Отговори
# 90
Emym,спокойно!Не си ме стреснала,щото за болката от контракции съм подготвена,в смисъл,знам че ще боли и приемам този факт!Беше ми интересно за самото излизане,но и ти потвърждаваш,че не се усеща.А за шиенето,щом ще съм с пълна упойка-няма да ми пука Laughing WinkА дават ли ти да пиеш вода по време на самото раждане,ако си много жадна?

# 91
Фокси,мила...стискай още малко  Praynigно и сега да е бебките са големички и всичко ще е наред.....ако тръгнеш за болницата напиши едно изречение че ще ни се пръснат сърцата от притеснение....
Албенче и моята акушерка каза че със спирт по бавно падало пъпчето..и се ползва пудра на Веледа... newsm78 за стаята, я по спокойно...ние направихме стаята но се съмнявам че бебчо ще спи  сам в нея преди да стане на 7 или 8 месеца Wink
Карбо,знаех си...че криеш момиченце Hug
Десика..не се шашкай с това тегло много е относително....не може да се каже точно,важното  е че бебко е ок Hug

# 92
Карбо, честит stork-girl! Аз гласувам за ВАЛЕРИЯ!

Не съм чела другите постове, моля да ме извините, но утре ще ви прегледам и ще отговоря, ако има нещо!
Лека вечер и приятни сънища!  smile3524

# 93
  • Стара Загора
Фокси,постискай краката още малко  Hug но и да тръгнат да излизат всичко ще е наред. Peace
Десика,не се шашкай с теглото на бебка.Аз съм се родила 2400 малко преди термина си ,вървяла съм доста мъничка ,но сега ако ме видиш каква магарица съм няма да повярваш.Да не говорим ,че видеозоните пък и докторите  доста често грешат.Сестра ми като тръгна да ражда второто си дете ,док беше казала ,че ще не повече от 3500-3600 ,да ама не -4500  #Crazy

# 94
Късен запис и от мен в новата тема, въпреки, че изпуснах старата!

Да си кажа и аз за протокола: засега: Шейново, нормално раждане (засега), при д-р Йончев, термин 15.02, а иначе когато бебо си реши, че е готов!

Фокси, душко дръж се и стискай колкото можеш крачета! А пък мъжагите не са никак малки, та ако решат да да избързат, няма страшно, а пък за твоите мерки: гледай да успееш да запазиш някои от тях и след това Mr. Green,  например можеш да си ги докараш 100/60/90 Crazy! Пази се!

Карбо, честити ти розовки гащенца! А за имената аз  newsm80 за Валерия! newsm03

За епидуралната упойка, да си кажа, че засега мисля да мина и без нея, дано не ми се налага де, но живи издрави мисляда е напълно естествено, но това все пак е Божа работа, та дотогава ще видим или просто ще решим на момента! А, всъщност няма ли и някакви обезболяващи, които се вливат венозно със системи?

Аз да ви се оплача! Днес получих писмо от социалните, за проблем с предпоследния ми болничен, защото съм превишила 6 месеца newsm09 без прекъсване, а пък АГ-то, която ми ги дава ме убеди, че всичко си е наред  smile3512, та утре май ще трябва да обикалям и да се занимавам с излишни глупости! Но, както и да е! Здраве да е , сега няма да се ядосваме! smile3515

На всички мамчета, на които се налага да пазят леглото: почивайте си много! А, иначе на всички: Пазете се!

love001  love001  love001Много цунки на всички и на големите пупи!   love001  love001  love001

# 95
Карбо, името фаворит за мен е Елеонора..много силно и  величествено ми звучи! Hug

# 96
Момичета благодаря ви за подкрепата. Hug
Знам, че не трябва да се шашкам и че това е много относително , но просто си ме гложди. Наистина най-важното е бебчо да ми е здрав, да няма проблеми, а пък килцата ще ги наваксаме  Simple Smile

vasi
стискам палци да оправите проблема с болничния.

Аз от няколко дни се настроивам, че моето раждане ще е леко и ще мине бързо. Просто адски много ми се иска да е така и затова постоянно си го повтарям. Пък дано това помогне.

