И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 435
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
те отварят за 14февруари най-добре да се отиде на място
аз в мен имам въпросници ако някой иска може да ми дойде на гости да му дам живея в Изгрев
аз съм мама21 Mr. Green

приемат всякакви хора
Благодаря ти отново за отговора   bouquet

# 151
Eто ме на линия. Мерси за хубавите пожелания. Всичко мина лесно и бързо и вече сме в къщи. А каката не е спряла да бае на бебето от как сме се прибрали. Едва заспа на обяд от вълнение.

# 152
Moмичета  спешно  ми трябва  пощенския код на к-с Възраждане-Бургас

# 153
# 154
  • Бургас
Бубичко, днес си мислих за вас, дали ще ви изпишат. Радвам се че е минало всичко лесно и бързо. Поздрави и  Hug

# 155
Я, къде съм бляла!
 Честито бебче, Бубичко! Да расте хубавица и умница, и най-важното да е здрава и весела!

# 156
  • Бургас
Бубичко,добре завърна се  bouquet
много да е спокойна малката царичка сега като си е вече в къщи.

# 157
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ БУБИ

# 158
# 159
а добър ден... къде сте всички ???

# 160
Препоръчайте ми моля добър хирург /за мене/ и ако знаете на къде се върти пъпчето на бебетата за да падне, че се пообърках от различна информация или по скоро май нещо не съм доразбрала но в посока на часовниковата стрелка ли беше или на обратно.

# 161
Бубичко, аз знам че е ПО ПОСОКА на часовника.... Честито и от мен със закъснение, как се справяте вкъщи?

# 162
  • Бургас
Бубичко и аз знам ,че по посока на часовниковата стрелка.
Но да ти кажа не щади спирта.
Аз в началото по 5 капки и толкоз.
Да ама Не.
Педи каза обилно със спирт и пъпчето падна за 3 дни.

# 163
Препоръчайте ми моля добър хирург /за мене/ и ако знаете на къде се върти пъпчето на бебетата за да падне, че се пообърках от различна информация или по скоро май нещо не съм доразбрала но в посока на часовниковата стрелка ли беше или на обратно.
Моята педи ми каза да го пръскам с Оксикорт 2 пъти на ден и падна за 3 дни  Peace

# 164
Бубичко, честито бебче и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт