И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 064
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • На морето!
Бубичко, на мястото на бебка и аз нямаше да бързам да излизам, щях да си спинкам на топличкоооо...
Ренито, късно ти видях постинга, пред 5 мин пуснах първата поръчка от тези намаления. Сега ще стискам зъби и ще чакам кръглите цени  Outta Joint Лятото съвсем случайно с Валя уцелихме центовете и сега вс ми се струва скъпо  Mr. Green искам пак по 40-50 цента да пазаря

# 106
Здравейте момичета !
Влизам в темичката ви с една молба. Знаете ли дали има други частни детски градини освен Защо,Защо в града ?
И ако някой има информация ще ви помоля за координати.
Благодаря предварително.

# 107
Имаме си бебче  Heart Eyes Йоана, 3370гр, 50см

Бубичко роди преди минути  Hug

Да са живи и здрави  Heart Eyes Бързо възстановяване и да ги слушат кака и татко

# 108
Честитооооо да са живи и здрави и двете.... Hug   bouquet

# 109
  • България
Страхотна новина , честито на Бубичко   bouquet
да им е жива и здрава малката Йоанка  Heart Eyes

# 110
Мн хубава новина  Hug Всичко нормално ли е минало? Здрава да им е малката Йоана!

Менина ти къде блееш,а  Crossing Arms Пуснах вече при Амелиа.Я кажи кога ще са тия цени в центове  Thinking

cica в Славейков има една частна градина и на ул.Др Нидер май беше ако не греша/улицата на егоиста/

# 111
  • Бургас
Честита да е малката Йоана! Да е много здраво, усмихнато и послушно дете!
Скорошно възстановяване на мама!

# 112
  • Бургас
Честито момиченце на Бубичко и от мен  bouquet! Диде, много да те радват и двете ти момиченца!

# 113
бубичко честита ти дъщеричка.  bouquet

# 114
Еееее, най-после! Честита Йоана на Бубичко!
много хубаво име

# 115
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, аз имам едно малко странно питане, ама дано да ме разберете.

Търся един аниматор за детски рожден който прави фокуси. Бяхме на един рожден ден и той беше там, но майката не си е записала телефона му, а от ресторанта не могат да го намерят. Ако някой е ползвал услугите на въпросния човек и има телефона му моля да ми го даде. Мисля че се казва Красимир и работи в Кукления театър но не съм сигурна.
Благодаря ви предварително.

# 116
  • Бургас
Честита дъщеричка, Бубичко! Да е жива и здрава Йоана и много да радва мама, тати и кака Дени!

Ani d
, ние сме го ангажирали чрез агенция Кригея. Преди година и малко взимаше около 60 лв. Доста интересно беше, децата много се забавляваха. Peace

# 117
  • Бургас
Честито Бубичко! Да ти е жива и здрава Йоана и много да ви радва!
Нашите хлапета имат точно месец разлика rotfImao

# 118
  • у нас
Честита дъщеричка, Диди! Да ви е жива и здрава, да е послушна и много да ви радва!   bouquet

# 119
  • Бургас/Пз

Ani d
, ние сме го ангажирали чрез агенция Кригея. Преди година и малко взимаше около 60 лв. Доста интересно беше, децата много се забавляваха. Peace

Бисера, а къде се намира тази Кригея???

Общи условия

Активация на акаунт