Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 10

• 12 216
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро и от мен.
Наистина вчера добре се справихме с темата:). Уффф и аз на работа по 8 4аса на ден (минимум), да ви кажа почнах да се изморявам и ми писна:( Смятам другата седмица официално да съобщя новината в офиса - те вече се досещат, щот туй шкембе ме идава, но още има разни блейки, които не ас се усетили:).
Стискайте палци момичета - днес съм на преглед, не съм ходила повече от месец, дано всичко с нас е наред.
И на мен вече са ми малко старите ми сутиени, ама още се мъча с тях. По-голям проблем ми е, че дънките също са ми малки, а не ми харесва нищо от нещата, които се продават за бременни Sad
Относно космаците - аз от една седмица забелязах, че целия ми корем е един такъв мъхесто-космат Joy, но четах някъде че сами ще си паднат като му дойде времето и колкото и да ме дразнят не ги пипам.

# 196
Аз и без това трудно си намирам сутиени, нося чашка Д, а сега ми преливат и не знам по-нататък какво ще правя. Дано не ми пораснат много, че иначе.... Даже вечер като легна настрани и ми пречат, та се обръщам по гръб.

# 197
И на мен много ми пречат като спя. Аз най - обичам да спя по корем, ама сега много ги натискам като съм по корем, че чак ме болят и заемам едни такива изчекнати пози. Абе кофти работа, ама ще се търпи, нали е за добра кауза. От цялата тая работа с големите  bombs само мъжа ми е много доволен. Даже ме пита, не може ли като родя, да отслабна, пък те да си останат големи  Rolling Eyes

# 198
Ей, това с гърдите и теглото си е проблем . Като се чуваме с мъжа ми по телефона, ме пита : "Какво правиш?", аз казвам : "Преливам!!!", а той:" Къде, отгоре, или от отдолу?..."

Е, откъде, отвсякъде, нищо никъде не се побира вече!!!!

# 199
Привет  Hug
Не е истина колко бързо пишете  Mr. Green Вчера тъкмо се израдвах, че ви изчетох и стана време да си ходя от офиса и с идеята, че днес ще пиша, а като видях още толкова сте изписали и чак сега смогнах да прочета и да се включа по част от темите  Grinning

За бюста съм доволна, все пак почти нищо нямах, а сега съм доволна че си изпълвам доволно сутиените и се надявам още да има, но и на това съм доволна, дано и като родя да си останат същите, но с предната бременност нямах този късмет, всичко се изпари  Rolling Eyes

Аз също работя в офис и седенето пред компютъра така ме схваща, че съм като робот като стана и пукам от всякъде  ooooh!

Момичета, спите ли по корем още  newsm78 Много ми се иска, но се притеснявам да не навредя на бебето, но от време на време се търкулвам по малко  Blush

Секса при на не е табу, но стига да имаме време и детето да заспи преди нас, че обикновено той ни приспива  Mr. Green

Днес сина ми се е похвалил в градината, че ще става батко и че мама има бебе в корема  Heart Eyes Снощи отново ме гушна и гали ми корема, но отбеляза, че бебето е пораснало  Mr. Green

Добре дошли на новите майчета и приятно и леко бременеене   bouquet

На новите майчета да кажа, че авторката на темата ще ги включи в списъка на драго сърце. Пишете й на лични, може да го направите най-лесно от първа страница, под нейния пост има копче ЛС.

Лек и усмихнат ден от мен  Grinning

# 200
  • София
Джиджи, радвам се да те "видя" и да разбера, че сте добре.

А за мъхчето и черните гадни космаляци чух, че падат сами след раждане. ама сега са доста неприятни, аз едва ли ще ги трая още много, мисля дори утре да им видя сметката.
Моите стари сутиени още си ми стават и са ми екстра, както ги понапълвам. А от вчера как ме сърби кожата на корема лелеллеле....
На мен следващият път също ще ми вземат кръв за антитела, защото съм 0- .

Квазимодо, не съм те поздравила до сега , много се радвам, че си при нас във форума и че сте "бременни". Пусни малко снимков материал , както и всички останали...криете ли се , незнам  Laughing Wink дайте да се запознаем виртуално
Хубав ден ви желая!

# 201
Еее, мацки .. това с порастналия бюст е голямо шоу вкъщи. То не са закачки, то не са коментари.. да не говорим за по-приятните забавления. Laughing Единствения проблем е, че зърната ми изкачат от сутиените, но ако съм с по-дебел пуловер не си личи. За сега така ми е по-удобно, защото сутиена само поддържа бюста да не увисва, а иначе гърдите са си сравнително свободни.

Djidjito - то аз съм казала само на шефовете и на колегите в стаята, колкото да не ми се чудят като закъснявам или си тръгвам по-рано. Иначе повечето ми колеги още не знаят, защото не ми личи много - евентуално някой да си помисли, че съм напълняла повечко от нормалното. Аз си имам малко коремче по принцип и сигурно ще мине още доста време докато започне да изглежда като бременност. Още повече, че дори не ми се е наложило да си сменям гардероба още.

Ей, това с космаците по корема е голяма гадост, аз си ги махам там от тийнейджърка и последните години бяха напълно изчезнали. Сега, ако се появят пак, голяма мизерия.  #Crazy

Аз спя по корем по принцип, такава ми е позата за заспиване, но се хващам напоследък, че ми е неудобно и се събуждам в различни пози. Не се безпокоя толкова за бебето, защото то си има още много място вътре, но предполагам, че кокалите в таза се наместват и ми създават неудобства.

# 202
Здравейте,момичета
За бюста то е ясно - сега ще го има после изчезва  Laughing Е само допълнителното де  Laughing Имам приятелка която две години след като роди гърдите й си останаха огромни без да кърми но сега се стопиха вече.Какви ли не трикове съм чувала и чела за да си останат големи но мисля,че няма начин.Аз също си спинкам по корем по принцип но от месец насам немога-просто ако легна така и ме боли.
Моята рабта е цял ден на комп. и мисля в края на февруари да си взема отпуската,която ми е 60 дни и тя май ще ми стигне до майчинството  Laughing

# 203
  • София
Аз все още спя по корем. Дори понякога въртя се, въртя се не мога да заспя и като легна по корем - съм готова. Навици. Е, все пак това ще трае още малко...

# 204
 Ей сега четох някакви смешки, шестгодишен момък ще става батко, обядват заедно с майката, а той я гледа напрегнато. Тя го пита какво има, а той: '' ми сега като ядеш, залчетата на главата на бебето ли падат?"

# 205
Ей сега четох някакви смешки, шестгодишен момък ще става батко, обядват заедно с майката, а той я гледа напрегнато. Тя го пита какво има, а той: '' ми сега като ядеш, залчетата на главата на бебето ли падат?"

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Аз качих една снимка в албума, че тук в офиса нямам други, а като ида в къщи все забравям. Дано скоро се сетя и ще кача някоя по актуална, че тази е от преди година и половина от годежа ни  Crazy

# 206
Привети и от мен !
Все ви четях , четях и не се престрашавах да пиша , но искам разрешение днес официално да "цопна " в темата . Grinning
Приемате ли ме  Hug
Терминът ми е на 14.07. , това ми е втора бременност , непланирана , но желана .
Вчера получих резултатът от БХС и е добър .Безкрайно се радвам , бях се уплашила че няма да е  и постоянно си представях какви ли не ужасии...защо така не знам  Embarassed
радвам се за всички момичета , който чакат свойте слънчица през юли и ви обещавам вече да се включвам често и активно ...
Хубав ден , мили момичета !

# 207
Здравей, Вили и добре дошла.
Абе да питам БХС по каса ли е, че забравих да питам лекарката...
Тя ме посъветва да го направя в същия ден с 4Д-то, или пък с обикновения ехограф при нея, аз предполагам ще  изчакам още 2 седмици да съм поне в 18-та.

# 208
Вили, добре дошла и късмет   bouquet

Аз не съм запозната с БХС дали се плаща  newsm78

Има ли момичета, които са на платен абонамент в 1 АГ? Питам, защото и при миналата бременност бях там, но не ме гледаха на триизмерен, а разбрах, че се полагало  Crossing Arms А на мен ми е интресно  Whistling

# 209
БХС май не е по каса, и до колкото си спомням, някой беше писал, че е 40 лв в Майчин дом. Ама нека тези, които са правили да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт