Как да организираме сами детското тържество?

• 113 387
  • 471
  •   1
Отговори
# 360

Да, обикновено искат такса някаква, която е фиксирана за определеното заведение.

# 361
  • София
Завиждаме на родителите, чиито деца са през лятото. Имат хиляди хиляди възможности за един по-различен рожден ден.
Никога до сега в детско клубче не са ни карали да плащаме за тортата, която внасяме от вън. Странно наистина  newsm78.
И аз завиждам  Laughing
Лятото е супер.Ние лятото ходим на рожден ден на едно детенце.Правят го все или на Витоша или на Панчарево тип пикник.
Е няма такова тичане.Много ми харесва.
Ние сме сега на 21 и се спрях на клубче.Нямам др идея.2 години го правихме в нас.Е кошмар  е.

# 362
  • Софето
Завиждаме на родителите, чиито деца са през лятото. Имат хиляди хиляди възможности за един по-различен рожден ден.
Никога до сега в детско клубче не са ни карали да плащаме за тортата, която внасяме от вън. Странно наистина  newsm78.
Ние сме родени юли месец, кой е на море, кой при баба, почти няма деца в София. Правим рождените дни в детски клуб, но тази година решихме да направим нещо различно за първия им юбилей, станахме на 5  Wink. Празнувахме сами в Италия, една седмица програма само за тях, увеселителни паркове (Гардаленд), Сафари и ЗОО парк, Акварим (морски свят), воден парк (Акваландия)... останаха много доволни и щастливи, и сега си правят планове че искат пак същия рожденден. За тази година мисля да направя градинско парти вкъщи, кетеринг, аниматори...Та ще ми е полезно,  ако споделите от кой кетеринг или аниматори/клоуни сте доволни.

# 363
Маленда, дай Боже всекиму такава възможност, да прави рождените дни на децата си на пътешествие.
А и за градината малко завиждам. Simple Smile
Всичко с най-добри чувства, разбира се.
  bouquet

# 364
Откакто изнесохме третия рожден ден, и аз съм на мнението на Малена относно представите на децата за хубаво изкарване на празника им. Тази година все още съм в дилема как да избегна клубчетата, но и деца, с които би й било приятно да съберем. Само здрави да сме. 

# 365
  • Някъде на път....
..........
Били сме на рожден ден в конна база-децата  играха на поляната, яздиха пони, правихме си барбекю.
И в еко парка също е много приятно.....

Да, ще се възползвам от една от тези идеи това лято....   bouquet

# 366
Здравейте.Тази година беше последния рожден ден на синът ми в клубче.Останах много разочарована , излъгана и измамена.Много от нещата като рисунка на децата, пуканки и детско шампанско въобще не ги дадоха.Тъй като си внесох торта ми взеха 15 лв. сервиз , който не ми беше обявен предварително.Не ми се разваляше празника и си затворих очите.Но за другата година ми се иска да е снежен рожден ден( на 12 януари).Да дойдат децата на Витоша или на друго място.Да се пързалят, тичат и играят. Да се замерват със снежни топки и да направят снежен човек. Ако се включат и родителите още по добре.Проблема на идеята е ,че трябва да има топло място където да влезнат да се почерпят гостите. А за такова място аз не се сещам.Ех да имах къща с градина...

# 367
  • на последния етаж
И в еко парка също е много приятно.
Какво ще рече еко парка?

# 368
Прочетох до тук коментарите и имам едно питане: как мина рожденият ден в Шарената къща? И аз търся къде и как да празнуваме.....

# 369
Прочетох до тук коментарите и имам едно питане: как мина рожденият ден в Шарената къща? И аз търся къде и как да празнуваме.....

Аз щях да резервирам там рожден ден, но се отказах.
Дано някой, който е празнувал там се включи.

# 370
И аз ще следя темата, защото и моето дете не обича многобройните и шумни тържества, които се организират обикновено в клубовете. Единственото по-оригинално, което ми хрумна тази година - да забуча бенгалски огън в плодовете, наслагани в цяла кошница. Атрактивно беше, но после колко трябваше да проветрявам  ooooh!

# 371
  • Най-красивата страна
И в еко парка също е много приятно.
Какво ще рече еко парка?

Екопаркът се намира в ''св. св. Константин и Елена'' по пътя за ''Златни пясъци''.
Отворен е от април до ноември.

# 372
Аз тази година ще направя рд на детето в парка при камбаните .Миналата година бяхме на подобен рд-пикник на Панчарево над рибарника в една беседка и беше адски забавно,имаше топки,балони,федербал.Обаче за мен варианта е задължително с аниматор,а кетъринг от някоя фирма,все още съм в процес на изборът й.Иначе досега сме били в клубчета,кафета с програми,куклен театър.И затова ми се иска да си е различно.

# 373
  • Някъде на път....
Аз тази година ще направя рд на детето в парка при камбаните .Миналата година бяхме на подобен рд-пикник на Панчарево над рибарника в една беседка и беше адски забавно,имаше топки,балони,федербал.Обаче за мен варианта е задължително с аниматор,а кетъринг от някоя фирма,все още съм в процес на изборът й.Иначе досега сме били в клубчета,кафета с програми,куклен театър.И затова ми се иска да си е различно.

Кога е РД на детето ти? На сина ми е през август и много ме интересува как са нещата на "Камбаните".  Peace Ще чакам отзиви!

# 374
РД е през май месец.Ще пиша  как е минало и снимки мога да кача след партито.

Общи условия

Активация на акаунт