Лека нощ сладурки, дано всички поспим тази вечер и утре отново на раздумка.  Heart Eyes

# 97
Ааа, никакво "Лека нощ". Аз чак сега се класирах да ви изчета  Wink
Днес доки потвърди, че ще ме реже. Датата остава 29 или 30 януари, защото не се знае за кога има свободни места за планови операции  Simple Smile тъй че наистина май ставаме доста в тези дни  Whistling Иначе плацентата била млада още и бебо не бил готов да излиза. И аз съм на това мнение - да си трайка още малко на топло. Иначе каза да не пия повече но шпа, защото е важно матката да контрахира и след операцията ... каквото и да е, спирам го. Магнезия ще го спрем след следващия преглед, когато със сигурност ще знам за коя дата е успяла да ме запише, че при тоя наплив може и за февруари да отида, а дотогава вече не знам дали ще устискам  Embarassed Изследвания щели да ми правят в болницата деня преди операцията, а такова от ануса пък изобщо не спомена  Outta Joint пък и миналия път не са ми взимали.

Фокси, развълнувах се  Praynig
Деси, не се притеснявай, моите лични наблюдения са, че малките бебоци папкат повече и бързо изпреварват останалите - борба за живот! Моят Дарко беше 4 кила и нямаше по-голям мързел от него - цокне два пъти и айде... първия месец даже вместо да наддава той заслабна  Crossing Arms та като грабнах аз оназ ми ти помпа - помпай - давай, ако не стига и АМ давах и така тръгна нагоре.

Карбо, първо честито за розовите гащи  Wink и после да ти кажа, че на моето дупе си имам чепка грозде направо  Sad много е гадно, ама много, и то съм така от няколко месеца вече, така че да ти кажа - свиква се  Wink Даже като се замисля, това ми е един от белите кахъри.

Толо, МамаЗ понеже и у нас ситуацията е сходна, тъкмо се реших да пращам Дарко на градина утре и днес той си разби главата след поредния опит за летене  ooooh! ooooh! ето затова си мисля, че няма да изчакам февруари. То бива щура глава, ама без грам мозък  Sad Все пак си мисля да го пратя на градина като падне цицината и отмине бушона, защото и той вече не издържа у дома, скучно му е с мен, аз пък съм куц кон и не мога да си играя както преди с него.... Ако пак лепне някоя екстра, най-вероятно ще търся спасение при бабите. Просто друг вариант не виждам  newsm78. и какво съвпадение с тризъбеца  ooooh! той е цар Тритон, аз лошата Урсула (от Малката русалка). Е, когато  сме в по-добро настроение, ставам Ариел, но обикновенно за кратко  Laughing

Сигурно изпускам доста неща, ама .... днес всичко ми дойде в повече  Confused

# 98
Мн се радвам, че вс удържаме фронта и малко по- малко влизаме в деветият месец. И аз ходих на лекар, дори при още един.
Потвърди ми вторият, че чакам момиче и съм мн, мн щастлива. Според 2- ят лекар термина ми ще е за 20/21.02, не като първият за 24.02.
На 19.02 имам рожден ден, че може да получа подарък от някой щъркел както е тръгнало Laughing
Днес и изследвания /кръв, урина и вагинален секрет ми взеха/, др понеделник ще ходя за резултати и да ми дадат вс документи необходими за болницата.
Това е от мен Flutter , лека и мека нощ на всички!

# 99
Здравейте,
Почти преполовихме месеца, а бебоците още си чакат.  newsm10 Знаят те, че ще им е студеничко навън.

Наде, честити ви розови гащи.   bouquet Аз не познах с предположенията, но доколкото си спомням в началото още ти имаше по-голям мерак за момиченце. Да е живо и здраво, на мен ми харесват Белослава и Мария.

Вчера бях на ЖК да си взема документите за болницата и изследванията. Всичко е наред. Simple Smile Днес ще ходя в Окръжна. Аз искам да раждам с епидурална и ще трябва и с анестезиолог да се видя. В началото бях много навита за упойката, но колкото повече чета, толкова повече се чудя. Май най-добре да спирам да чета.  Whistling

Хубав ден на всички.   bouquet

# 100
Добро утро и от мен мамчета! Вчера бях при доки, всичко при нас е наред секциото е 100%. Нашето подаръче вече се отвори 100% сини гащи.За протокола ще раждам в Плевен във Втора клинична база, д-р К.Поповски, секцио, между 16.02- 26.02. когато има свободни дати.
Хубав ден от мен! отивам да изчета старата темичка че доста съм пропуснала.

# 101
  • Стара Загора
Добро утро мацки,
Иве,честити ти сини гащи  smile3525 smile3525 smile3525

# 102
Добро утро!
Отивам след малко на запис и викам чакай да се отметна за днес Wink Малко съм недоспала Shocked, че Рая изкара тежка нощ с това гърло, ама ще вляза в кондиция Grinning
Даримка, не знам дали дават вода по време на самото раждане, по-скоро не, зависи на какви доктори ще попаднеш, но мисля, че не дават. То затова и се прави клизмата преди това- да не стане ЪЦ по трасето докато напъваш, поне аз мисля така де Wink
ГАЛ, направо си заформихме Февруарска секта в Тина Киркова, всичко м/у 27-31.012009 е окупирано от нас Mr. Green
Изчезвам да видим как ще се дотъркалям до кабинета, надявам се да   е леко  и безаварийно Praynig Целувки  и хубав ден  bouquet

# 103
Добро Утро Мамчета,

Гледам, че всички бебчовци са добре.  Радвам се, че растат и сме още 2 в 1 с тях.

dessi06 Отивам да си купя тази пудра от Уеледа днес.  И доки вчера ми каза същото за пъпчето.  С пудрата падало много бързо.
Аз сега се опитвам да организирам доктор за обрязването на бебо.  Исках да стане веднага след раждане, но препоръчват да изчакаме месец два.  Горката ми мишка.

Днес си имам чистачка да ми помогне с нещата които не мога да направя сама.  Прозорци, пердета, гладене... Много съм щастлива, къщата ще блесне.

Сега отивам да плюскам нещо и да си направя кафенце мафенце и пристигам.

Ето едно мафенце и за вас.

# 104
Здравейте,мами Hug
Много,ама много благодаря на всички,че така сте се загрижили за мене.Мъжо и той тича наляво-надясно като луд,за да мие чинии и да пазарува.Днес ми е позволено едно излизане,за да си направя изследванията за секциото и...край Cry Иначе съм си добре.Е,мъъъничко ми е странно,че може да родя във всеки един момент от сега нататък,но май не се страхувам newsm78 Повече надделява нетърпението.
За аналния секрет-не боли ,но не е хич приятно! Аз нямам хемороиди,за да ме боли,но се бърка с една клечка,подобна на онези за шишчета,а тя е леко остра и всъщност това се усеща.Добре ще е ако доки ви намаже поне мъничко с нещо,но и да не го направи,всичко става за секунда.Не се бърка надълбоко,може би към 1 см.
Добре че на мене доки не ми каза какво ще прави в тоя момент,защото сигурно щях да се изкелеша,докато ми го вземе секрета Embarassed Само че след като ми взе и вагиналния секрет /по същия начин с клечка/ ме попита дали сме с кола и аз веднага реших,че съм толкова зле,че ще раждам Blush Ама той и се разбърза един такъв,взе да ми вади някакви документации,да ми обяснява 100 неща в секунда..и аз си викам..край...почва се. Crazy Честно казано за секунди,преди да разбера какво всъщност става,като че ли дори се зарадвах,че всичко се случва изведнъж и че просто връщане назад няма...Ама...пак си останах с чакането Laughing

Оправих всичко на първа страничка и спирам до тук,че много се разписах ooooh! После може да "открадна" още някоя минутка,докато не ме гледа милото и може би пак ще ви пиша Hug

P.S. Сетих се нещо,което бях решила да не ви споделям,за да не притеснявам и вас излишно,но не ме свърта затова ще ви кажа...Доки ми каза,че на едното бебе единия тестис не му е в скротумната торбичка и при ваденето трябва задължилено да предупредя лекаря,който ме оперира да "намери" тестиса,който би трябвало да бъде някъде там наблизо /много тъпо звучи,но е така/ и да го бутне,за да се намести.Доки каза,че това НЕ БИ ТРЯБВАЛО да е проблем,но така го каза,че аз малко се притесних Sad

И между другото незнам хайванчетата как се побират в корема ми,но на едното крачето му е на около 4-5 пръста по-нагоре от срамните устни /приблизително/ Shocked И аз се чудя защо постоянно ме рита там и цялата подскачам Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 08:56 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт