Отговори
# 240
Добър ден момичета Simple Smile
Минавам за едно бързо ЗДАВЕЙТЕ, че все не ми остава време Crazy Но аслед такаква хубава новина зарязах всичко и всички Simple Smile

МЕЧТАНИЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТОООООООООООО Hug  bouquet Hug  bouquet
МНОГО СЕ ЗАРАДВАХ НА ХУБАВАТА НОВИНА Hug
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и една сладка здрава госпожица  на финала Simple Smile А ако отново е господин Simple Smile ами добре дошъл да е  Hug Hug Hug Hug

Ех така се зарадвах че чак се рамечтах  Embarassed Колко хубаво беше като бяхме бременни  Wink

Меги, Кари все по хубава става ето тази на тази снимка направо ми е любима  Wink Все едно има черен молив на очите Simple Smile

Гале много хубав тоя Жорко бе  Hug От сега му се лепят мадамите а  Heart Eyes

Мимоза много оригинална идея за фотьойла  smile3501 smile3501 smile3501 Браво за майсторлъка Simple Smile А тя госпожицата гледам го използва с удоволствие Simple Smile

Мишонка - браво за добрите резултати, но аз хич не съм се и съмнявала в положителния резултат

Булечка, Мишонка
чакаме отчет от прощапулиците Simple Smile
Булечка - и аз се чудя за какво се прави този водосвет  newsm78

За стълбите - катерим се и слизаме  без проблем Peace

Така сега на бързо да ви се оплача - нашия тати си счупи май малкото пръстче на крака ама упорито отказва да ходим на лекар  #Cussing out не може почти да стъпва, нослед като вчера му сложих компрес днес според него е по добре, но продължава д акуца Confused Снощи Станислав към 4.30 се събуди с истеричен рев. Като го взех направо пареше - имаше 39градуса, а преди да заспи нищо му нямаше, та сега си имам свама болни мъже в къщи  Crazy

Венерка пожелавам ти бързо оздравяване  Hug

# 241
Хай бандата,
ей ма на и мене,още по пижами ,ама с кафето пред компютъра.Вчерашното празненство мина много вкусно и бързо.Слава Богу,че аз бях гроги.Питката стана чудесна,въпреки ,че беше по нова рецепта,има снимки но в момента се зареждат.
Така на кратко да кажа,че госпожица Мила първо хвана апарата за кръвното,който беше наречен за лекар,но не го взе,само го пипна,после след бурни танци и кълчене,най-накрая хвана четката за рисуване,която беше наречена за художник или артист.Та не знам кое сега е утвърдителното,лекар или художник.Но едно е сигурно,че ще е голяма купонджийка.То не бяха танци,не беше кълчене.та това е в общи думи от прощапулника.Питата не я търкаляхме,че бялата ми покривка много се хлъзга по терикота и ме достраша,да не направим някой сакатлък.

Мечтание-супер дата имаш за термин,точно на Мила на рождения ден.Много готино,дано се роди на датата. Grinning Hug
Мпулле-ей значи че и двамата болни,мъжо ще се оправи той,не го мисли,мъжете са като кучетата,минава им бързо,само дето много мънкат. WinkДано Сани се оправи и той бързичко,сега в Бг с тоя студ и вируси,децата бързо се разболяват.
Венерка-и ти бързо да оздравяваш,добре,че имаш баби на близо,че да помагат с децата.
Меги,Гале-напяраво нямам думи,и двамата са страхотни,и как си бърбаросват и Кари как го милва Жорето по главицата.
Публикувам ,че много ми звънят по скайпа.

Ето и снимкитеhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=10203307

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 16:23 от mishonka95

# 242
Мишонка, много се радвам, че с малките крачета всичко е наред! На Мила и личи, че е артистична натура Heart Eyes-снимки успяхте ли да направите?

Венрка, бързо оздравяване! добре, че имаш баби наблизо да поемат младежите Wink

Mpulle - тези температури....Бързо да се оправя Съни и мъжът ти!

Меги, гледам разни флиртове се развихрят докато ни няма. Laughing Кари как нежно си го погалва - малки бонбони! как ще я делим Каринчето не зная? Сладурката Дея все си поспива, но следващата седмица като гледам прогнозата, срещите ще са на закрито и ще имаме повече женско присъствие Laughing, че във варненската групичка май младежите са повече, пък девойчетата ни са кът Heart Eyes

# 243
Привет!!!  bouquet

Булечка
и от теб чакаме отчет за прощапулника.

Булечка вие какво хванахте на прощапулника

Булечка, Мишонка
чакаме отчет от прощапулиците Simple Smile

Танче, Мишонка, чакаме резултатите от прощъпулниците  newsm68

Ето разказ от днесшния ден, снимки като си ги събера от всички гости и като ги кача! Hug

Направихме Водосвет, мина много леко и спокойно!

Искам да благодаря на моите родители, които много ни помогнаха и без чиято помощ и подкрепа денят нямаше да е толкова хубав!!!   

Към 13.00ч. започнаха да идват гостите, първи (след баба, дядо и буйчо) бяха мама Мира и гаджето на Коско Мони, дойдоха и други приятели на КОско и на мама и тати, както и кумата ни и кръсницата на дребо!

Бебо получи прекрасни подаръци, с които си играе и в момента.

Направо и буквално изтича след погачата, която беше много красива с рози по нея!
А от предметите първо пипна портмонето, после хвана една хармоника, портмонето и химикалка на банка UniСreditBulbank

Хапнахме и пийнахме подобаващо, малките сладури също много се забавляваха и се смяха с глас  Hug

А пък Коско ухажваше и целуваше ли целуваше малката Мони, която пък му се смееше с глас и му приказваше, Жорко (другото момченце) пък, започна направо да я поразсъблича Joy , но Коско се намеси и си "прибра" гаджето Joy

Снимки сега свалям от нашия апарат и си събирам от другите мами, като ги приведа в ред удобен за показване - ще пусна веднага линк!!!

За сега ето една - търкулването на питката:

Танче, какъв Водосвет ще правите бе, за какво (извинявай, че питам Embarassed)?

Булечка - и аз се чудя за какво се прави този водосвет  newsm78

Водосвет, това е освещаване на дома с поп, молитва, светена вода (от тук и името водосвет), поръсват се всички присъстващи, както и стоите на дома, прави се най-вече за здраве, за успехи и благополучие!!! Hug
Аз поне така знам и затова си го правим, знам и че е хубаво да се прави всяка година на една и съща дата!!!

Е, това е за сега от нас - стана малко дълго, моля да ме извините аз май до сега тооолкова дълъг пост не съм пускала!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 20:04 от Bulechka™

# 244
Здравейте милички,

Сърдечни прегръдки и целувки за всички мами и пораснали бебоци Hug Heart Eyes

Не съм ви чела, но зърнах прекрасната новина на Мечтание - Да си жива и здрава, мила   bouquet Лека и безпроблемна бременност и раждане. На есен едно прекрасно момиченце да озари с плача си дома ти!

Ние сме добре, как Неда вдигна някаква безумна Т 42 градуса вчера, но май отмина вече. Явно вирус някакъв вилнее newsm78, дано бебина не го лепне. Еличето расте, прави бели. Катери се по стълбите, едва я удържам. Страстта и към телефоните е непреодолима Mr. Green Гледачката я научи да  Mr. Greenи казва името - Ели и е много сладка, след ясно Е върти език и се мъчи с Л Laughing

http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/photo.php?pid=244928&id=1293415661
http://www.facebook.com/album.php?aid=14083&id=1293415661#/p … amp;id=1293415661
http://www.facebook.com/album.php?aid=14083&id=1293415661#/p … amp;id=1293415661
http://www.facebook.com/album.php?aid=13902&id=1293415661#/p … amp;id=1293415661

При нас нещата са динамични както обикновено. Аз ходя на училище, започвам и работа съвсем скоро. Мъча се да събера необходимите документи за ДСП и да наема детегледачка и така.
Наскоро кучката ни роди, сега имаме сладки топчовци - бебоци, ето линк, ако му се гледа на някой:
http://picasaweb.google.com/brestnica/AizaBebeta#

Исках да поитам, че съм забравила Embarassed има ли някой от Враца в темата? Ще съм около седмица там командировка и ще се радвам да се запозная, ако има мама от там.

Хубава вечер и много целувки от нас Heart Eyes

# 245
Здравейте! Аз въпреки че не пиша редовно си ви чета още от както съм регистрирана в този форум. И много ме радват сладките ви дечица.
Първо искам да честитя на Мечтание за прекрасната новина! Честито мила, желая ти лека бременност preggo и едно сладко малко бебче newsm30, а на сестра ти две newsm30  newsm30 ! Тъкмо ще си бременеете и отглеждате бебоците заедно! Дори и сега като се сетя за клипчето, което пусна за коледа ми се насълзяват очите!
Да ви се оплача, ние още не ходим,  т.е. ходим но плахо и постоянно гледа да се хване за нещо. Пък и аз имам много странични ангажименти и нямам много време да го водя. Sad  Повечето от вас забравиха, че са проходили, а вече сигурно и тичат, но нашия сладур е многооооо страхлив и мързелив изглежда. Иначе незная как е при вас, но на обяд почти всеки път си изяжда цялата супа и второто, като в супичката му слагам половин филийка хляб. За следобедна закуска изяжда целия десерт плюс банан и половина, без банан реве от "глад"!
Това е от мен!
Лека вечер на всички Hug

# 246
добро утро

Искам да пожелая на Мила и Косьо само хубави неща по пътя си да срещат 
Венера дано се оправиш напълно по-скоро че много лоши тези болести
Маграт не ти е лесно и на теб, дано Неда вече е добре а Еличето да удържи фронта.Страхотни пухчовци си имате 
Mpulle да го пращаш тати на лекар че не е шега работа. Баща ми си беше счупил кутрето и го гипсираха до коляното. Дано оздравеят и двамата бързо

Едно въпросче за анкетата: Сами ли спят децата или с вас (имам предвид в друга стая)? Оставяте ли нощна лампа включена през нощта или спят на тъмно?

# 247
Привет и от нас!
Влади и Мария са болни... Гадост.. Всъщност Влади донесе бацила от градината и сега и двамата с Мария са в отбора на болните деца... След малко ще ги водя на лекар...
Ще имам надявам се повече време за писане.. и коментари....
Wink хубав ден, че Мария се събуди

# 248
Привет мамчета Hug

Диди, абе я го пращай твоя мъж на чичо доктор smile3513 Дано със Сани да не е нещо сериозно Praynig Може зъбче да е newsm78 Ти що вече толкова рядко пишеш newsm78

Мишонка, ай честита професия на Миличка newsm51 Аз така като гледам тълкуването, художник ще да дойде  bouquet Питката ти много интересна, как я правиш?

Танче, а вие как тълкувате взетите предмети от Косьо: "...после хвана една хармоника, портмонето и химикалка на банка UniСreditBulbank"  Чакаме още снимки от
А пък Коско ухажваше и целуваше ли целуваше малката Мони, която пък му се смееше с глас и му приказваше, Жорко (другото момченце) пък, започна направо да я поразсъблича Joy , но Коско се намеси и си "прибра" гаджето Joy
hahaha Joy hahaha Joy

Маграт, Еличето много пораснала Heart Eyes Дано кака Неда се оправи бързо Praynig И ние се учим да си казваме името Ели, ама не успяваме Joy

Снежанка, айде пак болни, докато се похвалиш, че сте здрави и пак Ill yu5 Дано да не е много сериозно Praynig

Айде магийка за всички болнички  babydust7 babydust7 babydust7 бързо да оздравяват!

Хубав ден момичета!

# 249
  • Пловдив
Мечтание, Честито !   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти лека бременност , а на есен едно красиво и здраво бебче !  newsm32

# 250
Успях да кача снимките от Водосвета

Снимки от самия прощапулник малко по-късни, ще с еопитам и клипче да кача някъде, за да ни видите!!! Wink

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 14:21 от Bulechka™

# 251
Чудесни снимки, Таня Hug Косьо, много готин Heart Eyes Всяка година ли правите, от кога? Аз мислех, че се прави само, когато се влиза в ново жилище newsm78

# 252
Чудесни снимки, Таня Hug Косьо, много готин Heart Eyes Всяка година ли правите, от кога? Аз мислех, че се прави само, когато се влиза в ново жилище newsm78

Благодаря!
Ами да от сватбата насам, нали голям ремонт правихме тогава и гледаме всяка година да го правим!!! Wink

# 253
Страхотни са снимките, Таня! Коско  е много послушен Wink
И ние правихме такъв водосвет, когато влизахме в апартамента. Ние му казваме освещаване.
Маграт, дано бързо оздравява кака Неда Praynig Каква е тази Т  ??? Shocked Направо ме шашна.  Rolling Eyes
Еличка е мнооого сладка с тези бузки. А кученцата направо да ги намачкаш. Тооолкова са милички. Разтопиха ме.
за линковете под снимката...  искат ми  парола newsm78
Снежанка, айде стига с тези болести при вас babydust7
master333 , завиден апетит има бебчо.Отразява ли му се на фигурата LaughingАз  не мога  да похваля Велински  с такива постижения... и си му личи де. Laughing
Толкова от мен. Отивам да си взема дребен, че много ми е  мъчно вече. 3 дни не съм го виждала Rolling Eyes Толкова е празно.
Аз вече съм на крака. До сега съм прала и дезинфекцирала къщата от бацилите.
Всички болнички да оздравяват, че мноого гадно с тез болести.
Джиджее, добре ли сте? Не се чуваш... newsm78

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 15:50 от _Venera

# 254
Температурата на моя дивак изчезна както и се появи - изведнъж.
От събота вечер му няма нищо.
В събота сутринта се събуди с 39, педиатърката му не беше в града и го заведох на спешен кабинет, там констатираха че има леко зачервено гърло и му изписаха антибиотик Оспамокс, който аз така и не дадох.
Днес го заведох на лекар отново и освен леко зачервени дъги, нищо друго не откриха. Дано се размине с боледуването  Praynig

Маграт, Еличка не се спира много, много май? Така като я гледам как е зачервила бузите  Grinning
Да се оправя бързо кака Неда и никакви високи Т повече  Stop

Мпуле, гледай го ти Станислави, баш като Боян ги върши едни... Бързо да се оправя детенцето и татко му също.

Общи условия

Активация на акаунт