Как да организираме сами детското тържество?

• 113 396
  • 471
  •   1
Отговори
# 330
Детските клубове в Кино Арена - ползването на залата в Запад е безплатна!

# 331
Момичета, някой сеща ли се за голямо място, което може да се наеме за детско парти? Вече проверих Веселата къща, говорих и с  Ри Ри Ра, но май са малки за нашата група. Моля ви, помагайте  Praynig

Колко голямо- Клубът към магазин "Марсел" събира около 20 деца+ родители. Уговорката е, че седящите места за родителите са малко,т.е от магазина "молят"  всяко дете да не се придружава от цялата си рода,  не се внася алкохол и вътре не се пуши. Иначе е приятно и безплатно местенце.

Алтернатива е наем на зала или заведение и организация на анимация на място.

# 332
е как така безплатна (и за Арена Запад, и за Марсел), какво се плаща-само консумацията ли ?

# 333
Така, безлатно е наемане на зала за детски рожден ден. Има телефони в страницата им - просто звънни, ...тел. 812 77 45...
Говоря за Арена.

# 334
Залата на Марсел е също безплатна, отива се в магазина и се запазва дата и час. Носиш си почерпките, обслужващ си гостите и поемаш ангажимент да почистиш и оставиш помещението подредено. Няма анимация, т.е може да наемеш външна. Залата е рекламна към магазина и има техни играчки, масички , столчета, препарати за почистване, сцена, голям конструктор, кът за родителите, хладилник, мивка и ВЦ и т.н. Необходимо е запазване поне месец и половина предварително, обаче. Партитата са по час и половина - два и бързо трябва да се оправи помещението, че идва следващото парти. Simple Smile

# 335
Благодаря ти, Марго    bouquet Чистенето добре, ама къде е хватката  newsm78, тоест какво печелят те от това, освен че е с рекламна цел?!

# 336
Благодаря за страхотните идеи   bouquet Ще ги проверя веднага  Heart Eyes

# 337
Току що звъннах на Марсел - оказа се, че залата вече не се дава под наем за мероприятия  Sad Явно наистина не им е било по сметка.

# 338
OOOO да, извинете забравих да уточня!

Предколедно залата не се дава - ползват я за склад. Февруари пак почват да я дават.

На сметка им е , споко- обикновено част от подаръците са от Марсел. Иначе си е хубава, като за фрии.

Тази година почти цялата тайфа + ДГ се изредихме там. Едно от малкото места, където повече от 15 деца играят спокойно.

В Арена са по-трудни, доколкото знам- има условия разни, но нека някой,по-в час с детайлите, да разкаже.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 10:10 от harmony_broken

# 339
Жалко наистина. Точно такова място ни трябваше.

# 340
Не знам аз за трудности, ходила съм на рождени дни там, познати си я наемат, но лично аз не съм я наемала.

# 341
Здравейте!
Ще пробвам да изчета цялата тема, но не знам дали ще успея! РД на Дъщеря ми /4 г./ е в неделя. Не искам да е в клуб, защото имаме малко бебе и не ми се разнася по клубовете, а и няма да съберем достатъчно деца тази година за гости.
Моята е фенка на Winx и нещо в този дух мисля да направя за партито. Торта WINX, картинки някакви такива за украса, какво друго? Сандвичи ще направя животинчета; за детски игри и дискотека ще прочета, дано имаме време нещо да измайсторим с нея за подаръчета на гостите.
Моля помогнете ми с идеи, или ме насочете къде да чета.
Благодаря!   bouquet

# 342
Здравейте! Казвам се Жана и съм от Пловдив! Преди броени минути се регистрирах в сайта.
Рожденните дни на дъщеричката  гr организираме в къщи -идват около 10 приятелчета, приготвяме дом.торта /задължително много цветна/ ,правим костюми на децата /от цветни картони , хартия тишу, брокати и подобни подръчни материали , дискотека разбира се и пада голям купон:)
А за дет.градина правим торта от цветен картон с най- различни джунджурийки в парченцата /тъй като при нас не дават никаква храна да се носи, дори и бонбони/.Измисляме гривнички ,играчки от картон за всяко дете.Правим маски и даже тази година направихме пиняяятаа- риба , защото сме именници на Никулден:)))
През цялото време говоря в множествено число, защото и малката участва активно в тези подготовки:)

# 343
По този повод - от няколко дена започнах да правя торти от цветен картон /много нашумяха ,особено след като забраниха в повечето дет.градини тортите /. Даже вчера имах поръчка за торта на три етажа с подаръчета вън всяко парче и пиняяя -калинка:))) Освен торти и пиня, правя гирлянди ,маски и др. - само хартия ,лепило и...фантазия. По-късно ще изпратя и снимки.

# 344
По този повод - от няколко дена започнах да правя торти от цветен картон /много нашумяха ,особено след като забраниха в повечето дет.градини тортите /. Даже вчера имах поръчка за торта на три етажа с подаръчета вън всяко парче и пиняяя -калинка:))) Освен торти и пиня, правя гирлянди ,маски и др. - само хартия ,лепило и...фантазия. По-късно ще изпратя и снимки.

Правиш реклама, а това е в разрез с правилата на форума.

Общи условия

Активация на акаунт