И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 075
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Честита дъщеричка на Диана. Да расте здрава и послушна.
   bouquet

Дано каката да свикне лесно. Нашия батко вече не се сърди толкова, но започна много да търси баща си. Преди беше вечно залепен за мен, а сега предпочита него. Все още не отразява бебка, но тя е мъничка. Забелязвам че в много отношения е станал по-самостоятелен, преди за всичко търсеше мен, а сега се оправя сам.

# 136
 Да се запиша и аз че скоро не съм се включвала.

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА ДИАНА. САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ЗАЕДНО.

# 137
  • Burgas, Bulgaria
добър ден

# 138
Честито ти дъщеричка, Диде! Heart Eyes
Много много да ви радва цялото семейство!
И дано наистина да е родена с късмет на тази 13та дата!
  Grinning

Моята племенничка Йоанна също е родена 13то число, но август месец! Party

А относно влизането в патология и моето раждане беше със 10 дни закъснение, на 8ми сутринта трябваше да влизам вече в патология и тъкмо си пренаредих багажа на 7ми вечерта и след 20 мин се "обади" Ангел че вече ще излиза. Хайде пак пренареждане на багажа... Още тогава разбрах че това детенце ще ме разиграва.... hahaha Naughty

Благодаря ти Каме за програмата на клуба! bowuu

Някой ще ходи ли на театъра на Стоянка Мутафова "Мама веселата вдовица" на 22ри? Казаха ми, че миналата година които са ходели са се "напи....ли" от смях. Grinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:12 от sneji20

# 139
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Бих искала да се включа в темичката ви. Аз съм от бъдещите мами в Бургас и времето да се появи бебишора наближава, та се сетих вече да търся креватче и количка. Тъй като не съм от града, а съм само от скоро тук (няма и две години) бих искала да ви помоля за помощ или ориентир къде има такива детски магазини в града.
Благодаря ви много предварително, ще се радвам на всяко мнение, защото всичко ми е много ново и притеснено (първа бременност ми е).
Хубава вечер на всички   bouquet

# 140
  • България
Снежи, не знаех, че ще го дават? Айде да ходим, ние миналия път се разминахме  Laughing Къде продават билети, ако искаш утре ще мина да купя

# 141
ben78   Бамболино до Окръжна болница, Синди с/у Механотехникума, Хиполенд в Пикадили, Штъркела в една пресечка по Богориди над Музея, Делфин - зад операта, Слънчо, ама не мога да ти го обясня, но е в района на Св. София. Сигурно има и още но не се сещам в момента  Peace

# 142
  • Burgas, Bulgaria
току що си идвам от Карфур-търсят студенти или майки с деца които да работят по4асово.много са готини хората там.Истината е 4е едното ниво е като огромно Метро а на другото ще има магазини заведения за хранене -кино няма да има.ако някой иска инфо да пи6е.

писах това и в другата теми4ка 4е нали доста хора не идват тук
много добри условия за работа има-4 4асов работен ден абе ако някой иска да знае нещо пове4е да ми пи6е

# 143
  • Бургас
ben78   Бамболино до Окръжна болница, Синди с/у Механотехникума, Хиполенд в Пикадили, Штъркела в една пресечка по Богориди над Музея, Делфин - зад операта, Слънчо, ама не мога да ти го обясня, но е в района на Св. София. Сигурно има и още но не се сещам в момента  Peace
Много ти благодаря   bouquet Сещам се сега за някои от тях, а другите ще ги открия Simple Smile
mamaMi, а за какъв период от време става въпрос, в смисъл само за момента ли е или може и за след месец - два да речем? И до каква възраст, биха ли приели и някой по-възрастен?

# 144
  • Burgas, Bulgaria
те отварят за 14февруари най-добре да се отиде на място
аз в мен имам въпросници ако някой иска може да ми дойде на гости да му дам живея в Изгрев
аз съм мама21 Mr. Green

приемат всякакви хора

# 145
Карфур, ли отварят на 14ти февруари за клиенти, че не разбрах?
А другия в Славейков, какво ще преставлява?

Рени, писах ти на лични...Аз всъщност вече имам билет с място. Grinning

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 13:53 от sneji20

# 146
  • тъгата в мен
Ясно..значи само аз не знам що е това Карфур Joy
Някой да ми обясни,плийз !Освен,че е голям комплекс.. newsm78 И къде всъщност ще се подвизава?

п.п.
А,да.. и честито на Бубичко!!!Разгеле това бебе се роди Hug Да е с късмета си напред  stork-girl!

# 147
Карфур е Мол, а Кауфланд е магазин от типа на Метро и Билла. Карфур се намира Изгрев където са Техномаркет, а Кауфланд е до Практикер в Славейков

# 148
  • тъгата в мен
Мерсаж,megata!Айде и ние значи се уредихме с МОЛ bowuu
Ама защо без кино,бре...Не ми се смята от колко време не съм ходила на такова мероприятие!А нинджата пък хептен не е бил.

# 149
 Споко, Свраче, и МОЛ с кина ще имаме, в Славейков, ама кога-не знам.  Rolling EyesТърпение му е майката. Wink

Общи условия

Активация на акаунт