Как да организираме сами детското тържество?

• 114 220
  • 471
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти!
Най-добрите идеи дават майките минали по този път! Peace

# 166
  • Кърджали, България
D.Stoyanova, страхотно парти сте имали, чакам и аз с нетърпение снимки!

gerka, успех с футболното парти!

Ние (синът ми Стоил, 7 г.) трябваше да имаме тема "Междузвездни войни", но май ще минем на Бакуган, че това е манията в момента на целия клас. Концепцията ми е избистрена, но при нас проблемът е в помещението... Нямаме нито един детски клуб в Кърджали, а само една детска сладкарница, която е приятна за летни празненства, но вътре е доста тясно. Остава варианта с наемане на някое малко заведенийце, но не ми се ще да има други хора, че обикновено се пуши... Може би пък в неделя по обяд да няма много хора, ама знам ли... Ако пък го празнува вкъщи, няма да може да покани много деца, защото е тясно...

# 167
Прочетох темата няколко пъти има страхотни идеи наистина.Предстои рожден ден на племенничката ми -9г., тя поиска аз да се заема с организирането на игри състезания. За сега аз реших да е рожден ден "Форд Боярд".Идеята ми е да има поне осем изпитания, като в две от тях ще участват двата отбора заедно напр. кулата-нареждане на кубчета като започва дете от единият отбор ,след това дете от другият отбор и така докато кулата падне.Другото такова изспитание мисля да е три въпроса, които отбор пръв събере две точки той печели ключа.Но сега имам нужда от вашата помощ ,предложете ми подходящи игри за целта. Embarassed

# 168
Нямате ли идеи,защо не пишете вече? Thinking

# 169
Много интересни предложения.Няма по-доволна майка от тази организирала Рожденния ден на детето си сама Laughing

# 170
Нямате ли идеи,защо не пишете вече? Thinking

Виж на това клипче http://vbox7.com/play:323df3b9 до втората минута са показани някои от игрите, които има в  "Форт Боаяр".Тази със запазване на баланс  между две прачки и чаша с вода между двамата играчи изглежда интересна.Друга, която ми направи впечатление е тази, където играчът се предвижва по трудни за балансиране повърхности и няма право да стъпва на земята...
Логически игрички също така има интересни.
Само тази със змията не можах да я догледам и да ти кажа, дали става Simple Smile.
Игрите са със състезателен характер.Дотук много жени са писали за подобни игрички на техните тържества...потърси!

# 171
Записвам се да видя дали някой е организирал парти Мързелград вкъщи Simple Smile Ние вече се снабдихме с костюми и филмчета, но трябва да измислим игри.

# 172
  • гр. Варна
Мами, ако празнувате през Зимата, като нас - на 01.02.2010г. дъщеря ми става на 6 год. Може да изиграете с децата интересна приказка в домашни условия, например "Дядо вади ряпа". Има и песничка по тази приказка. Участват много дечица: бабата, дядото, внучката, котето,кучето и мишлето.
Отделете кът за игри с играчките. Това го играхме на 4-тия рожден ден.
На петия играхме приказката''Дядовата ръкавичка'' - и тук има повечко участници. Но за предстоящия шести рожден ден все още не съм измислила сценария? Ако имате идея споделете, моля! newsm78

# 173
Ще препрочета пак темата, че след месец и половина моят "пират" ще стане на 4 години  Laughing
Много ми е объркано в главата, надявам се да се справя с помощта на вашите съвети  Peace
Сега видях и пеперуденото парти на Инна и останах възхитена!!! На моята кукла рожденият ден е след 2месеца и половина, та ще трябва да мисля и за това!
Събирам идейки за РД на 2годишна кукличка  Hug

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 17:37 от Анонимен

# 174
на мен ми предстои РД на 3г пакостник.. записвам са да събирам идеи

# 175
За много години момичета   bouquet
Ето че отмина още една година и пак сме в подготовка за рожденният ден, който е през март.Тази година темата ще бъде Ориента, ще имаме шоу с ножове и саби, огън и магии, ще танцуваме някакъв ориенталски танц, като за основа взехме образа на Жасмин от Аладин, обаче нещо не ми идва в акъла още какво, хайде храната също ще бъде под тази тема, ама нещо ми липсва, не мога да го измисля.  newsm78 Ще ви следя пак за идеи, ако някой се сети нещо по моята тема нека пише, ще бъда много благодарна.   bouquet

# 176
И ние сме през март, щерката става на 7 Simple Smile
Минахме през много идеи, спряхме се на Рок Банда Simple Smile Много е началото на планирането сме, но ще има караоке, разбира се Simple Smile Ще си правят фланелки за групата, гривни, широки кожени Simple Smile може би ленти за глава или някакви такива аксесори, ще видим какво ще измисля, може ръкавици с мъниста и т.н. Харесва ми много да украсяват малки кексчета, но не знам как ще го вържа с музикантстката тема, но пък може и да не се връзва непременно, просто е забавно Simple Smile
Поканите ще са билети за рок концерт.
Тортата - тирамису с картинка (транфер) китара, може би и микрофон
За храна ще има пица вероятно с микрофон от кисела краставичка и кренвирш или нещо такова на всяко парче.

# 177
За кексчетата -
за да ги вържеш към темата, можеш с много тънък пош да направиш петолиние и всяко дете да си сложи сол ключ или нота и буквичката на името примерно със същия малък пош, от целофан.
Също където поръчваш тортата - можеш да поръчаш малки захарни инструменти и микрофони, в краен случай можеш и ти да ги направиш предварително с детето, не е толкова сложно, пък и не ви трябва склупторска точност, или да търсиш желирани бонбони във формата на муз инструменти и микрофони. Също захарни звездички от сладкарски магазин.

И сте готови.

Темата рок банда общо ли е, или определена банда?
Защото ако е определена, примерно Джонас Брадърс, искам да ти кажа още нещо като идея.

# 178
Каспър, благодаря. Докато децата играха в парка днес аз почти завърших идеите, ако някой се интересува мога да копирам каквото си записах, мисля, че се заформи добре.
Тортата аз ще я правя, но мислех да украся със захарни звездички и т.н. Ще видя.
А за кексчетата, много сладка идея, но не знам ще успея ли да я реализирам добре, трябва да измисля, може те да ползват захарни звездички.

А темата не е с конкретна група, защото, които ние, респективно щерката слушаме, не са толкова популярни. Но тя има любими песни от играта, иска тях да пеят. На поканите мисля да напиша всеки да потвърди присъствието си с любимата си песен, която да включим в сетлиста, така всяко дете ще може да пее поне на една песен.
Много неща ми хрумнаха, оказа се май доста благодатна тема Simple Smile

# 179
Милена много хубави идеи си заформила...
Каспър много ни помагаш..
прегледах темата, за съжаление не ми помогна особено за нашия РД.. мисля че парти с тематика и игри за 3г дете не е много подходящо.. явно за тази възраст балони, торта и украса и сандвичи с волни игри са достатъчни.. може би все пак заведение с катерушка например ще е по добре.. споделете моля ви..

Общи условия

Активация на акаунт