Проблеми с ученето или какво знаем за дислексията! - 2

• 86 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • ifbrs
Здрасти Оля,не знам но се надявам да има поне за децата след нас

# 631
  • ifbrs
.
. Моето дете имаше късмет, че попадна на училище отворено да работи с децата

Това имах в предвид.Надявам се че има такова училище някъде.

# 632
Здравейте !Пише ви една отчаяна майка.Вчера логопедката на нашето училище ме извика и ми съобщи,че дъщеря ми която е 1 клас май има дислексия.Ние живеем във Варна.Към кого трябва да се обърна за помощ  и консулт?Моля дайте ми съвет или координати. Cry

# 633
  • София и там където не се пуши
  че дъщеря ми която е 1 клас май има дислексия.

Спокойно, сега като прочетат, ще се включат варненки.  Не се притеснявай, ще се оправят нещата. Спокойно прочети първа страница, доста неща сме се опитали да качим.

# 634
Здравейте !Пише ви една отчаяна майка.Вчера логопедката на нашето училище ме извика и ми съобщи,че дъщеря ми която е 1 клас май има дислексия.Ние живеем във Варна.Към кого трябва да се обърна за помощ  и консулт?Моля дайте ми съвет или координати. Cry
      Паола, може да се обърнеш за помощ в Обучителен център "Школа Клас" град Варна.
http://dyslexia-center.eu/content/view/21/32/lang,bg/

# 635
Благодаря за информацията.Днес се свързах с въпросният център и вече имаме час за 7 май за тестуване на дислексията!Ако има мами от варна нека да ми пишат!

# 636
  • София
Нека и тук да почерпя за здравето на моето дете - Елена става на 15 години.

# 637
  • ifbrs
Честит рожден ден на девойката!Да е жива и здрава и с много късмет да преследва мечтите си,а на мама много сили и повече радостни мигове

# 638
  • София
Благодаря, нека всичките ни деца са живи и здрави - и да имат късмет в живота.

# 639
Скъпи родители, от 10 до 13 май в страната ни ще гостува авторът на книгата "Дислексия. Практически и лесни за следване съвети". Той ще се срещне с родители, учители и специалисти от София, Пловдив, Стара Загора и Русе. Графикът на срещите можете да видите тук: www.dyslexia-bg.org
Входът за срещите е свободен

# 640
В четвъртък съм се замислила да отида на срещата, някой ще идва ли  newsm78

# 641
В четвъртък съм се замислила да отида на срещата, някой ще идва ли  newsm78
Привет Дороти!
Може да се видим на срещата.

# 642
  • ifbrs
Здрасти Оля,надявам се да се видим в четвъртък

# 643
Аз мисля да отида, ако не се случи нещо непредвидено.

# 644
Има предложение, родителите да се срещнем и спешно да обсъдим какво да се предложи в новата наредба в образованието за нашите дислексичета. Значи давам идея 17-ти, 18-ти или 19-ти. Казвайте къде ви е удобно да се видим. Чудя се къде да го направим.

Вчера срещата ми хареса, макар, че тази книга много бавно и внимателно съм изчела цялата с кориците поне два пъти, но ми беше интересна реакцията на някои професионисти. Родителите си знаем - сълзи в очите.

Общи условия

Активация на акаунт