Как да организираме сами детското тържество?

• 113 436
  • 471
  •   1
Отговори
# 255
  • На морето!
A някой има ли идея какво се очаква да е времето до края на месеца?

# 256
Края на месеца обикновено се ходи по потници,дано и този месец е така.
Вчера празнувахме рожден ден вкъщи, 8 деца,6 възрастни, три годишни деца, две на година и половина.Играха много, измислих им две игри, забавляваха се,но повече от 10 мин на игра не се отдели.Много съм доволна,че избрах този вариант тази година.

# 257
  • София
Изчетох само първите 6 стр. и страшно се възхитих на изборетателността и ентусиазма ви!
Но все пак, понеже нямам много време, ще помоля за копнкретни идеи. Рожденикът става на 4 г., и е фен на Бен10. Партито съм го замислила в парка - място за игра много, плюс приятно откирто кафе за хапване и т.н. В частта за храненето и украсата съм готова, иска ми се да направя нещо повече и за забавленията. Гостенчетата ще са 9 - 2 бебета под 2 г., пет 4 год. и две каки тийейджърки.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 09:41 от Rumya

# 258
  • София
запис да следя

# 259
Изчетох само първите 6 стр. и страшно се възхитих на изборетателността и ентусиазма ви!
Но все пак, понеже нямам много време, ще помоля за копнкретни идеи. Рожденикът става на 4 г., и е фен на Бен10. Партито съм го замислила в парка - място за игра много, плюс приятно откирто кафе за хапване и т.н. В частта за храненето и украсата съм готова, иска ми се да направя нещо повече и за забавленията. Гостенчетата ще са 9 - 2 бебета под 2 г., пет 4 год. и две каки тийейджърки.
Rolling Eyes И очакваш да правят нещо общо ли?
Освен да купиш боички за лице и каките да шарят малките - като измислиш определена тема за рисуването.

# 260
  • София
Всъщност - да, очаквам да правят нещо общо - да играят. И на предишните празници добре се е получавало, но без специално режисирани и предварително подготвени игри. Милслих си, за рисуване с тебешири и пастели този път;  рисуването по лицето изобщо не съм го обмисляла -  моите деца не категорично не  го приемат.
Иска ми се оначе да измисля нещо по-специално и интригуващо за специалния случай. В началото на темата попаднах на идея за фойерверки - това е вариант например.

# 261
За първи път чувам деца, които да не обичат рисуването по лицето  Thinking
Обикновено това и клоуните със смешки са най-търсените.
А Фойерверки и деца - никога  Naughty

# 262
  • софия
Повечето малки деца ги е страх от клоуни, а моето категорично няма да даде да го рисуват по лицето Simple Smile. Ще споделя че нашият празник в събота мина прекрасно мястото беше идеално за парти на вън и времето беше чудесно. Много сполучлива беше идеята с балоните с пяна, който се духат хареса на малки и големи на всеки по шишенце. Също така за укротяване бях разпечатала от Крокотак картинки за оцветяване и всяко дете нарисува по своемо нещо на рожденика. На момчетата им хареса най много играта в който целиха една маска /също от Крокотак / с малки водни балончета който купих от Джъмбо те са с помпичка  там има много украса и конфети и тнт.

# 263
Не съм гледала Бен 10, така че не съм наясно с филма, но всички игри може да ги нагодиш за партито. Виж и тук за идеи http://www.ehow.com/how_2113468_plan-ben-birthday-party.html

# 264
  • София
Vague, много ти благодаря за линка!!!

tzvetihc, искам да те питам за последната игра - какви са тези водни балони?

# 265
ех, бен10 е лееесно
моето иска уоркрафт  Shocked става на 6  ooooh!

# 266
  • София
 Mr. Green Каспър, уоркрафт даже не мога и да си ги представя в момента.

Дай някоя от лесните идеи за 4-годишни насам  Crazy

# 267
Конфети и заря са супер,аз също съм ги предвидила.

Момичета,едната ми игра май ще се провали.Накарах детето да пробва вчера и не успя.Става въпрос за наредени пласмасови чашки,които да целят с воден пистолет.
Дайте още идеи за игри.

# 268
ех, бен10 е лееесно
моето иска уоркрафт  Shocked става на 6  ooooh!
Туй пък какво е Crazy Shocked

# 269
Игра с гатанки? Например разделени на отбори?
Или хартиени кегли, които да се целят с малка топка, пак на отбори - с тая игра полудяха от кеф в детската преди време?

Общи условия

Активация на акаунт