Коки-браво на Боянчо за Т,днао не вдига повече и гърлото да оздравява бързо.Ей тез доктори,веднага антибиотика.Няма други лекарства сигурно.

Мпулле-как е Сани?Мъжо,кандардиса ли да иде на лекар?
Булечка-много сте хубави на снимките,а това за водосвета много добре сте го направили,по принцип по нашия край както каза Венерка,му казваме освещаване и повечето го правят на нова къща или след ремонт.
Маграт-ти вече за добре дошла стана,ми тъй като си с толкоз дини под мишниците.Елито много сладка с тез червени бузки,и тя на компютъра залепена.Кака Неда,що така таз висока Т,то много страшно бе,оправи ли се?Кученцата са големи душички,много милички,кво ще ги правите?А снимките под снимкат ана Ели ми искат да си регистриран във Фейс бук.А аз не съм,така,че не можах да ги гледам.
Ди Ро-мерси ,Мила наистина е голяма артистка,танцьорка,скоро почна и да рисува с химикалките ,да видим какво ще излезе накрая.
Мимоза-ето по тази рецепта и оформление я правих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15579
Мастер333-къде се загубихте и вие?Браво ,радвай се ,че се храни детето,мойта не яде последно време както трябва.
Снежанка-мила,направо ти съчувствам,много често се разболяват децата бе,с тази градина задължително лепват по нещо и малката ти все едно и тя е била там.Ние така сме били със сестра ми,едната болна и другата лепва веднага.Дано не е серизоно и бързо оздравеят ,хич не е приятно .
Джидже,верно къде изчезна пак бе?Тристиа и тя?

, но Коско се намеси и си "прибра" гаджето

Разправяме се с болести-и аз и
От няколко дни той пак започна да кашля много, но без хрема (както и предния път като се разболя), но този път му се промени гласа - един такъв пресипнал и променен... 

Тя кво хвана, че не разбрах....
Абе вий с тия кожени дивани...не ви ли залепват дупарите на тях? 

С триста зора го накарах да отидем

Бързо оздравяване ви желая
много ми е гадно, че нещо объркахме графика на малката / преди си заспиваше точно в 10ч/ и сега до 12ч се мъча да я преспя и успявам с триста зора , а сутрин не мога да я вдигна преди 10.30-11ч и правим закускообед около 12ч 

реших да заведа днес Влади при един доккор-хомеопат, който го оправи след едномесечната кашлица през декември... нещата всъщност се оказаха не така фатални и съвсем не са за интибиотик /одбре че търпеливо изчаках и не го дадох/, а Влади в неделя имаше съвсем лека температура около 37 градуса, която според мен въобще не е температура... Съответно обясних на лекарката, че и Мария е със зачервено гърло и хрема, а за нея предписаното лечение беше Стеримар за нослето и сироп Фитолор за гърлото /аз и без да ми казват й ги прилагах/ и тя изписа едни капки за повишаване на имунната система - толкоз без никакви антибиотици и други химикали... Според лекарката Влади до четвъртък трябва да се прави и кашлицата да отшуми /а той определено кашля доста сериозно/.
Развълнувахте ме с тези прекрадни новини