Как да организираме сами детското тържество?

• 113 411
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
Е, на мен клоуните ми искаха по 90лв на час . Явно тия услуги са скъпи.

# 286
  • София
Ами вземи я само за 1 час
Под тази цена няма да намериш
Ние в  Пловдив взимаме 75 лв за 2 часа, но не поемаме ангажименти за 1 час

Така де - навита съм за 75лв за два часа,ако имаш координати на колеги в София...

# 287
Ами на фона на 180 евро в Италия и 250 долара в САЩ, са си направо без пари.  Simple Smile
дайте само да не отваряме темата за колко заплати взимат там и тук... услугите в бг са без пари и това си е факт, съвсем обясним разбира се.

не, нямам координати на колеги в софия, всъщност имам, но цените са умножени почти по 2. ти си го видяла, де.

# 288
Да, да не отваряме дума как в щатите няма заплата от 300$, а тук това е масовата  Crazy

maminko - как точно си го замислила тоя пикник? На какво ще седнете, малки и големи отделно ли, какво ще похапвате?

# 289
Момичета, моля да ми помогнете!

Искаме да организираме детски рожден ден в близък до вкъщи парк - нещо от типа на пикник, но нямам време сама да подготвям игри. Не искам да бъде тематично парти, а просто някой да забавлява децата (м/у 4 и 7 год) за около 2ч. Свързах се с една аниматорка, но тя ми поиска 60лв на час. Разбирам, че всеки труд се заплаща, но ми идва прекалено много тази сума.

Трябват ми координати на някой изпитан аниматор. Може и на лични. Благодаря Simple Smile

Такива са и цените във Варна.
Според мен, щом е пикник, вземи топки да поиграят децата, свирки, също от онези малки цилиндърчета, които са пълни със сапунена пяна.наскоро бяхме на подобен рожден ден, децата искрено са забавляваха и много се веселиха.

# 290
  • София
Имаме си полянка, пейки, преносими масички, а за децата разни шалтета да посядат на земята. Поръчах си от един сайт много симпатична игра за открито с чували за скачане, лъжици, яйца и т.н., както и качествени сапунени балони. Имам и няколко игри за възрастни - Петанг, дартц, но по-скоро като знам познатите ми ще искат просто да се съберем на сладки приказки и ми трябва човек, който да организира децата.

За хапването - ще гледам да се подготвя с повече домашни нещица - кексче, соленки, баничка, а може и тортата. Миналата година нещо подобно парвих и всичко, което беше домашно се оцени много високо, но просто сега не ми се занимава с игрите.

# 291
  • София
Много добре си го замислила, аз си мечтая да празнуваме в парка или в зоологическата, но времето все ни играе номера  Confused Специално бях планирала кръщенето на малката през лятото, но пък възникнаха други проблеми и оставаме за другото. Отплеснах се, по същество: били сме на няколко партита с аниматори от Джули Марули, децата се забавляваха добре.

# 292
А нямаш ли приятелка или позната, която да се ангажира с децата?

# 293
  • София
Ами, нямам кого да ангажирам.

Rumya, пуснах запитване към Джули Марули да видим какво ще кажат. Благодаря Simple Smile

# 294
ей, много полезна темичка Peace

Наскоро бяхме на рожден ден на Дендрариума на Витоша.Не беше нещо тематично-сандвичи, торта, сладкиши, балони и конфети на воля, маски и т.н.
Децата обаче дивяха доста и на въздух.На мен също много ми хареса.

# 295
Моята дъщеря от близо година отказва да ходи на определени рождени дни.
Защото било ужасно,по нейни думи-никой не ги оставял на мира,и все някой се опитвал да ги занимава.Не били в детската градина.
А те имали толкова много неща да си казват Laughing

# 296
Много полезна тема,за мен!
След 2 седмици ще празнуваме и ние.
Въпросът ми е, от къде да закупя чувалчета за надбягване - или както се казват Embarassed.

# 297
сама можеш да си направиш от плат.. иначе от Тойса имаше чудесен и на добра цена комплект.. но до две седмици може и да не пристигне.. (освен ако не го поръчаш още днес).. Има тема в На пазар, където се организират общи поръчки.. доставката е 3 евро на поръчка независимо от поръчаното... ако не сте купили още играчка за подарък може да избереш и това..

# 298
  • София
Една идея за осветление на парти на открито и привечер:

# 299
  • София
Ами, нямам кого да ангажирам.

Rumya, пуснах запитване към Джули Марули да видим какво ще кажат. Благодаря Simple Smile
за кога ти трябва аниматор или вече е минал рождения ден?

Доста добри идеи насъбрах от тази тема, благодарности, че споделяте!
На по-големия ми син тази година решихме да е в къщи (април месец), то и детето така искаше. Беше супер, много деца, гости; обаче аз доста се озорих, защото като е в къщи държа всичко сама да направя - кексчета, торти, украса.
Сега събирах идеи за края на месеца за рождения ден на малкия, по-нагоре пишеше за Дендрариума, не се бях сетила, обаче много ме притеснява времето, та ще е в къщи. Не ми харесва в клубчетата - 2ч. и хайде чао.

Общи условия

Активация на акаунт