Как да организираме сами детското тържество?

• 113 400
  • 471
  •   2
Отговори
# 315
Винаги си струва като видиш щастливото детско личице! И особенно ,ако ти каже "Това беше най-хубавия ми РД".
При нас бройката застрашително расте. Shocked Вчера питах в кварталното читалище за цена за залата.Чакам отговор. Това е идея, която се канех да споделя с вас. Предполага се, че по читалищата наемът на зали ще е значително по-евтин.можем сами да ги украсим и да измислим игри.

# 316
АРЕНА ЗАПАД - БЕЗПЛАТНО НАЕМАНЕ НА ЗАЛА ЗА РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЦА!!! Laughing

# 317
  • Gabrowo->Sofia
АРЕНА ЗАПАД - БЕЗПЛАТНО НАЕМАНЕ НА ЗАЛА ЗА РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЦА!!! Laughing
Това вече е изненада! А, как се наема зала безплатно. Наемането предполага наемна цена, демек наем  newsm78 Сигурно плащаш за нещо друго, в което вече е калукулирана цената за залата???

# 318
Една позната ми каза, не съм ходила лично. Има телефон - звънни и питай, ето http://www.kinoarena.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … %D0%BD%D0%B0.html

# 319
  • София
 Такааа.И аз при вас с щерка на две години /декември/ и парти,,Мики Маус,,и покани в формата на ,,тудълс,,-помошник.До тук добре.Да предложите подходяща храна?Тортата аз ще си я правя-пак в формата на мики маус Laughing
Малките дали ще им харесат шапчици и свирки да ги надуват?И въобще какви игри на тези малки дечица/не им се задържа вниманието дълго/?
Отивам да чета  bouquet

# 320
  • София
Сън в лятна нощ, и моята дъщеря става на 2 скоро. Засега съм решила да приготвя някои неща, които тя харесва: нарязани плодове, зеленчици на пръчици, сладки 1, 2 и 3, кекс, баница и мини пици от бутертесто. Чудя се за снадвичи, но май само за майките ще направя със салата от р … 90;он. Торта, чай и сокове.
 Имам някои идеи за украсата - нещо с есенни листа и цветове и... до тук съм го измислила  Thinking

# 321
  • София
Моят малкият преди месец направи 3 и менюто за всички (и деца и възрастни) беше мини-сандвичи (от франзели), баница, кексчета с крем и тортата, ест. Бях решила този път да не се престаравам, 3 неща, но в по-голямо количество. Simple Smile Децата хапнаха от сандвичите и на кексчетата бяха изяли шоколадовите фируки, които бяха отгоре. Laughing Те като се заиграят изобщо не се сещат да ядат, после хапнаха от тортата (беше с лек крем и им се хареса много).

Шапки, свирки и домино ли се казваше (маска за очите) се приемат много добре също. Simple Smile

# 322
  • София
Благодаря за идеите  bouquet
Имам предложения от мои приятелки/едната следва педагогика Laughing-и ще прави реферат някакъв.Предложих и да ми предложи Mr. Green да пише за децата на рождения им ден и да дойде да ги забавлява/а другата си умира за Каси ,та така се сдобих с клоун и аниматор Simple Smile
Мисля да правя кошнички и солени такива за родителите newsm78
И сега гледам усилено ,,мики маус,, за идеи Laughing

# 323
Rumya, мънички са на 2 годинки за игри. Хубаво е и някои майки да играете с тях, за да им показвате играта. Подходящи са Балонът се надува, Отвори Калю порти, Великани и джудета...И важно е разбира се всички да печелят Laughing

# 324
Rumya, страаашно ти благодаря за идеята за 'Веселата къща'.   bouquet
Току що се обадих да запазя деня за рд на малката ми дъщеря и съм очарована от жената, с която говорих. Много симпатична и позитивна.

# 325
  • София
Ивиче, радвам се, че съм помогнала! Пожелавам ви прекрасен празник и моля да споделиш после.

# 326
Аз се понаучих и  пада голям смях у дома. Ползвах материали от нета:

http://www.youtube.com/watch?v=OBlsOVkE9QA - тук и отстрани има други клипчета.

и още http://www.balloon-animals.com/instructions/

Браво, Хармъни! А откъде купуваш такива балони точно за тази цел ?

# 327
Скоро при разглеждане на магазините - видях, че продават доста евтини детски костюми на различни герои или животни и си мисла, че това е добра идея за домашно парти. Има и доста идеи за изработване в нета, но тук си трябва и време, и майсторлък.

# 328
В крокотак има доста идеи ,може да погледнете Simple Smile

# 329
Момичета, някой сеща ли се за голямо място, което може да се наеме за детско парти? Вече проверих Веселата къща, говорих и с  Ри Ри Ра, но май са малки за нашата група. Моля ви, помагайте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт