Как да организираме сами детското тържество?

• 113 409
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз търся място, което може  да се наеме за РД. Сещам се само за Ри ри ра, но какви бяха цените?

# 301
Свърши времето за пикниците на открито  Sad
КАКВО ПРАВИМ ПРЕЗ ЕСЕНТА
Давайте идеи за парти у дома ... Praynig
Да зарадваме децата си
Аз ще започна с нещо традиционно като дискотека. До сега не съм правила
Таткото подготвя цветомузиката и песните
Дайтр примерни игри - но не столчета, влакче или замръзванка - това сме правили, а и смятам че на 6 год вече са по-големи
Имаше игра с шапка ...
Включвайте се с идеи, моля! Имам две седмици

# 302
Дайте ми моля идеи за парти за трети рожден ден за малкото ми момиченце! Praynig Praynig Praynig

# 303
  • София
RoniBonboni, oт линновете напред бях си харесала една игра с музика. Опаковаш подаръче в много кутии/хартии. Играта започва като вички се нареждат в кръг, върви музика и децата си подават едно на друго подаръка. Щом музиката се спре, детето, в чийто ръце е кутията, разопакова най-горната опаковка. Продължава музиката и подаването. Така, докато се стигне до самият подарък. Получава го този, който го разопакова последен. За детската градина бях измислила вариация да има подарък не само в най-вътрешната кутия, а във всяка. Така ако пускащият музиката е достатъчно съсредоточен, всяко детенце ще получи подаръче.

# 304
Чудя се как да организирам рождения ден на наследника, но не искам да е в парти център по много и различни причини. Имам няколко идеи, а и попаднах на една статия за детски кетъринг за рождени дни ей тук http://detskiraboti.wordpress.com/?p=97&preview=true  изглежда чудесно и вероятно ще се възползвам, защото цената идва много прилична. Вие как организирате партита за дечурлигата с това работене от сутрин до мрак, много ще се радвам да споделите.

# 305
Има тема за това как да организираме детския празник сами - потърси я, пълна е с идеи  Peace
Този сайт...не разбирам много-много какво точно предлагат и на каква цена - ще споделиш ли?
Иначе тия красоти не са по вкуса ми, предпочитам нещо по-обемно и класическо.

# 306
Тази статия, дето си я пуснала, не предлага нищо повече от рекламирани бисквити  Rolling Eyes
ето ти я темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362928.0

# 307
Много полезна тема, тъй като и на тепърва това ни чака, а не съм фен на харченето на луди пари за детски клубове!

# 308
Интересни идеи.....ще следя, защото сме родени когато е студено. Рожденните дни в клуб не ги харесвам. Вероятно, защото са ми палави децата...Simple Smile

# 309
Тази статия, дето си я пуснала, не предлага нищо повече от рекламирани бисквити  Rolling Eyes

Е, то не е ли това идеята - рекламка на кетъринга, пък цената му била прилична  hahaha

# 310
  • София
Едно от местата, които попаднах, търсейки само терен за детско парти беше Еко детска градина Веселата къща. В почивните дни може да се наеме зала с играчки и украса за 100 лв. за 4 часа.

# 311
Бладодаря на Rumya.
Аз също открих една идея - децата танцуват две по две, като придържат с гърдите си балон. Която двойка издържи най-дълго е победител.  Grinning

# 312
Ех мерси за линка, наистина е супер полезен. А идеята определено не ми беше рекламка, съжалявам ако така се е получило, просто ми харесаха нещата. Та така сега let's go party Simple Smile

# 313
Аз си празнувам рожденните дни на децата в къщи през почивен ден.Обикновенно правя баница,а и купувам готови неща тип глезотийки ...

# 314
Вчера беше празнуването на РД на дъщеря ми с деца - дойдоха 9 нейни приятели, 4 братовчеди и моите 2 станаха 15 деца, възрастните бяха около 16. Менюто както обикновено бе: сандвичи, сокове, солети, моркови и ябълки направени като солети; сладки (купешки), баница със спанак (мое производство) и торта (купешка). За възрастните имаше моного кафе, чай, газирани и същото за ядене. Цялото празненство ми излезе около 100 лева груби сметки като включвам и подаръци за децата-гостенчета, украси, картонени чинийки с принцеси, чаши и т.н. Малко съм изморена, но пък дъщеря ми беше много щастлива ... доволни изглеждаха и приятелите й - значи си е струвало усилията, няколко дена планиране, пазаруване и приготвяне.

Общи условия

Активация на акаунт