса за " Най-чаровна бременна на месец Декември"  Blush - 2 крема против стрии на Мустела "9 mois". Звънят ми от Свищов, че имало някакво известие за колет от пощата. Много се учудих и реших да звънна в редакцията на списанието. Казаха, че това е наградата, та мъжът ми ще отиде да я вземе.

# 106
  • Бургас
Позволявам си да пусна една чудесна новина от друг форум :
Днес Бубичко е родила своята дъщеря Йоана с чудесните мерки 3370 г. и 50 см.
Да е жива и здрава   bouquet

От тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361987.105

# 107
Честита дъщеричка на Бубичко! newsm51
Да е жива и здрава малката Йоана, а мама бързо да се възстановява! Hug

# 108
  • София
Алина Hug Тръгвам да излизам и получих смс...от непознат номер - имаме си дъщеря Йоана...И си викам срам не срам, като се прибера ще звънна да питам на коя мама - е разконспирирахме Бубичко. Да е жива и здрава малката сладурана Heart Eyes
Доника, стягай си работодателя да носи болничните, когато му е времето. За да ги приеме НОИ трябва работодателя да подаде и декларация 1, което се прави в срок до два дни след начисление на заплатите. Сега и НОИ като ти го забавят и .....
А, той не е виновен, колежката, която ме замества не е ходила до НОИ още - уж утре, та да видим...Понеже внасят осигуровките на 15-то число...а до като родя водя нещо...
Елиии, скромността краси човека, ама аре няма нужда -тая дето са я избрали можеше да ти диша прахта...Вчера лежах и се ядосвах - и прочетох за наградата в списанието пишеше Joy Аз и в един конкус за булки те засичах и пуснах един глас hahaha

# 109
ЧЕСТИТА АДАШКА НА БУБИЧКО!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНООГО ДА СЛУШКА,А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Момичета,помощ!От днес не съм на антибиотици и малката е изцяло на кърма,ама на ядене ми изяжда и двте гърди #Crazy Пия чай,ям орехии и други ядки,пия сокове,вода,супи.Не се отказвам и се обнадеждавам,че ще се нормализира кърмата,но ме е страх дали й е малко кърмата Sad .И явно вече има колики.То не беше превиване,зачервяване,гърчене,рев.Та сега я пробвах с Инфакола пък да видим.

За болничните-моя е от 19.11 и още не ми е изплатен.Оказа се,че работодателя ми,който е в София,ми го е представил на 19.12 #Cussing out и вчера  са ми го обработили.Та пара йок.Чакам тази седмица.

Хайде лека,че малката дрисла пак мрънка. Hug

# 110
  • Ловеч
Здравейте! На 12.01 в 22.50 Тобито роди едно красиво момченце 3,700кг и 53см. Аз съм най-щастливата леля на света и отивам да празнувам  ura

# 111
Урааааа, пак си имаме бебоци! newsm44

Честита мома на Бубичко! Честит малък мъж на Тобито!
Да са им живи и здрави и да имат най-прекрасното детство!

Уважаема Г-жо,
Трябва да отговаряте на три условия:
1. Да имате 12 месеца осигурителен стаж към момента на болничния независимо къде
2. Към момента на болничния да сте в кръга на осигурените-т.е. да работите
3. Към момента на болничния да сте осигурена за общо заболяване и майчинство.

Това са условията накратко. В българското законодателство не е предвиден по-специален режим на студентите в това отношение.

това е отговора, който получих от НОИ

Лорини, тези пък тъпаци, да имам социалната политика.  Пък после викат да раждали жените, че имало демографска криза.

# 112
  • София
Ха честито и на тобито. А някой има ли вести от Лено?

# 113
sladur4esta те не са наясно със законите...а ние откъде да ги знаем...ще търся още инфо...

# 114
чЕСТИТИ РОЖБИ НА БУБИчКО И ТОБИТО!

Данинче, не се отказвай и не гледай много какво казват лекарите, първия месец е нормално да се наддава по-малко, адаптация, жълтеница, тръгване на кърмата....

# 115
Тук съм още, Дони... Моя младеж не ще да излиза... Мен ме треснаха страшни нерви от вчера и два дена ревах и затова не писах, днес след обяд уж се взех в ръце, че така и на детето му разбивам нервите и чак днес тоновете му бяха много ускорени - над 180. То не че тази от тоновете не помогна като ме накара да чакам два дни по 1 час, за да вляза..., но това само подпомогна на изливането на нервите. Сега направих усилие и се успокоих. Принципно тези реакции не са характерни за мен и не знам какво ми става. Докторката за сега не вижда проблем и в записите, утре ми е 7 ден след термин и ще ходя при нея на преглед - каза ми за всеки случай да си нося сакчето, ако прецени че трябва да ме приемат. Дано да не се стига до това и бебето да е добре и тия дни да реши да излезе. Сега гледам да не го мисля, за да не се изпусна отново...  Това е от мен и много  Hug

Честито на всички нови мами   bouquet

# 116
Тъкмо си мислех, абе тия дни затишие, а ето , че си имаме бебчовци!
Честити рожби на Бубичко и Тобито!!!
Елли,верно, защо се спотайваш с тия конкурси  Naughty  Grinning Честита награда, а най- голямата още малко и ще дойде!  Hug

# 117
  • София
Добре дошли на бял свят на малките мишлета на Тобито и Бубичко HugДа са ви здрави съкровищата.
Много усмивки поздрави от нас  с Преславчо  bouquet

# 118
  • Варна.....
Моят болничен е от 13. 12. и вече е изплатен на две вноски. Първият превод е бил още на 23. 12., а вторият - на 08.01.  Party
А можеш ли да кажеш дали при изчисляване на обезщетението ти са взели като база 6 или 12 месеца??

# 119
Здравейте отново
Честито на Тобито и Бубичко  bouquet   bouquet   bouquet
имам един въпрос че съм в голяма чуденка  newsm78 изписаха ми детралекс, казах че кърмя казаха че може, но по време на бременност пак ми го изписаха и единия от док ми каза да не пия и не пих, сега незнам какво да правя а ми се ще да го пия, че да се оправя, някой пил ли го е?
Иначе за раната днес казаха че е наред и само с тетра, забраниха ми риванола и пръскалките  newsm78 дано след седмица не ме дразни толкова  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт