КГБ = Клуб на Готините Баби - 57 :)))

• 24 840
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
  • Видин
Наборе, как е ръката? Боли ли те още? Rolling Eyes

Танче, приятно готвене и да издръжиш на изкушението  от чушките Grinning

При нас днес е доста топличко и грее слънчице.Дано се задържи по-дълго така Flutter

# 256
Наборе, как е ръката? Боли ли те още? Rolling Eyes

Ръката малко понамаля,ама коляното...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 257
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет , момичета.

Шпунц , бързо да се оправяш и пази Вели.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Диди , почивай си и скорошно възстановяване. Hug

Гъбка , благодаря за закуската , ма е много калорична за диетните.  Wink
Ще пийна кафенцето само.  Hug

Доби , ти да не си заслабнала , нали си с мъж , та само Кекс хапвате.  Crazy

Дидка , Ани ходи на бул. България на водна гимнастика.  Peace
Много е доволна , седем лева за един час. Ходи 2-3 пъти седмично.  Hug
Май на Мазнейкова ли , ква беше тая  newsm78 , в сградата има басейн.  Thinking
Бе ще питам и ще кажа после , да не стане греЖка. Blush

Жаки , днес ударих -3.500кг. Да се поФаля.  Party

Мастерче , ти на Диди Ъкъл даваш ми ти newsm78 Ти кога ще отмаряш , само почивните дни.  Thinking Я и ти много да Фнимаваш , че с тва кръвно е уДжас.  Hug
Ходи на доктор да ти види коляното , не е шега и това да знаеш.  Heart Eyes

Танче , за БНТ негледам. Но вица ми хареса.  Laughing
Навън незнам колко е , но вътре е жега - по-къс ръкав съм и боса.  Peace
Без изкушения , Танчееее.  Hug

Лек и хубав петъчен ден.

# 258
Мастерче, работата няма край,
със здравето не си играй,
кръвното ти е високо,
но не се шашкай мила, споко!
В студиото, не се нервирай,
сега при джипито отивай,
че с тия показатели, със днешна дата,
май си само за кревата,
да си починеш и наспиш,
та с усмивка ноти да редиш!

newsm51 smile3543  costumed050

# 259
  • София
диди,Мастерче бързо да се оправяте и да си почивате активно през уикенда. Hug Hug  Мастерче слушай бабите. Heart EyesГъбка аз закуски рядко правя,повече мъжо е по тази част,ами като го влече... нека. Wink Жабче няма как да го опазя Вели. Sad
 Дано не го прихване. Praynig Ама и ти упорито шопче,браво. Peace
 Танита точно в 10-ката уцели с този виц.
 За довечера зетя иска гювечета Heart Eyes,познайте кой ще ги прави Laughing.

# 260
Мастерче, работата няма край,
със здравето не си играй,
кръвното ти е високо,
но не се шашкай мила, споко!
В студиото, не се нервирай,
сега при джипито отивай,
че с тия показатели, със днешна дата,
май си само за кревата,
да си починеш и наспиш,
та с усмивка ноти да редиш!

newsm51 smile3543  costumed050

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

АААААА,ТАНЧЕ....пак ми скри шайбата!Откъде ти дойде музата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
Шпунц, този вирус гаден,
от кой ти беше даден,
вместо да си бодра и засмяна,
те принуди да лежиш в юргана!
Нищо че си мъничка и слаба,
но си мъдра, силна баба,
с лекарстава ти ще го пребориш,
и път навън ще си отвориш,
с Вели пак весело ще тичате,
но по-дебело се обличайте!

newsm51  Ill  

# 262
  • Видин
Танчеее, супре си!Много готини стихчета! Peace
За кръвното- на Данчо баба му и тя от млада е с много високо кръвно, но организма като е свикнал така и й е добре.Пие си хапове цял живот и така се поддържа.Ако и падне по-ниско тогава и става зле на главата.С високто и е по-добре Flutter

# 263
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Танче , супер си бе душо.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Шпунц , дано се опази детенце.  Praynig А ти не дишай. Mr. Green
То така идат бацилите.  Laughing
Тъпа и упорита съм , нЕма кво да ме спре с килата.  Peace
Освен умирачка , друго май нЕма.  Joy

Мишока на компа ми се пре.ба , та трябва да ходЪ да купя една.  Crazy
Търкалцето неще да ми превърта страничката надолу и нагоре , плаче за нова.  Peace

Мен пак ме постегва тила и ми се мота тиквата , ма вече незнам от кво и що.  newsm78
Снощи зорле заспах , че ми беше тегаво нещо. Сега пих това , онова и вече незнам.  newsm78

# 264

Здравейте,момичета ранобудни!!! Аз сега успявам да стигна до компа и за това ви пожелавам добро утро!!!  Laughing

