Национална среща на Мартенки 2008 !

• 4 252
  • 39
  •   1
Отговори
Дата: края на април, ще се доуточняваме.

# 1
ако може,който има някаква информация за предлаганите места,да пише.Разбрах само за Сопот от expetka,за Копривщица не се сещам подходящо място за деца,ако се съберем "частно" в някой хотел мисля че ще е по-добре.
А за датата освен 25-26 април всички други уикенди са с празници.

# 2
  • София...........
От така дадените гласувах за Сандански и Велинград.  Най-хубаво ще е да сме в един хотел или комплекс и да има голяма градина. На идея ми идва и Хисаря. Между другото ако няма кой да се занимава може да се говори с някоя тур. агенция. Аз членувам в БМВ клуб-а и там с организацията по хотелските резервации се ангажира "Албенатур".

# 3
   Гласувах за Сандански. Не само защото ни е най-удобно от гледна точка на работата на мъжа ми, но и факта, че срещата ще е Април месец, а вероятността времето тук да е най-хубаво е и най-голяма.

# 4
  • София, Борово
гласувах за Сандански и Велико Търново. НО! НА всякъде ще дойдем, само да сме здрави Hug

# 5
Мисля,че може да добавите и София!!  Heart Eyes

# 6
# 7
Гласувах за Пловдив и Велинград. И аз си мисля, че трябва да се съобразими и с финансовата гледна точка. Имам една позната с туристическа агенция и утре ще я попитам какво може да ни препоръча, което е подходящо за случая.

# 8
Аз гласувах за Сопот от гледна точка на това че expetka каза че се намират и квартири по 10-12лв. но ако има нещо по изгодно бих си променила гласа и за Велинград макар че там вече положението не е ясно (и ни е малко далеч) , но където и да е. Много ми се иска да нямаме финансов спад тогава и да може да си позволим да дойдем.
Идеята на дивна не е лоша, и си мисля че ако се заеме тур. агенция ще сме всички на едно. Но пък дали няма да излезне много скъпо. Някой по компетентен да се включи.

# 9
Гласувах за Пловдив и Копривщица,но кьдето и да е ще доидем,живот и здраве.
Между другото както сте казали за Сопот,важи и за Копривщица.Там всяка втора кьща се дават стаи под наем за по 10-15лв,а и е много красив град.

# 10
  • София...........

Идеята на дивна не е лоша, и си мисля че ако се заеме тур. агенция ще сме всички на едно. Но пък дали няма да излезне много скъпо. Някой по компетентен да се включи.

Не би трябвало да излезе по-скъпо чрез агенция от това ако всеки индивидуално си резервира, защото при пакетна такава те си лапат % отстъпка за голямата бройка  Wink

# 11
Момичета, хубаво би било по някоя мама от тези градове, които са предложени да се заеме с проучване на условията, при които можем да отседнем в определен хотел. Също така да се обмислят местата, на които можем да се събираме (при хубаво и при лошо време). И какви забавления можем да си организираме на място. Това разбира се може да стане и през интернет. Аз ще проуча за някои от местата, но колкото повече оферти съберем, толкова по-голям избор ще имаме. Така че нека всяка, която има възможност и събере някакви оферти,  да ги пусне тук. Накрая ще направим едно окончателно гласуване, което ще е на базата на конкретни предложения. Предложенията могат да бъдат оформени по следните точки: места и цени за нощувки, места за срещите и алтернативен вариант при кофти време (това могат да бъдат и някакви зали в хотелите например), достъп от различните краища на България(все пак срещата е национална), лесно придвижване с колички и деца(Велико Търново е един прекрасен град, но само си представете 15-20 мами с колички превземащи стръмните тесни улички - това е случаен пример). Ако се сещате и за други неща ме допълнете и да се заемем с търсенето на добри предложения.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 00:13 от expetka

# 12
  • София
Подкрепям expetka - много добре казано  Wink
Нека който може се поразрови и направо да даваме конкретни оферти. Така ще ни е по-лесно да изберем в зависимост от мястото в което ще отседнем.
Аз напълно се доверявам на Поли за избора, само ме притеснява, че Велинград е пълен с павирани улици, че и под наклон  Crazy Аз като бременна бях на почивка там и ми се взе здравето...
Ама където и да изберем ще дойдем, живот и здраве!

# 13
  • София
тъкмо щях да пиша и гледам expetka написала моето мнение. Grinning
И аз ще гласувам за по-приличните цени,защото незнам какво ще ни е положението като се приберем другия месец без работа и т.н.

expetka,тия цени 10-12лв. за частни квартири ли са или за хотел.Защото за много хора е удобно хотел.Тия отделни къщи трудно можем предварително да ги резервираме предполагам,а на място да търсим с децата и багажи ,не е удачно мисля.

забравих да пиша за паветата - тук в Белгия почти навсякъде е с павета и Жори се успива чудесно от тях. Mr. Green

# 14
http://bulgarian-hotels.net/index.php?option=com_alberghi&ta … emid=2&id=373
Предлагам ви гр.Хисар,х-л Аугуста.Има много стаи ,закрит байсейн с минерална вода,поносими цени.Там бяхме по коледните празници и сме много доволни.
Това е линк с инфо за хотела,ако има въпроси ще поразпитам за повече информация.
Но в този х-л ще може да сме всички на едно място и да ползваме и отстъпка.
http://www.augustaspa.com/index.php?cnt=packets

Общи условия

Активация на акаунт