Как да организираме сами детското тържество?

• 113 389
  • 471
  •   1
Отговори
# 345
За мен е по- интересно не каква е храната и украсата, а с какво се занимават децата по време на рождения ден?На какво си играят, как се забавляват?В някои от темите имаше тематични партита с игри, но това предполага по-голямо място, ако е в ограничено пространство, дори и някаква зала под наем да е, добре, украсена, какво всъщност ще правят децата?

И аз не харесвам вече детските клубове, поомръзнаха ни, но си мисля, ако няма място за някоя тематична игра, с какво биха се занимавали децата в затворено пространство.Летните рождени дни не ги мисля, там винаги има какво да се прави.

# 346
  • София
Тази година съм организирала рождения ден на детето в кварталното заведение - наем за около два часа и половина - 60 лева за 15-тина деца. Поканила съм аниматори - диджей+две каки, които ще организират игрите, близки са на моя приятелка (150 лв.) като ще им организират танци игри. Поръчала съм пица и сокчета. Няма да излезне по-евтино отколкото в клубче, но се надявам да им е интересно на децата и няма да плащам за какички, които само да ги наблюдават, а те да скачат в купчина топки.

# 347
АРЕНА ЗАПАД - БЕЗПЛАТНО НАЕМАНЕ НА ЗАЛА ЗА РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЦА!!! Laughing

Това някой провери ли го?
Аз писах на фейсбук страницата им, чакам отговор.

Търся да наема зала за празнуване на рожден ден, дори детски клуб става, но аз да си занеса почерпката, напитките и тортата и този наем да не е супер голям.
Просто рождени дни, които излизат над 200 лева, са ми безумно скъпи и невъзможни.
До сега всички рождени дни на дъщеря ми да били вкъщи, но тя мечтая за рожден ден в клуб, защото нейните приятели все на такива я канят.

# 348
  • София

Търся да наема зала за празнуване на рожден ден, дори детски клуб става, но аз да си занеса почерпката, напитките и тортата и този наем да не е супер голям.
Просто рождени дни, които излизат над 200 лева, са ми безумно скъпи и невъзможни.
До сега всички рождени дни на дъщеря ми да били вкъщи, но тя мечтая за рожден ден в клуб, защото нейните приятели все на такива я канят.

alina_si преди години съм чувала,че и магазин Марсел срещу Арена Запад дават помещение за празнуване на РД.Не мога да кажа,обаче с или без наем.Носиш храната и пиенето,както ти си го описала.
Провери,ако решиш.

# 349
Благодаря ти. И аз бях чувала и през октомври казах на моя приятелка, която се обади и казаха че вече не дават залата под наем. За това търся друга зала или клубче, което мога да наема за 2 -3 часа, срещу неголяма сума.

# 350
  • София
alina_si защо не потърсиш някое заведение около вас или държиш да е клубче - да има пособия за игра?
Обади се в Шарената къща - бяхме там на рожден ноември месец, майката си внесе яденето, каза, че не е платила голям наем, а и имаше две аниматорки.
Ето ти линк https://www.facebook.com/TheColourfulHouse13

# 351
Благодаря.
Май държа да има съоражения за игра, защото децата ще са 3, 4, 5 годишни, най-много да има две 6 годишни.
Ще питам в това клубче, мерси.

# 352
  • София
Благодаря.
Май държа да има съоражения за игра, защото децата ще са 3, 4, 5 годишни, най-много да има две 6 годишни.
Ще питам в това клубче, мерси.
Да ти кажа то не е точно клубче, но позволяват да го наемете и да си внесете храна.

# 353
Благодаря. Писах им. Simple Smile)

# 354
  • София
И аз искам само да наема зала и да си внеса всичко.
Ще кажеш ли какво са ти отговорили
Благодаря

# 355
И аз искам само да наема зала и да си внеса всичко.
Ще кажеш ли какво са ти отговорили
Благодаря

Здравей,
ето това ми отговориха:
Пакетна цена:
Вариант1: 250лв.( с вкл: наем пространство, двама аниматори и куклен театър, балони, ръчно изработени покани, амулети + почерпка за гостите: пица, сандвичи, сладкиши, торта и бонбони - по договорка),
Вариант2: 120лв - без храната

Ако искаш им пиши, много са мили.
Аз ще отида събота или неделя на място, да видя мястото и да поговоря на място, но май ще е това мястото.
Нонич, благодаря ти.  Hug Hug Hug
Ще ми кажеш ли само, за аниматорите, според теб добре ли забавляваха децата? Игри ли им измислят?

# 356
  • София
alina_si радвам се,че /евентуално/ си намерила подходящото място за празнуване на РД.
Дано детенцето ти е щастливо щом именно това иска.
На тази възраст много се влияят едно от друго.Моето дете е родено в сравнително топъл месец и миналата година ми се въртеше в главата РД-то да бъде в завдение с двор.Като каза клуб,та клуб!

# 357
  • София
Алина дано ви хареса. Значи аниматорите са две дами на средна възраст - не са какички със сигурност. Мили са много. Това което бяха измисли за децата е: приказка - главен актьор - рожденика. Затварят се в една стая и първо мисля разпределят ролите, после играха, но определено е доста по-различно от това което се случва по клубчетата. Нашият рожденик беше на 7 години и децата бяха там някъде като възраст.
Ти ще отидеш и ще видиш обстановката. Дано ти хареса. Не очаквай да видиш батут, топки и т.н.
Питай ги какво предлагат за твоето дете.
Ще чакаме отзиви след това!

# 358
  • Най-красивата страна
Дъщеря ми е родена през лятото. Рожденият и ден празнуваме в ресторант с голяма градина и детски кът. На децата обикновено поръчвам детско меню, а възрастните си поръчват, който каквото иска. Тортата си я купуваме и си я внасяме без проблеми. В детските клубове ме дразни това ,че ме задължават да купя торта от тези, които те предлагат или ако внеса торта да им плащам по 1,50 на парче.  Mr. Green
Били сме на рожден ден в конна база-децата  играха на поляната, яздиха пони, правихме си барбекю.
И в еко парка също е много приятно.

# 359
  • София
Завиждаме на родителите, чиито деца са през лятото. Имат хиляди хиляди възможности за един по-различен рожден ден.
Никога до сега в детско клубче не са ни карали да плащаме за тортата, която внасяме от вън. Странно наистина  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт