Отговори
# 270
  • София
Едно бързо здравейте от мен  Simple Smile
Много болнички  Sad Всички дечица и родители бързо да се оправят  Praynig Ники още е болна, ще я водя на УНГ, че и вчера педката каза "чисти гърдички", а то милото кашля като стар пушач  Sad
Мпулле, изпуснала съм какво е станало с Камен, но стискам палци бързо да се оправи и той и Сани Hug
Пиша най-вече, за да честитя чудесната новина на Мечтание  Hug Пожелавам ти най- леката бременност Hug Дано се сбъдне желанието на Боби и да си има сестричка  stork-girl
 Hug

# 271
Май пак има много болни дечица - бързо да оздравяват!

Снежанка, аз съм за хомеопатията, но както и erisii е писала, много трудно се записва час - пък моят бебо все ми се разболява събота, неделя или петък към 21-22ч Rolling Eyes Не зная - на мен поне за сега ми трябва лекар, на който мога да разчитам по всяко време(за бебето специално). Дано мъничетата ти са по-добре, че като са и двамата болни е ужасно...

erisii, сега като си пренареждах "аптечния склад", намерих Aquasource Algae-Liquid - точно хомеопатката го беше изписала на Роси за засилване на имунитета, но той така и не пожела да го пие Crossing Arms - от него давала ли си?

Джидже, добре че вече сте попаднали на свестен лекар! Дано Крис бързо се оправя, че и алергиите са голяма досада! Липсвате на компанията. Hug
Елчо&Мики, радвам се че се запознах и с вас "на живо". Hug

Мечтание, Бобо много пораснал и с прическа! Simple Smile Дано да е здравичък и бързо да ги преборва тези настинки! Ти как се чувстваш - по-различно ли ти е от първата бременност?

Bulechka™ - много хубав празник сте си направили, а клипчето с Косьо и питката е много сладко!

Меги, връщаш ме към позабравена емоция   bouquet  Heart Eyes За октомврийки 2009 тепърва започват вълненията, само като си спомня....Лека и безпроблемна бременност им желая!

Mpulle, за храната не се притеснявай! те си знаят колко им се яде - и Роско след като боледува беше предимно на АМ, кисело мляко и плодове почти две седмици...от другата храна по много малко, но какво да го правя - то насила не става! Аз за храна настоявам само ако пие АБ, понеже са силни да има нещо в коремчето, че на моите все им прилошава от АБ....

Извинете за дългия пост...аз или не пиша или се забравям Embarassed

# 272
 Hug a добър ден!
Джидже  Hug от 1 страна супер, че Крис не е болен..от сруго тоз мухъл...нали и аз ви бях разправяла за него, а с Джиджето сме комшийки през 1 вход сме...явно тука квартално нещо...ама дай да се местим по новите апартаменти, дано там влагата е по ОК Crazy , за саво-маво-лаво..хубу ама след 1 месец мухала пак се появява, единствено тоз влагоуловител оправя работата, държа го в спалнята, откакто го ползваме ням аи грам мухъл, но изхвърлям за 24 часа събрана 2 литра вода-смятай за какво става дума и го дишаме това, тука в хола положението е по-зле от конденза ми тече по паркета-но за 1та му квартира ще се въздържа д акупя още 1 влагоуловител и без това след 2 месеца се местим Rolling Eyes Дано намерите решение, че нали и ние бяхме като КРИС
Наде  newsm78 де си бе аз пак нахално да си искам снимки на КАКА ВИКИ! Ама ще питам докато ми пуснеш....слабост ми е това дете! Blush
за повличането крак за бременност......аз засега си пасувам...нали знаете моята теория....Жорето да е достатъчно голям да си намаже сам филията с лютеница и да ходи да разхожда кучето hahaha  е сега ако стане по-рано няма да го връщам бебто де ама....по-добре да  не става, трябва ми време емоционално да се съвзема Whistling

Всички болни да оздравяват Hug
Днес сме на кухня...да видим дали може да яде и нещо постно...че с това месо  Rolling Eyes
Днес сме на мерки и теглилки по- късно ще се отчета!
Лек ден на всички, без болести а само положителни емоции!

# 273
Хайде привет и от мен Hug

Джидже, ей това с влагата е много гадно и опасно за възрастен, камо ли за дете Naughty От мухала се хващат алергии, да не говорим за пораженията по белите дробове, да не казвам че на колега-лекар на наш роднина-лекар и жена му починала от живеене в среда от влага и мухъл #Crazy (хем лераки де newsm78). Пазете се, местете се, взимайте мерки Peace Нашите кумове са в блок ново строителство и не могат да се оттърват от влагата и мухала, и те имат на Церезид устройството, ама както е писала Гелето все е пъла ваничката и пак няма свършване. Дори матракът на леглото им мухляса, а е нова цялата им спалня Thinking Стискам палци Крис да е добре Peace Ама и тая твойта педка, да я застреляш #2gunfire #2gunfire #2gunfire Откажи се от нея, запиши Крис при друг.

Гале, айде и вие бързо се местете в новото жилище, дано там да не е като при кумовете ни Praynig

Диди, браво на Сани, че няма Т. Буденето, липсата на апетит и рева сигурно са от зъбки Peace Елена беше така, когато й изникваха вторите резци от горе. Ама и с твоя мъж сега перипетии и повече ангажименти за теб ooooh! Съчувствам ти  bouquet

elcho27, опитай наистина с по-ранно следобедно заспиване Peace Елена също дивее до късно вечер, ляга си към 22:30-23 часа. Става към 8:30-9 часа сутрин. Ама ако закъснее, я събуждам, за да има време за закуска, обяд и т.н. Пробвала съм по-рано да я слагам вечер да ляга ама не мога да я приспя. Вечерно време тя е в стихията си, в 10 вечерта се държи така, сякаш ей сега е станала Joy А не мога да я слагам в 13 часа да заспива щото ние все още спим по 2 пъти на ден Whistling

За повличането на крак ти пожелавам и аз преди всичко при сестра ти да се отрази  Flutter

И аз така Peace

Снежанка, Мечтание, Гери, бързо да се оправят децата Praynig

Наде, ти що не пишеш вече бе, къде си, още ли си в дупка newsm78
Акси, и ти.... Naughty

Весел ден момичета, въпреки дъжда Hug Hug Hug

П.П. Ей, че дълго станал поста. Извинявайте Blush

# 274
Ей ме след мерките и теглилките-за 3 месеца сме +4см и 2 кила и 600 отгоре....увикаха ме и ще трябва да го слагам на диета Sick т.е да дамаля въглехидратите, пуснах изследвания за чревно носителство-отрицателни са за всякви гадини..аз нали търся причината за неспането, предписа ни педката 1 хомеопатични гранули...за кой ли път аз тоз път добре се разбучах, д ане ми обяснява, че е нормално..вика последно изпивате това и ако нищо не стане ще ви пратя на детски психолог и невролог Crazy  най...послеее Rolling Eyes .....на диета...хм ми мен ми изглежда едър..не дебел....ще видим тъз работа засега сме в нормата.

# 275
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Di&Ro,  това точно не съм го ползвала. Нашата лекарка работи най-вече с продукти на Boiron като от по-силните ми дава определения брой хапчета, а по-слабите аз си ги купувам. Това с коластрата стана случайно, първо ми ги препоръча педито, а после споделих с хомеопатичката и тя ми предложи да ми даде от нейните / беше ги купила заедно с други на АкваСорс в промоция и даже не искаше да ми вземе пари/. Хубавото при нея е, че мога да и се обадя винаги в работно време/ даже и в неделя в спешни случаи/ по телефона и да ми каже какво да давам.  Wink
Mpulle, давай на Станислав каквото му се яде пък дано по-бързо да се оправят мъжете  baby_neutral и да почне да се храни нормално. fingerscrossed
На болничките  fingerscrossed и бързо оздравяване.
 55

# 276
Да, влагата е голям проблем в градове като Варна. Винаги съм се притеснявала от нея, но е факт, че където и да съм живяла през тези години, навсякъде имаше голяма влага - без значение ново строителство ли е или не. Sad Дори и в общежитието ни имаше такава влага, че стените се свличаха. Гале, иска ми се да те успокоя, че няма да има влага в новите апартаменти, но не мога. Вие доколкото знам, слагате гипоскартон, което забавя влагата. Ние пък ще се мъчим с нея още отначалото (има време, необходимо за съхнене на стените в НС, някъде около 2 години обикновено), тъй като няма да слагаме гипсокартон.
И да ви кажа за една приятелка. Живяха в Русе, в гарсониера и направи голямата грешка да си вкара единствения балкон и така започна да простира вътре в апартамента. Постоянно имаше мухъл, беше ужасно и много задушно. Но това за съжаление повлия на дъщеря й. Постоянно боледуваше. Оказа се, че развива астма. Приятелката ми нямаше как да махме влагата, а и дори и да можеше за това беше необходимо време...Решиха да се преместят в Гърция и сега малката няма и помен от алергии и т.н.
Гале, бравос на Жорката. И на мен не ми се види дебел бе.... newsm78 Но пък мъчи го все пак да свиква с плодове и зеленчуци, дано измислиш начин как да му ги даваш без да ги повръща  Confused
Нашата консултация пък беше на година и 4 месеца (щот според личната нямало значение голямо кога да е) и излиза, че малкия не е пораснал с нито 1 см. през последните 6 месеца  Whistling И искам да ви попитам всички - на детските кантари ли теглят все ощ децата ви, тъй като нашта педка го слага на кантара за големи (там няма грамове и се стъпва)  newsm78 Мен много ме озадачи тая консултация  Rolling Eyes
mimoza, от педката вече се отказах, на частно го водя. Но личната и нова педка по ЗК мога да сменя чак юни.  Confused

# 277
И ние днес бяхме при педито, гърдичките на Боби са чистички слава богу само сиропче за кашлица ни изписа
Джидже и нас днес ни качиха на голямия кантар обаче Бобо постояно скача на него като заек нищо не е качил ама то с толкова движение какво да качи
Di&Ro, За сега се чувствам добре само кръста ме боли , с предишната бременност ми беше по нервно сега изненадващо съм много спокойна само веднъж плаках без да знам за какво ей така като си говорихме със сестра ми и ревнах ама че хормони  newsm78

# 278
Привет дружина  wavey
Джидже това с влагата е много голям проблем и при нас  Sad Алекс е на Зиртек вече месец защото иначе кашля много от мухала който постоянно се появява  #Cussing out това е от както сложихме ПВЦ дограмата.......много ме е яд начи......и много се страхувам да не стане по-страшно!Няма да описвам надълго но ми мухляса шкафа в бокса,ръждяса ми въженцето на пердето, на земята  слагам кърпи щото иначе газим на моменти локви и т.нИ да ти кажа за Крис - просто миналия път явно не е мерен правилно  newsm78 Колко е висок сега? Те малко я карат едно към гьотере с мерките и теглилките!
Сега и аз съм нещо май настинала и ми е супер гадно  - втриса ме,гърлото ме боли , хрема обилна и супфебрилна температура вечер.
Гале специално за теб пускам снимки на Вики от днес  Wink  Благодаря ти за комплиментите   Blush http://picasaweb.google.bg/ndin4eva/OxYoCI#5296358572152059810
А Жорката да го цунеш и дупето да му ядеш! Супер си е детето! Просто си е с такъв темперамент и всичко ще се израсте! Моето не искано мнение е че като поотрасне енергията му ще трябва да се насочи в правилната посока и ще видиш че всичко ще е ОК  Hug А пък виж от страни колко е лесно да се дава акъл  Blush Blush Blush
Снежанка - и пак болни беее! Нямат ли край тези болести вече? Стискам палци бързо и лесно да се оправят дечица  Hug
Булечка - много сладък Коско! Да ви е живо и здраво момчето!
Мечтание - супер че Бобо е добре!И мене ме болеше през цялата бременност пусти кръст, ама поне си заслужава  Peace
Мимоза тука съм бре ама музата ми я няма  Blush Дупката си е дупка и се замислям аз за доФтор  newsm78 Аз все във някви кризи....а сега като се замисля като бременна ми беше най-добре! Весела и все се хилих! Цвърчеше от мен ведро настроение, а сега  Tired
Меги много хубаво е че си поздравила бъдещите мамета  Hug Hug Hug Добре че си те имаме тебе   bouquet А и да цункаш малкото момченце  Rolling Eyes  Joy Joy Joy
Мпуле - поздрави Камен и бързо възстановяване желая! Peace а Сани можеш да го цункаш от леля му Наде  Hug Hug Hug
Di&Ro Hug казвала ли съм ти колко са ти сладки дечицата?
И сега с няколко приказки да ви кажа какво сътвори диването ситно вчера!
У нас все нещо се ремонтира да не казвам голяма дума ама вече две години  Twisted Evil и сме си все за ремонт! Та татито ни решил че латекса за коридора ще седи известно време докато сколаса да боядиса  #Cussing out в хола до дивана! И вчера нашичкия да бутне кутията с оранжевото ни латексче и да го изсипе върху паркета ни  smile3514 newsm61 smile3511 лошо ми стана!Стъпил вътре и се пързаля по паркета  Shocked Всичко мазало ви казвам голямо!Съсипах си и три хавлиени кърпи за да го съберем това чудо, но поне успяхме да го измием  ooooh! За дрехите няма да говоря изобщо!
Еми това е от нас.Всички болни да се оправят! Поздрави на всички и лека вечер!

# 279
Добрутро!
Почвам в обратен ред да ви уважавам и до дето я докарам Grinning
Това с мухъла е много гадно. По този повод слагахме външна изолация миналата пролет и сега а Shocked пак мухъл #Cussing out
Наде, сигурно е много хубаво да си имаш момичемце , което да е твое копие. Много сте готини и двете Hug А ти как можа да не  снимаш Алехандро намацан с латекс - и то оранжев Naughty
Уфф, Гале, много е изнервящо така да ти разправят,че детето ти е дебело #Cussing out На мен на снимките не ми изглежда дебел Жорката Thinking Наш'та братовчетка от Варна е бая пухкава и някаква тъпа баба спирала майка й на улицата и викала- много е дебело това дете, не трябва да му даваш да яде толкова! Аз ще яхна метлата със сигурност, ако ми кажат така.
Мимоза, и нашия режим на спане  е като вашия. На мен ми е екстра. Като бяхме в Чирпан, свеки реши, че ще го приспива по-рано. Както си играеше и го забърса да го приспива. Е рева, рева и аз си го взех и го оставих да се наиграе.
Джидже, май ще трябва да си вземем нещо да я замерваме тая влажност. Аз у дома хем си мисля че климатика изсушава въздуха, хем става конденз... Добре, че Крис е здрав!
Рали, давай снимки на мъжете!!!
Тонито, липсвате ни с Диди Hug
Мишонка, потекоха ми лигите и на мен от тази питка! А за главоболието преди МЦ- е преди да родя не знаех какво е това нещо. Сега е кошмар и нурофена не ме хваща. Поумнели ли сме, не знам Grinning
Master333, не се притеснявай ще проходите. Стоян на година и два месеца проходи, хем си ходеше с проходилка. Както каза ортопеда- и да не го поглеждате изобщо до година и половина ще ходи Grinning
Еее, още ми се пише, ама усещам че се улях Blush Пък и Стоян спря да се интересува от кофата за миене и взе да се тръшка.

# 280
Здравейте,

Вчера следобед имахме гости и режима на дребосъка отиде по дяволите. Късно лягане, късно ставане и сега спи като къпана, а е време за обяд. Но това са хубави неща - гостите имам предвид, а режима с малко търпение ще се върне към нормалното.

Биби, здрасти!  Grinning На мен майка ми ми досажда така. Все не й е по кефа - не трябвало да спи в три следобед, ами в два, не трябвало да обядва в единайсе и половина ами в дванайсе и половина. Диана я оставих сама да си направи режим и сега ми е спокойно. Разминаваме се с перфектното дете с по половин - един час, но какво от това. Всеки път като пробвам да я наместя в някое учебникарско правило ми коства много крясъци (откъм Диана) и много нерви (мои).

Наде, искрено ти съчувствам. Слава Богу, че всичко се е измило.

Джидже, влагата е много неприятна. Сега се преместихме на ново място, но в предишния апартамент за една зима ни мухляса една цяла стена. Стана много нелепо - съседите от горния етаж решиха да съборят кумина в кухнята, за да си разширят стаята. Аз, обаче не съобразих, че така изчезва отдушника, който си бяхме направили към този кумин. И за една зима от готвенето и сушилнята избуя страхотна плесен.
В апартамента на майка ми, понеже няма аспиратор в кухнята, й направиха отдушник във външната стена - една тръба с вентилаторче като тези за баня. Въпреки алуминиевата дограма, няма конденз и няма проблеми с влагата.

Ей, Мечтание, ти си смела жена. Поздравления! Дано бременността мине леко и безпроблемно!

# 281
smile3523 smile3523 smile3523, компютъра се изключи незнайно що и всичко се затри #Cussing out

Ха сега привет пак  Hug

Гале, и на мен не ми се види дебел Жорето бе  newsm78 Много си е добре момчето newsm10

Джидже, и нас ни мериха на големия кантар. Права се качи и така. Те бебешките са до 10 кила.

Наде, мила  Hug, направо ме разби с тая случка с латекса hahaha Joy Ама наистина трябвало да направите снимки на Алехандро (то, не че ви е било до снимки де newsm78, ама щеше да е забавен спомен newsm03). И бързо да излизаш от тия дупки, лошо настроение и да оздравяваш Naughty Naughty Naughty Ама кака Вики е голяма красавица бееееееее newsm51 Ще я пазите от "кавалерите" май newsm53 Ама как прилича на теб, направо копие. Пу пу пу!

bbibbi , и на мен така ми е ОК режима. Оставям я да се надивее и да се измори и после заспива за 5 минутки smile3524.

Тонито, здравей бе жена Hug Ама тъкмо се бях за мислила, че ти отдавна не си се вясвала тук и гледай...пишеш newsm03 Телепатия  hahaha Joy Дианка е праснала, пусни повече снимки. И аз не се опитвам да налагам режим като по книгите. Много добре си правиш - детето само си казва как му е добре. Гледай Дианка и само с нея се съобразявай!!!!

Аз сега пък "майсторя" ръстомер за ъгълчето на малката. Много варианти мислих, ама ще мина на по-лесния Laughing Ще видим какво ще излезе newsm12

Лек ден на всички hug

# 282
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Джиджа, нас ни мериха на малкия кантар, ама той нали е до 10кг.  ooooh!, а Христина е малко повече, та сега незнам колко точно.
Надя73, Вики е много готина кака, а Алекс голяма панта станал  Heart Eyes
Биби, тъкмо щях да пиша, че единственото спасение от мухъла е външната изолация и.... прочетох какво си писала. Май няма спасение  Thinking Ние нямаме , но си правим проветрение   Crossing Arms, все още не сме си сменили дограмата. Карай, тази година може и да стане, а зимата да се сдобием и ние с мухъл  Sick
Мечтание, браво на Боби и да бягат далече болестите.
Тонито, като идвате към Пловдив може да си направим срещичка  Wink
Лек ден  bye

# 283
 Joy Joy Joy Надеее, много ми стана забавно докато те четох...представих си Алехандро с латекса  Laughing Laughing Но ако на мен ми се случи такова нещо, просто ще подивея (малко след това ще ми стане смешно де)  Hug
Като те чета сте много зле откъм влага...и на Алекс се отразява Sad Взимайте мерки от сега  Confused Вики гледам точно зарад нас си я снимала  Laughing Laughing Горкото дете как ли ни се е смяло  Crazy Мимоза е права, каката много хубава, има страхотно излъчване  Flutter
Пък за ръста - все 85см. го мерят. Ама ей на снощи го мерих с ролетката и ми излиза около 89см. дълъг бе  newsm78
Тонито, хубу, че се разписа. Отдавна не си писала, мислех, че се сърдиш или нещо такова  Blush Дианата мнооого пораснала...и кичарата й също  Laughing (аз обаче кво съм се забила да гледам косите на децата...незнам  Crazy )
Мимоза, кантара дето теглиха Крис беше за над 10кг...незнам точно. Щото последния път като го теглиха там беше около 10600гр. Ама нейсе, татко му майстори везна....там ше го теглим  Laughing
bbibbi, и с външна изолация пак се получава мухъл...пък ако се прасне и вътрешна...има мухъл, дишаш го, но не го виждаш  Confused Това е най-нлежащо да оправим и да измислим с мъжа преди да почнем всякакви ремонти по новия апартамент, че там 100% влага ще има.

Ох, Крис продължава да кашля като някакъв дърт пушач - ни Вентолин, ни ментолин помагат...И днес съвсем случайно срещнах личната и й рекох, че сме го завели на частен и какво е казал. Стана й май неудобно, каза, че май ще търси нова педиатърка, щото тази все я няма (ще се сети!!!)

Момичета, за анкетите...много искам да пускаме анкети, много са ни полезни, но не мога да следя във всеки отговор дали има зададен въпрос, за да го включа в анкетата  Confused Нека поне ако някой задава въпрос да е болднат, с различен цвят (примерно оранжев или някакъв по ярък, та да се набива на очи).  Hug

Я давайте идеи как да въведа миенето на зъбите...Пробвах 2-3 пъти, не се дърпа, усмихва се, но не си дава зъбите  Crazy А всички, дето трябва да му излизат към момента са излезли  Rolling Eyes

# 284
Здравейте момичета и от нас. Скоро не сме се включвали, но гледахме да използваме хубавото време. ))))

Бързо оздравяване на болните деца, дано скоро минат тези кофти болести.

Гале, дано всичко с Жорето започне да се нормализира, това за диетата....не знам как ще го постигнеш, но зависи и какво яде все пак. ))))

Аз Калина вече я тегля и меря в къщи, но тя от 3-4месеца изобщо не е мърдала на килограми и височина. В момента е 76см (нисичка) и 10кг. Приятелските дечица, които са с 2месеца по-големи от нас са с близо глава по-високи и поне 2-3кг по-тежки. Честно казано не се притеснявам, нито аз, нито баща и сме високи или едри.

Общи условия

Активация на акаунт