Отчет на набор 2003 - 41!

• 15 530
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Милото детенце,сега се подписах,след като и аз видях линка,попрочетох доста неща,че е заразно-заразно е/може би/,но те и досега са контактували.Грешка има и личната му лекарка и купа други лекари които е са направили нищо.Реда си е ред-гаден но е ред и докато го променим с подписи и репортажи по телевизии детето ще си стои само и ще се бори с болеста Cry
Така че дано скоро оздравее и всичко занапред да е добре .А на майката ще и трябват доста сили.
Преди почти една година бях с малката/дето направи сега 1 година/ в болница 2-ра градска,в отделението за белодробни болести.Мизерия,цигани,гадна храна и персонал незаинтересуван от нищо.Беше гадно и неискам да си спомням даже,но си представям ако сега дъщеря ми /която е на 3/е някъде там и е сама...Незнам как бих реагирала Thinking
Гадно такива неща разтърсват всяка една майка!
Етиа,кой е този готин чичко зъболекар,явно покрай него и болните зъбки не се забелязват! Joy

# 226
  • Русе
Направо е потресаваща историята за детенцето. Дано майчето има сили да преживее кошмара  Praynig
И ние с Алекс лежахме в местното детско. Беше 4 дена преди третият му РД и това ме спаси, иначе нямаше да ме пуснат с него. В другото отделение бяха децата над 3 год. Само рев се чуваше  Cry. Няма да споменавам за мизерията, циганите и кошмара. Трите бели майки които бяхме, ни сложиха в изолатора че да не смесваме боята. Никога повече  #Cussing out

# 227
Сашо тази сутрин замина още по-ентусиазиран на градината, защото щели да пишат букви.  bowuu Преди тръгване се упражнява в по-красиво писане на А и Б.  Wink
Вики_хриса, браво на сладураната ти!!!  Heart Eyes  bouquet

# 228
Здравейте!
И аз да пиша 1 бисер.Днес сутринта Дани ми казва,че вече не искал на "тая гадна градина". Thinking
>Ще се отпиша?
>Защо така?
>Ами защото г-жа "еди коя си" не ме е хвалила... Joy Joy
Харесало му се е онзи ден,дето го хвали др. г-жа и сега иска всеки ден. Laughing
Чиби-браво на Сашо! Peace
Ели-не ми споменавай за болници!4 пъти съм била заедно с Дани-кошмара и мизерията са пълни! Sick

НИКОГА! Praynig

# 229
  • Варна
 Свраче,извинявай че сега ти отговарям за зъбчето-неговата дупка е между две зъбчета и беше станала черна,ама много бързо,аз я забелязах малко преди Нова Година и средата на януари беше  пораснала и станала черна.Зъболекаря му изпили едното зъбче,днес ще ходим за другото и сигурно ще му прави пломба.А тази статия за темпераментните деца къде мога да я прочета.
 Имаме си нова госпожа в градината,децата много я харесва-Марти първо ми каза че мирише на хубаво,след няколко дена-добра е защото ни дава да пием вода.А Влади щом с желание ходи без да се дърпа това за мен е по красноречиво от всичко.
 Честито на всички наборчета за рождените им дни,честито и на Мюрвет за дъщеричката,  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
А тази статия за темпераментните деца къде мога да я прочета.
Заповядай:
Темпераментните деца - тема 6

# 231
Мам4е, Роси, големи сладури са ви момчетата!  Hug Joy
Дано на никое от дечицата ни да не му се налага престой в болница. Praynig
Аз пък има много добри впечатления от няколкото часа престой в местната пластична хирургия, като бяхме да махат хемангиом на Сашо.  Peace Той беше на годинка. Целият персонал му се радваше. Носеха го на ръце из отделението. Въобще, много готини хора. Но й шефът им е сериозен и добър човек. Hug

# 232
  • тъгата в мен
А,бе като ви казвам,че има промяна,направо не ви лъжа   yes
Вчера чак лелята ми подхвърли,че разговаряли с г-жата,че намират промяна  у нинджата!(Познайте дали не литнах един метър над земята-то колко ми и трябва Joy)

Всъщност темата за темпераментните деца ми помогна дотолкова,че разбрах,че моето наследството не е на 100% от тях,че има много "по-тежки"случаи от моя,че нервната и "виновната" за неговата сприхавост и нервност съм аз и никой друг!Накара ме първо аз да се опитам да се променя (в отношението си,в забележките,в коментарите )и положителното неусетно се предаде и на детето.
Росита,благодаря Hug
п.п.
А,да..и това ,което ми се стори смешно и важно!Че да кажеш на едно дете,дето по прницип не застава на едно място, да поспре за мъничко е все едно някой теб да те накара да пишеш с лява ръка!А аз постоянно-"Жоре,спри се,по-скпокойно,стига скача,успокой се,ходи нормално... " Joy Joy А,бе с една дума-нинджа!

# 233
  • София
Свраче ти като мъжът ми - Абе не може ли да седнете и стоите спокойно като нормални деца?! hahaha

Много му се смея - какви ли са тези нормални деца дето седят като пенсионери?!

Щерката от година-две се научи, че вкъщи се ходи по пода - преди нейния вариант беше - спалнята, дивана, фотьойла, стола, масата...това се постигаше къде със скокове, къде с примъкване ooooh!
Свекърва ми веднъж беше дошла да я гледа, че беше болна и вечерта ми вика - Вие на това дете казва ли ли сте му, че не се ходи по мебелите?
Не вярвах, че ще се укроти, ама...стана.

Знам, че винаги спокойствието на децата зависи от нашето, ама вечер след работа, изморени... много ми е малко търпението.

# 234
Боже, и аз ще взема да изчета тази тема за темпераментните деца! И аз все му казвам - спри за малко! Joy
Ние другия четвъртък сме на зъболекар. Вчера говорих с моята зъболекарка, която е много нежна и готина. Тя дори каза, че може да не се налага да се прави, ами понякога намазвали зъбчето с нещо си. Явно просто това нещо задържа нещата, то така или иначе зъбчето ще бъде сменено. Е, ако се налага ще го правим, ама и при нас ще бъде като при Етиа. Аз иначе съм му казала, че е възможно да го боли, но че може и да не го боли. Казах му, че ако иска може да реве, ама без да крещи колкото сили има ooooh!.
Ние сме оставали 3 дни в Пирогов, когато му беше счупена ръката. Нямаше проблем с придружителите. Дори с таткото се редувахме - аз през деня, той нощем. Любезни бяха хората. Но условията не бяха много добри. Трябваше на едно легло да спим и то беше детско.

# 235
  • Варна
 Мам4е,мерси за линка като гледам ще ми трябва повече време за да я прочета,аз съм много изнервена в последно време и това си личи по дацата,но не знам как да се справя,просто много проблеми ми се струпаха,замислам се за невролог,но се притеснявам да пия хапчета.
 Избухвам много бързо,отнасят го децата,а после съжалявам,но....................
 Да си похваля гарджето,пломбираха го вече,издържа и последното изчистване,дупката му беше до венеца така че със сигурност го е боляло,но не показа с нищо,моя герой.
 Относно детските отделеня ние нямаме опит(и слава богу),но сестра ми с племеницата ми мн.често стояха по болниците.Но тя винаги е била с нея,дори последния път тя беше на 7 г,пак си беше с нея,това е в Окръжна болница-детска хирургия.
 Betty L.,на Влади за да го подготвя му казах,че може да го боли,но аз ще съм с него и т.н.,а той с много спокоен глас ми заявява-То няма да ме боли и трите пъти като отивах да го вземах от градината за да го водя на зъболекар,излизаше с радостни подскоци.Но пък за да му бръкнат в устата за секрета за скарлатина трябваше да го стискам насила Rolling Eyes,деца-можеш ли да ги разбереш Joy
 Свраче споделяй опит с овладяването на темперамента(нашия),ще ми е от полза.
 Чиби мерси  bouquet

# 236
  • София
Росита, браво на героя!  Hug

# 237
Роси браво на геройчето. Не си го изкарвай на децата. По рано се карах и шляпах Вики. Но разбрах че проблема е в мен , не в нея. Лошо е че си го изкарваме на тях. Сега като видя детенце което е болно или нещо друго ми се свива сърцето и си давам дума да не се карам. Като се замисля и аз как бях преди около месец и всичко отиваше на нея. Реших колкото мога повече внимание да й обръщам и по малко да се карам. За сега докато сме двете успяваме. Намеси ли се някой друг става ужас. Не знам какви са децата, но според мен няма къде да си изразходват енергията. Ако знаете Вики как я намирам да гледа телевизия  ooooh! Понякога с главата надолу и крака нагоре на дивана. Най любимата й поза е на облегалката на дивана и крака по стената. Колко пъти съм казвала че телевизия се гледа нормално, но никой не чува. Моята баба все казваше: Седни и зяпай ей там (т.е. гледай), какво си заподскачала.  Joy  hahaha А ние все я карахме тя да прави като тях. И с това приключвахме. Все пак са деца. Ние не сме ли биле палави. Аз на 4 години съборих сестра ми от два метра височина.  ooooh!  Embarassed

# 238
Така е, деца са. Сега им е времето да играят. И Сашо е любител на катеренето по мебелите, скачане на леглото, бягане по леглото и подобни. Само напомням винаги да внимава да не падне и да не удари лошо.  ooooh!

# 239
Ето меее,
върнахме се в къщи. имаме си момиченце, Ада, 3330гр, 50см секцио. и двете сме много добре, лека полека свикваме една с друга.
баткото е мн. добър засега, пу пу.
целувки на всички. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт