Отговори
# 285
 Hug влизам тикичко и казвам още по-тихичко, че дребните са доста по-добре... и се надявам и така да остане за вбъдеще.. т.е. да стават още по-добре..
 Hug благодаря на всички за хубавите думи...

P.S. Наде и при нас в едната стая след като сменихме дограмата /проста дървена с ПВЦ/ започна да лази един мупътл, че просто нямам думи... искам някак да го  #2gunfire ама явно ще трябва или да сменим дограмата, или жилището  Wink

# 286
Момичета, за анкетите...много искам да пускаме анкети, много са ни полезни, но не мога да следя във всеки отговор дали има зададен въпрос, за да го включа в анкетата  Confused Нека поне ако някой задава въпрос да е болднат, с различен цвят (примерно оранжев или някакъв по ярък, та да се набива на очи).  Hug
Peace

Момичета, прегледах цялата тема и мисля, че изкарах всичките зададени от вас въпроси  за новите анкети. Общо 12 въпроса са и реших да ги разделя на две анкети.
Пускам 
Анкета №4:
1.Заиграват ли се децата ви или все ви търсят да си играят заедно с вас?
2.Играят ли си с играчки или всевъзможни домашни принадлежности?
3.Давате ли вече по цяло яйце?
4.По колко време децата ви ходят самостоятелно навън?
5.Дават ли ви ръка и спазват ли някаква посока или накъдето решат натам ходят?
6.Притесняват ли се ако вие не сте след тях или не им пука особено дали сте наблизо?

И да отговоря:
1.Много рядко и много за кратко се е заигравал сам. Напоследък това става като му дам възможност да рови в един от шкафовете в кухнята с джаджите на миксера и няколко купички.  Simple Smile
2. С играчките си играе , но и "мама "трябва да присъства или по-точно да му измисля всевъзможни игри с играчките му. За предпочитане са :празни туби от минерална вода, черпаци , купи и ..................
3.Само жълтък- като се опитвам през ден да му давам.
4.Различно.... Най-много около 30мин.
5.Един единствен път е имало до сега , когато ме е държал за ръка през цялата ни разходка ,без нито веднъж да поиска да се отдръпне от мен. В повечето случаи тръгваме добре и има - няма 3-4 мин той вече е или в другата посока или цепи мрака сам напред..... Mr. Green
6.Обръща се да провери дали го следвам и след това продължава смело напред. Няколко пъти съм се крила от него , за да видя до къде ще стигне и .... не съм издържала и съм го догонвала, т.е. може и без мен. Thinking

Снежанке, тихичко  Hug Peace Hug
На всички други болнички дечица и мами една магийка за бързо оздравяване. babydust7

# 287
Айде на новата анкетка Party Благодаря Пра Hug
Анкета №4:
1.Заиграват ли се децата ви или все ви търсят да си играят заедно с вас?
2.Играят ли си с играчки или всевъзможни домашни принадлежности?
3.Давате ли вече по цяло яйце?
4.По колко време децата ви ходят самостоятелно навън?
5.Дават ли ви ръка и спазват ли някаква посока или накъдето решат натам ходят?
6.Притесняват ли се ако вие не сте след тях или не им пука особено дали сте наблизо?

1 и 2. Играе си сама почти през цялото време. Рядко ме търси да си играем заедно, често вечер докато ние вечеряме, тя си играе с шкафовете с миксера, робота и нейните купички и чинийки и т.н.
3. Давам, отдавна. На едно хранене изяжда половината, на следващото другата. Дори давам крем карамел и изяжда цял Blush
4. Излизаме около нас за около час, тя ходи самостоятелно, ама ме е страх да я оставям щото по улицата колите вървят като по магистрала #Crazy
5. Дава ми ръчичка като я поискам Peace Почти винаги спазва посоката Laughing
6. Не съм опитавала до сега Flutter

Снежанка, бравос, ама тихичко Hug Peace

# 288

Общи условия

Активация на акаунт