Отговори
# 180
А на доц. Милев е човек който работи качествено, така че може да му се има доверие.

angelary, samo da kazha, che tuk izobshto ne stava duma za doverie, a za razlichni metodi na izsledvane. Wink

Ne znam dali drugite dve (CISH i FISH) ne se pravqt samo ako pyrvoto pokazhe polozhitelen ili na granicata rezultat, taka che bez strah, ne go misli veche, minalo, zaminalo.  Hug

exxo,  Hug Hug Hug merci mnogo! Radvam se da sym si u doma, naistina!  Heart Eyes Za HER-a - da, vzimat material ot tumornoto blokche, no ti sled tolkova godini mislish li, che ima nuzhda da go izsledvash? Lichno az vqrvam, che pisheh tuk, prosto zashtoto ni haresvash, drugoto si go ostavila zad gyrba si.  Hug

Nqkoi da znae kak da si svalq phonetichna, hahaha Joy hahaha za da ne vi mycha s tazi latinica?

# 181
  • София
Lele,uspah se.....Добро утро!  Хубав ден е днес.показва 9 градуса навън!
За доц.Милев знам,ч е е един от най -добрите патолози,но всеки който натрупа стаж е добър -практиката го учи. Това ми го казаха от Онкологията и други доктори.Моите резултати от хистологията бяха различни при различните патолози с разлика 4.4мм/при мен проникване в лигавицата на матката/ А няколко милиметра определят терапията дали брахитерапия или другата лъчетерапия Чета из разни руски сайтове и там с моето положение жени са правили и двете лъчетерапии и са пили хормонално. Аз не. Ами божа работа. Та спокойно момичета,едно време не са знаели кой стадии са,та да не говорим за Хер и пр. А има едни баби при майка ми живи и здрави,отрязана им гърдата и без терапия даже, не знаят стадии какво е..
А блокчетата са притежание на болницата където сте оперирани.Пазят се и може да си ги взимаш за изследвания с подпис и после връщаш.
Хайде на кафе! Simple Smile

# 182
# 183
  • София
Добро утро девойки   love001
Тази сутрин аз съм най-ранобудната и ви предлагам сутрешното питие
http://www.dnes.bg/article.php?id=64620
Маги, блокчето можеш да си го вземеш и да не го върнеш. Моето как си стоя в мен толкова време, че даже и по телевизията го показаха. Дреме им на г..а къде ти е блокчето.
То не им пука за нас, ти блокчето...

# 184
  • София
Хули,а правилно ли разбрах-черен чай,а не зелен както знаем,че е антираков?! Той,черния ми е по ароматен и вкусен,ако е така!!! Simple Smile А за блокчетата,нали съм дисциплинирана,така знам,че е правилно,но вярно,че на никой не му пука за нас,камо ли за блокчета...... newsm78

# 185
  • Бургас
Като си изпия кафето,ще се налея с чай,но черния ми е много силен.Вие какъв зелен чай пиете? Каня се от няколко дни да си купя и да го почвам,но уви...

# 186
Добро утро и от мен Simple Smile
кана да наистина пиша тук, защото ви харесвам и защото мисля, че споделеното от изминатия път от мен помага на някои от вас  Hug
Иначе за ХЕР-а питах, защото искам да съм осведомена. Все пак няма застраховка. След 3 години влизам в най-рисковата възраст за нашия приятел (40 години) и е добре да съм в час с новите неща Simple Smile Аз по тази причина разпитвах и за операциите с реконструкция, както и за имената на клиниките където са правени. Предпочитам да съм подготвена, дали за мен, дали за някой друг, важното е да съм подготвена.
За блокчетата - май ще отида да си го взема, стига все още да го пазят. Не знаех, че мога да си го взема. Искам да си го имам в мен за история на заболяването. Недай си боже да го загубят в болницата ще им скъсам главите. Дано все още е там.

# 187
Добро утро Дами
Това за чая го разбрах, но има един проблем: "НЕ ОБИЧАМ ЧАЙ"

ЕХХО ти помагаш много на всички тук, това не подлежи на коментар и всички много те харесваме
Напълно подкрепям това, че искаш блокчето да си е при теб, аз също бих взела моето
Бих си взела ли? Та то си е при мен. Искаха да им го върна, но то не е тяхно, изрязано е от мен и ще си стои при мен.

Инак си мисля, че многото информация в нета, понякога много ни обърква
и както казва Маги
Ами божа работа. Та спокойно момичета,едно време не са знаели кой стадии са,та да не говорим за Хер и пр. А има едни баби при майка ми живи и здрави,отрязана им гърдата и без терапия даже, не знаят стадии какво е..
Но за съжаление би ми се искало да съм наясно и да знам повече, така се чувствам по-спокойна

И да ви помоля да ми напомните колко е максималното отстояние между два курса химиотерапии

# 188
  • София
28 дни е максималното отстояние, но те могат и да те убедят, че е повече.
А чая  newsm78 и аз не го обичам, дори и като съм болна  Joy Joy Joy
Ехо, не си прави повече проблеми. Недай си боже да се случи да направиш рецидив ще ти изследват новото блокче по всички възможни методи.

# 189
Еххо определено помагаш на мен така, че моля теееееее не спирай да пишеш тук.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Блокчето си е в мен от началото и въобще ама въобще не смятам да им го връщам. Оставих някаква сума за която хич не ме е грижа, така че  и те са доволни. Еххо няма смисъл да си правиш това изследване след толкова години, защото е 100 % сигурно че Хер-а ти е бил отрицателен, ако не беше сега щеше да си имаш проблеми, а при евентуален рецидив се изследва новия тумор който може да е съвсем различен от предния.....аз поне това знам, може и да греша.
Кана добре дошла у дома....хубаво си е в чужбината но и в БГ-то не е лошо.
Без страх - пиши по често, на какво прилича това....от месеци имам чувството че не се беше появявала

# 190
Хей, кой е казал, че ще спирам да пиша тук !? Няма такова нещо  Heart Eyes
Не смятам нищо да изследвам. Не съм фен на излишните дейности  Mr. Green Просто ей така да си го имам при мен, че каквато администрация има по болниците току виж казали, че има максимален срок на съхранение и хоп унищожават ги.
А за това, че искам да съм подготвена - ами научих се да съм здраво стъпила на земята за някои неща и предпочитам да знам Simple Smile а пък и като анализатор съм свикнала да обмисля всякакви варианти на развитие и изходи от тях Simple Smile професионална деформация, какво да правиш Simple Smile

# 191
http://www.dnesbg.net/index.php?news=357

И какво от това, да не би някой да се е стреснал от това че, ЕС порица България за борбата с рака
КАНА, добре дошла в БГ! Как се чувстваш на родна земя?

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 14:12 от soniad

# 192
28 дни е максималното отстояние, но те могат и да те убедят, че е повече.
Хули не само опитаха не и ме убедиха, че до 30-32 дни е нормално
И следващата ми вливка е планирана 32 дни след предходната
 newsm78 Не знам???????????????

Соня, може би стоейки си в България си мислим, че в истинските Европейски държави всичко е 100% уредено
Но всъщност и там има хора и там има проблеми и там има неуредености
Просто са по рядко срещано явление отколкото в БГ

# 193
angelary, поисках протокол от Хасково за повторно изследване на ХЕР2, не ми дадоха. Ами ХЕР с два плюса го приемали като минус. Как става тая работа? На мен повече ми клони на плюс. Но повече няма да се занимавам с тях, ще отида в София на своя глава, пък каквото стане.
А иначе, проблем с вливките нямам. Отивам точно на 21- я ден. Всъщност, зависи аз кога ще отида. Казаха ми, че мога да отложа с 5 дни, не повече.

# 194
  • гр.София
еххо и аз като другите момичета смятам,че не ти трябват тези блокчета,както обичам да казвам,не дърпаи дявола за опашката.В тази връзка,след толкова години правиш ли все още някакви контроли?
Другото което си спомням,давността на блокчетата е 10 години(ако бъркам поправете ме).Аз чесно казано не мисля да си ги взимам,незнам може да прозвучи малко като суеверие,но неискам това да ми е в къщата,мисля,че го изхвърлих от тялото си и не желая да имам нищо общо вече с него Simple Smile
Какво става с Озарение,някои има ли идея,докаде ли е стигнала с разкрасяването newsm78
mamamaria също ме претиснява,някои вести има ли от нея.
Хули във връзка с цигарите ти по колко пушиш,какво показва на делия дроб.Аз последно правих снимка миналия февруари.Когато ходих  при Гаврилов и го питах да правя ли,тои каза че не е необходимо,все пак съм доста облъчена от Лъчето,а понеже туморния ми маркер бил добър,не е необходимо.Аз дотолкова се преборих с цигарите,че от 1 кутия на ден пуша вече максимум 5 цигари от най леките.Но все си мисля че това може да доведе до рецидив на белия дроб.А така си обичам чаша вино с цигарка Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт