КГБ = Клуб на Готините Баби - 57 :)))

• 24 840
  • 449
  •   1
Отговори
# 285
ТАНИТА,голяма работа си Hug
така си ги наредила ястията,че и без рима звучат много вкусно Peace

# 286
Верно бе,Танче,за това не бях се сетила.Дано скоро мепреместят в МОЛ-а.
Приятна вечер на всички!!!!  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 287
  • Кубрат/ Пишурка

И аз съм в къщи вече!!!!Изчетох последните 2-3 страници останали-
те - после!
Момичета,да ви почерпя,макар и късничко,но брат ми става днес на 50.Не заслужава много,ама нали ми е братче....!За римите на Танита да кажа,че се казва Сергей - на Сергей Киров е кръстен (нашето поколение знае името).

# 288
  • Кубрат/ Пишурка

Марси,добре си се завърнала!Липсваше ни!Върни се на имения си ден и ще разбереш колко!А твоята градска май ще се окаже от рода на останалите,дето се представят и повече не пишат.Язък!Излага града!
Джучке,мила,какво става и с теб??? Остави го този Брюксел вече,ела си при нас!

# 289
ЯНЧЕ,ЧРД на брат ти!нека да е жив и здрав и да се разбирате добре!
за Сергей една виртуална мацка!

# 290
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яне , Честит Рожден Ден на брат ти!
 Пожeлавам му винаги да има възможност за избор при всяка една своя житейска стъпка и винаги да взима правилното решение! Честит рожден ден!

# 291
ЖАБЧЕ,ще му излезе ечемик на човека с тая мацка ,като намига Joy

# 292
  • София
Прочетох ви.
Танита, направо си представям всички вкусни неща, които си изброила. И аз ги обичам много и затова не мога да правя диета.
Марси, добре дошла отново.
Мастерчето/сигурно си е отишла вече/ - ама трябва да се глезиш и гледаш повече. Ако сами не се погрижим за себе си - няма кой.
Диди, лекувай се. Работата няма да избяга, ако е спешна друг ще я свърши.
Мел, лека работа. Защо да учиш кодове? Нали всичко минава през 1 червен прозорец/не му знам името/ и се маркира на апарата. А и на всяка каса има таблици с кодовете. Често ходя в Пикадили и ги наблюдавам как работят касиерките.
Янке, честит рожден ден на брато! Да те слуша повече.

# 293
Ааааа Мери , да си му мисли.  Laughing
Хем на крака иде с подарък , хем па са за ечемика да мисли.  Grinning
От де толкова Ъкъл , виж че е блондинка.  Joy

# 294
  • Кубрат/ Пишурка

Жабче,споко!Дай Боже да му се падне една такава,че все още е ерген - официално и вдовец - неофициално!

# 295

Жабче,споко!Дай Боже да му се падне една такава,че все още е ерген - официално и вдовец - неофициално!

Яне , много палав брато бе.  Wink
Ще му се падне , ма и на теб снаА ще да е.  Laughing

# 296

Янче, честит рожден ден на брат ти! Да ти е жив и здрав, и много да се уважавате взаимно!

Ето и от мен чернокоса мацка, да има избор човека.

Да дам отчет - цял ден съм спала, сигурно от хапчетата и не ми беше много добре, чувствам се все още отпаднала. Тая вечер уж бивам. Мерих кръвното 125/85 - за мен маалко високо, но не като снощи.
Пак ми се ляга, главата не ме боли, но чувствам болка отзад във врата и надолу по-гръбначния стълб.
Изписа ми доктора - Симпатил /съдържа екстракт от калифорнийски мак и екстракт от цветчета на глог/
Някой чувал ли е за тези хапчета и имате ли отзиви?
Жабче, честита ти нова мишка, виж следващия път да си купиш такава: Laughing

# 297
Един ученик ми закъснява и пак при вас.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аиша тука съм беееее,не може да си тръгна толкоз лесно аз...хи-хи-хи...Днес съм до 22:00ч.

# 298
Мастерче , ти като рибките - нЕма , нЕма , изплуваш отгоре за глътка въздух. Laughing
Приятна и ползотворна почивка ти желая.

# 299
хи-хи-хи.....Ми кво да правя кт' без вас не мога вече....ЛИПСВАТЕ МИ БЕЕЕЕЕ! МНОГО!

Общи условия

Активация на акаунт