Жабче взела си ми думите от устата за Мастърчето!Тя тича като луда , а на Диди акъл дава! Laughing Намерил се съветник!
                                Знам го басейна на Мазнейковите.Ние искаме да водим Мими там на плуване ,че е най-близо.Нека затопли малко и ще се срещаме по бански  Laughing
                                Мастърче,ще ти дърпаме ушите  Naughty и болна,и с кръвно,и без колега....май мноооого ти дойде натоварването.Я и ти вземи малко 1-2  дни за отмора.Да не си отишла в събота на работа.Топли се и пускай нещо отморяващо - музика,забавно филмче.
                                Диди,я и тегли една на вашата директорка и си стои у дома.Медал няма да получиш като не си поглеждаш здравето,а и да го получиш няма да те стопли.Та кротко в къщи на креватчето.Аз си взех отпуск една седмица и вече свършва та ми се плаче.
                                Танче,кога стана и кога нареди римите. Peace
                                Шпунц,гледай да се оправиш бързо и взимай ударна доза вит.С.Аз така се лекувам!  Laughing 
                                И сега ми се мотае малко главата ,ама няма да меря кръвно! Mr. Green След малко ще съм с четиримата и ще ми мине иска или не иска! Mr. Green
                                Деси и Фурия,дето вика жабчето по една буква слагайте ,ако не можете да пишете поне да знаем,че сте добре.И Марси зачезна някъде.
                                Жаки,стягайте се с Данчо и никакви болести.Ходи ни се на питка до Видин.Знаеш ли от преди колко години не сме ходили там.
                                За всички вас и за тези дето споменах,и за тези дето съм пропуснала.  Hug Hug Hug Hug Hug HugSad

# 265
Снощи и аз не спах. До четири часа гледах телевизия- всички повторения на програмата.
Ама Стефан много хъркаше, та по едно време чак стомаха ми се разтрепери от нерви. Нали народа спи и в четирите стаи, няма и къде да се махнеш! Като го бутна да се обърне, че като викне- аз така ли те стряскам в съня ти...... все аз съм виновна, и като съм будна, и като спя, и като говоря, и като мълча...все аз!
Стихчетата ги редя с мерак и удоволствие за всички нас. Приятно ми е като ги харесате.
Ама аз за Ка-Ге-Бе-то поеми прописах, че стихчета ли няма да ви посветя за настроение, и лечение, и забавление- с любов и уважение!

ОЗДРАВЯВАЙТЕ ВСИЧКИ , БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ,
ЧЕ ДА МИ ДОЙДЕ ВДЪХНОВЕНИЕ,
ДА НАПИША  СТИХЧЕ ПО ГОРЕЩО,
ЗА ЛЮБОВ, МЪЖЕ И ОЩЕ НЕЩО!

# 266
  • София

Ама аз за Ка-Ге-Бе-то поеми прописах, че стихчета ли няма да ви посветя за настроение, и лечение, и забавление- с любов и уважение!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 Heart Eyes Heart Eyes kiss Kissing Heart
  Малко ми просветна пред очите,Танче все така ни лекувай.
 Ама теб кой да лекува,то и аз не спя понякога,особено когато моя хърка,но ти взимай нещо за сън на билкова основа.
 Дидия каквото знаях приложих и не съм се предала,гледам да не полягвам.Много е добре за децата че растат заедно,ама баба Дидия да му мисли. Hug

# 267
  • Видин
Жаки,стягайте се с Данчо и никакви болести.Ходи ни се на питка до Видин.Знаеш ли от преди колко години не сме ходили там.

Ууу, Дидка, то да стане, пък за питката цялото КГБ ще поканя от сърце Grinning Hug
Твоето лекарсто за кръвно са децата, на мен така ми се струва Wink Peace
Шпунц, Танче,   Hug Hug
Мастрече, верно че трябва да те види лекар.Обръщай си внимание,ей, че ще ти дърпаме ушите Naughty
Жабке, почивай си, че да не вдигнеш пак кръвното и ти Peace

Танитке, ама ни е и болни можем да четем стихчета за "любов,мъже и още нещо" Wink Joy

# 268
Момичетааааа, няма страшно, пишете се излекувани!
За стихчета- д-р Колева е насреща, щом ви знам цяра, решен е проблема! Хи, хи, хиииии......
Приемам пациентки и пациенти ДЕНОНОЩНО, с изключение на тези които страдат неизлечимо от липса на чувство за хумор, черногледи, намусени........

Времето е мрачно, влажно, само за сън, така че се отказах от излизане.
А сега като Боримечката, дето извикал силно от Зли дол ли беше, та да го чуят всички:

Хеййййййййййй, Джучка, Мел, Марси, Тайна, Габи, Деси, Римар, Желязна лейди, Фурийче, Майче,
Втората Русенка, братовчедката на Янчето, и всички симпатизанти, ПИШЕТЕ БЕ ХОРА! Стегнете се, гълтайте коремите и .....в строяяяяяяя......

# 269
Танче,тук съм,ама само шпионирам  Laughing Sunglasses
Аз се стягам за работа-в понеделник от 11 съм на работа.Доби,в Пикадили Запад ще бъда,докато се освободи място в МОЛ-а  Simple Smile
Айде лека на всички,когато мога ще пиша   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт