Как да организираме сами детското тържество?

• 113 414
  • 471
  •   1
Отговори
# 270
Аз да докладвам,снощи беше най-прекрасния ни рожден ден/според девойката / за сега.Моите огромни притеснения се оказаха съвсем неоснователни.Събрахме се в къщи около 13 деца и толкова възрастни/поетапно и непредвидено/.
Дечурлигата имаха балони и наличните играчки.
Едонственото което има спретнах е една танцова надпревара-лимбо,блус,хорце ,ръченица и рок.С по една символична награда за най-добрите.
След като повечето гостенчета си тръгнагха,останалите по-близки се затвориха в едната стая ,ядоха пуканчки и гледаха телефизия,като пищяха/така го правели в някое от детските /.
Ние възрастните междувременно се почерпиме прилично и се изпратихме по-живо по--здраво.
Аз съм много доволна-децата два пъти повече. Mr. Green

# 271
Аз също не бих мацала деца с бои по лицето,както и да ги оставя  сами да го правят. За игри идеи има в нета. Аз взех един детски тапет,разстелих го по цялата дължина на коридора, той е поне 5 метра дълъг,разпръснах два пакета пастели,всички до един взеха участие в груповото рисуване.Другата игра беше музикална,пускам музика,децата играят,като я спра,всички трябва да клекнат,като я пусна пак,пак да играят.Като  го усвоят,вместо да клякат трябва да си вдигнат ръцете горе като махна звука.След това може и двете неща наведнъж.При по-големи деца може това което не се справи да изгаря,а победителя да получи наградка.Нашите бяха тр годишни и нямаше да се получи така.Много се забавляваха,ние също с тях,но повече от десетина минути не им се задържа вниманието на игра.Плюса на втората игра беше,че и най-малките я схванаха и участваха,е сега - кой клекнал,кой вдигнал ръцете няма значение  Laughing , минуса че момчетата не се заинтригуваха особено.

# 272
ех, бен10 е лееесно
моето иска уоркрафт  Shocked става на 6  ooooh!
Туй пък какво е Crazy Shocked

компютърна игра, която дори не играе
но харесва героите, на които има фигурки
и е влюбен в едно 19годишно момиче, което му разказва за играта, тя е играла. И той е решил, че тя играе в играта.... Даже ми казва, ааа, тя може да играе играта защото е умна и е студенка, студенка без Т  Joy
историята е нещо от типа циганчето, което обичало баница и като го питали дали е яло, отговорило
ааа, един гледал как друг ял и той на мене кажувал, че било много вкусно hahaha - истинска история от македонския край

# 273
Момичета, някоя правила ли е Форд Боярд  парти? Освен бъркането в бурканите, кофата с пръчките и естествено загадките, се чудя за други игри. Вече сме и изискванията му са...

# 274
Много интересна тема! И да я побутна с един въпрос - дали се продава хелий за да си надуем сами балоните?
Дъщеря ми ще има рожден ден след две седмици и съм замислила това да стане на двора на село.
Само дето става на 2 годинки и не мога да измисля занимания за тази възраст, освен балоните - сапунени и обикновени.... Ще има и деца от други възразсти, но все пак трябва да има за всеки по нещо, а за малките ми е най-трудно...

# 275
Много интересна тема! И да я побутна с един въпрос - дали се продава хелий за да си надуем сами балоните?
Дъщеря ми ще има рожден ден след две седмици и съм замислила това да стане на двора на село.
Само дето става на 2 годинки и не мога да измисля занимания за тази възраст, освен балоните - сапунени и обикновени.... Ще има и деца от други възразсти, но все пак трябва да има за всеки по нещо, а за малките ми е най-трудно...

Щом ще е след 2 седмици....дават го да е слънчево и топло.Ако ще го правите навън на двора може да изкараш един басейн( продават ги най-различни модели) и да се плискат до насита.Взимаш им по един воден пистолет и се започва веселбата.Незнам дали се сещаш за градинските пръскачки...аз онзи ден от ТСМ в Пловдив купих подобна,но не за пръскане на тревни площи, а за игра за малките.То не беше прескачане през нея, то не беше чудо.....

А за хелия знам, че го продават в бутилки, но не е така лесно да си го купиш, а и на теб ще ти трябва само за вашия РД.Най-добре ще е ако можеш да си вземеш вече надутите балони от града.
Освен това има и дръжки  за балони тип "Макдоналдс", които се поставят на обикновените балони и се получава също добър ефект.

# 276
Бутилки с хелии се отдават под наем. Оферти има в нета, но по спомен бяха около 100 лв.

# 277
Преди 2 седмици организирах за момчето ми фараонско парти.
макар и не по всички правила на тематичното парти се получи супер
украсата беше в златно и черно, имаше направена пирамида от балони, която бързо приключи живота си - децата я изпопукаха
аниматорката беше Клеопатра
имаше игри - мумия, търсиха фараонското послание и тн т
тортата беше пирамида с мумия и скарабей
нямам снимките още, ще кача няколко като са готови

# 278
Някой може ли да даде раководство за моделиране на балони, схеми или не знам точно как да го нарека?
От доста време търся, но не мога да намеря!
Много ще съм благодарна!  bouquet

# 279
Аз се понаучих и  пада голям смях у дома. Ползвах материали от нета:

http://www.youtube.com/watch?v=OBlsOVkE9QA - тук и отстрани има други клипчета.

и още http://www.balloon-animals.com/instructions/

# 280
Страхотна тема!Благодаря за идеите!Отивам да чета.

# 281
  • София
Вдъхновена от темата и аз направих градинско парти за рожден ден. Ако на някой му предстои такова в жегите - да не забрави да остави по-голям аванс при надуване на балоните - аз уж оставих, уж балоните бяха на сянка, но поне 1/4 от тях се спукаха през първия час. И да споделя най-успешната ни игра - от шоколадово яйце взех жълтото яйце (където стои играчката), сложих вътре желирани ключета (партито беше тип "Форд Боярд") и го пуснах в празна бутилка от минерална вода - май беше 7 литра, връчих на децата пластмасови чашки, предварително пробити, сложих един леген с вода на известно разстояние и им дадох да пренасят вода с чашките, за да напълнят бутилката и да извадят 'съкровището'. Резултата беше много забавен и за децата и за гледане Simple Smile
Още веднъж благодаря за темата. Мислех, че подобна организация е много сложна, но с повече желание се получи добре, децата бяха доволни и след 3-4 часа в игри и видимо много изморени искаха още 'изпитания' (игри). Догодина се надявам да имам повече време, за да изпипам детаилите, но и напълно импровизирано не беше никак зле Simple Smile 

# 282
Да докладвам и аз за нашето парти, макар, че мина седмица, но все нямам време да седна и пиша.
Изключвам на страна, което в същност беше основното ми притеснение-времето. От седмица преди това следях прогнозите и го даваха дъжд... Само, че на деня беше страхотно време (за тия жеги) - хладно и най-важното - без да вали.
Та - около 40 балона надути и накачени по дърветата, от дългите направих дръжки на цветя  Laughing-само това измислих. Лехите със зеленчуци (все пак е селски двор) бях оградила с балони на стойка, от двете страни и се получи като пътечка обточена с балони. Имаше палатка от мушама, под нея черга и всички всевъзможни играчки, а и дългите балони повечето бях солжила там. На вяскъде бяхме застлали с килими, късмет беше, че баха за пране и свършиха чудесна работа за търкаляне. До палатката имаше кътче за творене-моливи, пластелин, блокчета, пастели, а за циментираната част - тебешири.  Голямо развлечение беше Балона се надува  Laughing-използвах го като видя, че положението отива без контрол...
Ами прави бяхте - малки и големи си играха без проблем, познати и непознати деца. Беше много весело, за тортата свещичката я палех няколко пъти за да духнат всички.
Да отбележа, че децата много се радват на балони, заложете на тях и няма да сбъркате, дори и да са 5-6 годишни.
Заслужава си, другият път пак ще е така, като изключа някои пропуски, които сега допуснах  Wink
Успех на всички родители, в подобно начинание!!!

# 283
  • София
Момичета, моля да ми помогнете!

Искаме да организираме детски рожден ден в близък до вкъщи парк - нещо от типа на пикник, но нямам време сама да подготвям игри. Не искам да бъде тематично парти, а просто някой да забавлява децата (м/у 4 и 7 год) за около 2ч. Свързах се с една аниматорка, но тя ми поиска 60лв на час. Разбирам, че всеки труд се заплаща, но ми идва прекалено много тази сума.

Трябват ми координати на някой изпитан аниматор. Може и на лични. Благодаря Simple Smile

# 284
Ами вземи я само за 1 час
Под тази цена няма да намериш
Ние в  Пловдив взимаме 75 лв за 2 часа, но не поемаме ангажименти за 1 час

Общи условия

Активация на акаунт