И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 069
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и У нас
Честита Принцеса, Бубичко  Hug Късмета да е винаги с нея  Heart Eyes

ani_d - Кригея се намират на ул.Възраждане 29, за по-лесно ето сайта им:
http://www.krigea-party.com/

# 121
  • Бургас
Бубичко честита малка принцеса   newsm51

# 122
  • Бургас
Честита принцеса на Бубичко! Да е жива и здрава и да расте щастлива и здрава девойка!   bouquet Hug  bouquet

# 123
  • На морето!
Едно от най-дългоочакваните бебета се роди! Да е жива и здрава малката Йоана! Да слушка много мама, татко и кака и да е спокойно и усмихнато бебе! Бубичко, на теб пожелавам бързо и лесно възстановяване и много скоро пак да си сред нас, но със снимков материал!   bouquet
Ренито, центовите цени май бяха грешка, но все пак цените ще стават все по-ниски до края на месеца.

# 124
Честито на Бубичко Simple Smile бързо възстановяване и скоро да покаже малката госпожица

Menina , не знам дали тогава са били грешка, но сега пак ги има

# 125
  • На морето!
Menina , не знам дали тогава са били грешка, но сега пак ги има
Дай линк. Аз рових 2 дни и вс ми се вижда още малко намалено. Тогава имаше неща от 5-9Е намалени на 20-50 цента, сега такова нещо няма и не вярвам да има. Тези намаления продължиха няколко часа и после вс пак влезе в норма, но пък доста хора се възползвахме  Mr. Green
Това сако догава си взех за 50 цента

# 126
...догава си взех за 50 цента

Йееее. То и така е на мн добра цена,пък иначе е направо на без пари   ooooh!
Какъв размер си го поръча? Щот аз по размер не съм пазарувала досега за мен Thinking  Поръчах едно якенце 36номер.Да се надяваме че ще ми стане..

# 127
 ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА БУБИЧКО!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ!!!!

# 128
Ето тук   вярно, че са едно две неща, но цените постоянно падат... взема да изчакам и аз още малко  Crazy

# 129
Бубичко, честита втора дъщеричка с прекрасно име! Да е жива и здрава!

bouquet   bouquet   bouquet

# 130
Честито на Бубичко! Да и е жива и здрава малката принцеска!

# 131
Честита дъщеричка на Бубичко! Да е жива и здрава,много щастлива и само радости да ви носи!  Simple Smile

# 132
  • Burgas, Bulgaria
4естито на Буби4ко -да и е жива и здрава малката принцеска

# 133
  • Бургас
Честито Бубичко и от мен !   bouquet Имах някакво предчувствие ,че ще родиш на 13 , да ти е жива и здрава дъщеричката ,да знаеш ,че ще е голяма късметлийка  Wink ./това беше  от мен много желана дата за Сашко за да изпълним семейната традиция мъжете да са родени на 13 число ама не успях  Rolling Eyes /

# 134
  • Бургас
ееее най накрая да се роди тази мома. Да е жива и здрава, много да слушка и естествено белички да прави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт