Отговори
# 225
Ммм, и аз не давам нищо докато не мине 38.
Просто той сваля до 37,5 - 37,7  и след 40 - 60мин я вдига на 38,,4 - 38,5

Аз съм казвала и преди, май, че ме е страх защото аз вдигам 40 градуса и не мога да я сваля.
За това Боян като вдигне Т съм пред паника  Confused
Той веднъж е вдигал, ама изкара 48 часа с температура, като тогава най-ниската беше 38,5  Sad

Абе то ако е само sometimes - добре, ама на мене що ми се струва all the time  Wink

# 226
Аз съм казвала и преди, май, че ме е страх защото аз вдигам 40 градуса и не мога да я сваля.
За това Боян като вдигне Т съм пред паника  Confused

напълно те разбирам  Hug Ти най-добре си знаеш как да действаш!

# 227
Благодаря за похвалите Embarassed Embarassed Embarassed

Коки, миналата седмица Румен вдигна температура изведнъж без никакви други признаци. Така беше 3 дни и аз като теб редувах Ефералгана с Нурофена и то само при температура над 38 градуса. Първата вечер стигна до 39градуса. Не разбрах от какво е  , реших , че са зъби . Днес бяхме на консултация и споделих на педката . Тя потвърди , че  е здрав и предположи , че е свързано със зъбоникненето. Дано и при вас е така. Peace

И при нас така се получи един път лятото и излязоха първите две зъбчета (то едното беше избило вече де, ама лекарите казаха зъби са!) После така се получи 3 дни след ваксината за шарките. И аз бях полудяла, колкото повече лекарства давах, толкова повече се качваше Т #Crazy #Crazy #Crazy Ходихме дори на рентгенова снимка и нищо, всичко беше чисто и тя здрава. Педито каза - зъби!!! Да, ама такива не се появиха и до ден днешен Crossing Arms Thinking Naughty За това реших, че тази Т беше реакция от ваксината Thinking
Иначе редувах Калпол, Ефералган-свещички, Нурофен и Хексалгин (както е правила и Ди&Ро) Peace Дано да са зъбките Praynig

Лека нощ Heart Eyes

# 228
Мечтание , честито и лека бременност с едно сладко момиченце да те дари бог  family  Hug

Мимичета , благодаря за пожеланията за оздравяване , на антибиотик съм от днес и се надявам вече да се отървем от всички болести , че идва пролет скоро и време за задружни разходки  Heart Eyes

Мимоза , ами при нас това с бибата си беше доста продължителен процес , аз от месеци избягвах да я давам , само в краен случай и като заспи веднага я махах , за да не свиква цяла нощ да я смуче и да я търси ; обаче понякога я присмивам в мен , като не може да заспи сама ... с бибата преди беше по-лесно, ала и децата растат и май по-трудно заспиват  bowuu

ДиРо , аз за имунната система давам клеева тинктура, както я бяха препоръчали в "часа на мама" и сребърна вода , ама не знам какъв ще е ефектът , че трябва време да мине / давам я от седмица / Peace

ох , доспа ми се , може би от детските песнички на малката  newsm46 Kissing Heart

# 229
Ехо мацки,
всички болни да оздравяват по най-бързия начин. Praynig Hug

и на бързичко да ви кажа-на Мила й няма нищо на краката.Доктора каза, това че са й леко криви си е чисто генетично,въпреки,че ние с баща й сме си с прави ,ама знам ли newsm78 това,че леко са й криви идва и стъпването на вътре.Не си личи много,но ние щото си го знаем,все там гледаме.На 13 март сме на конторл.Каза,че е хубаво да се наблюдава периодично.

Наде-децата са страхотни,Алехандро е голям пич ,ама как ровят в кофата,намерили си хабава игра.
Мимоза-страхотен фотьойл,бравос.
Елчо-да оздравяваш и ти.
коки-дано Боянчо да е добре и си е само от зъбите тази Т.Но аз съм чувала,че от зъби висока Т не се вдига.Ако е висока е инфекция,вирус.Това го знам от наща педка.

Другия месец ще бием ваксина по мое желание за Хепатит А.
По-другия вече пентаксима.

Искам да ви благодаря момичета за позитивните мисли и пожелания за крачетата на Мила,много бяхме притеснени да не е една гадна болест на костите в коленете,но слава Богу детето ми е здраво.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes HugHug

Отивам да гледам новия филм с Уил Смит,ако позволи дребната де.

# 230
Здравейте мацки!
Прехвърляйки темата набързо установих, че съм пропуснала рожденния ден на Коки - мила да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват.... и също така съм пропуснала новината, че Мечтание ще става майка за втори път... Много се радвам за теб и искам да ти кажа, че Влади беше на годинка и оссем месеца кгато забременях с Мария.... Имах доста сложна операция /секцио + миома/ при раждането на Влади и лекарите бяха категорични че трябва да изчакам три години ако искам второ дете... В крайна сметка всичко приключи добре и вярвам че при теб също всичко ще е ОК Peace
Гале видях че си пуснала анкета, но.... този път ще я пропусна. Видях някои пораснали октомврийчета и мноого ми харесаха - Ивон и Наде да са живи и здрави дребосъците - надявам се напролет да успея да се измъкна от работа и отново да се видим в парка... Мечтиии, мечтии...
Иначе да чукна на дърво Мария е здрава, еее.. все още не спи нощно време.. ама няма никакъв зъб.. всъщност докога ще си е само с тези 4 зъба незнам  ooooh! Иначе се очертава доста голяма палавница и засега надвимава брат си по бели на нейната възраст - явно вторите деца са по-умни и по-изобретателни...
Аз имах известни ядове с баткото, включително се наложи да потърся специализирана помощ от детски психолог, защото започна много странно да се държи в градина.. Надявам се че всичко ще мине с всеобщи усилия... оставям ви че Мария е адси напориста към компютъра...

# 231
Kоки  Praynig дано вече на Боянчо нищо да му няма, ни температути, вируси, въобще на всички деца дана им се размине всякакви вируси...ся кат чувам за тоз новия грип и ми настръхва косата Sick
Мишонка браво на Мила, че нищо и няма и аз ви мислих и викам дано му няма нищо на детето!
Мимоза Браво за майсторлъка!
elcho27  оздравявай бързо и ти!
Меги терминатор Кари вършеее ли къщата?
Di&Ro как е Роската?
Мечтание  влез в темата за породените деца, доста са родени със секцио, нямало е никакви проблеми!Всичко ще е наред, не се притеснявай!
Наде  Blush аз пак да напомня давай снимки на Вики Embarassed
Лек ден от мен!

п.с   snejanka   може да е някой детски пубертет както го наричат, дано баткотоо бързо му мине!

# 232
# 233
Мечтание искам да те поздравя за хубавата новина  Hug
Пожелавам ти най леката бременност и накрая един хубав бебок

И аз доста познавам където са родили секцио едно след друго и не са чакали 2-те години и всичко е наред. Не се притеснявай всичко ще е наред  Peace
И на всички болни дечица искам да им пожелая бързо оздравяване (hug)

# 234
Привет, привет!!!  bouquet
Ние утре ще правим 2 в 1 - Прощапулник на Косьо и Водосвет! Hug

Та съм малко под пара сега, подреждам, готвя, гладя.... изобщо ooooh! Crazy, но пък ще е много весело утре Joy, пита ще меся и ще ви показвам и ще намина по-обстойно да разкажа как е минало и какво е хванал малдежа, пък и снимков материал ще има!!!

Ние май сме последните проходили Thinking Joy Е, тъкмо ще влезем в рекордиъте за най-късно проходило детенце Joy

Хайде лека вечер от нас и до утре, ако имам време Wink

# 235
ЕЕ,пак се изпокрихте,Джидже я пусни още една анкета.Ама и ти къде се скри?На скайпа ти пиша и там мълчиш,добре ли сте?
Ние също сега ще правим прощапулката,след няколко месеца прохождане,ми тъй,навиха ме,аз не исках,че мина време ама карай,питкат ами стана много хубава.Утре ще пусна снимки.Нащо ще бъде много скромно де,измпровизирано,направих й една тортичка с крачета,малко ядки, сладки, питка и пийка и айде,чакам сега едни гости ,че да мятаме питката,как вкусно ми ухае тука.
Айде туй от мене за сега,утре подробно.Целувки на всички.

# 236
  • София
Мишонка, събота и неделя при нас настава тишинка - дни за семейството  Mr. Green За мен и Галето - дни на много хора в парка и прекалено препълнени детски кътове  Joy Joy

Айде на питката - да видим сладуранката какво ще си хареса.

Стълбите за нас са мисия невъзможна - увисва на една ръка и аз гушкам, но каква любов изпитва към ескалаторите - с рев си тръгваме от тях. Веднъж цели 20 пъти се возиха нагоре-надолу с баща и.

Коки, Елхо - как са дребните? За роската - знам добре е.

snejanka
Страхотна е малката - и кичара е пуснала, а тази любов към очилата... вече съм един брой назад.  Crossing Arms Търся сега детски гумени, ако някой някъде е виждал - да свирка.

Булечка
и от теб чакаме отчет за прощапулника.

Пра - Руумбата голям мъж бре - тежичко ви е на вас мъжките мами.

Тук се вихри една свалка  Heart Eyes едно чедо пускам ви снимките - гледайте и дерзайте  hahaha и не забравяйте да четете коментарите.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327184&pid=10192257

назад има още новокачени снимки - покрай бабите качвам като побъркана.........

# 237
Мишонка те не само че се изпокриват събота и неделя ама и много мами направо зачезнаха  , много се радвам че Мила е добре вече чакаме снимки от големия ден да видим какво ще хване
Булечка вие какво хванахте на прощапулника
Меги браво на Кари че тя първа действа какво ще ги чака ергените
Моргана не съм правила кръвен тест то докато се чудех какво да правя и минаха две седмици отидох на лекар и се видя малкия плувец
Джидже имаш страхотна приятелка как е Крис лудува ли още
Пра миличка теб господ те чува  Hug
Гале ще ти откраднат момчето, ми той си е симпатяга
В Септемврийската темичка има много мами с малки дечица и те се страхуват дали ше се справят, термина ми е на 19 септември ще е девичка като мен , едно скорпионче ми стига дано това е по-кротко Боби ме прави луда

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 11:54 от Мечтание

# 238
Ей мамчета, тихо е тук Naughty

Танче, Мишонка, чакаме резултатите от прощъпулниците  newsm68
Танче, какъв Водосвет ще правите бе, за какво (извинявай, че питам Embarassed)?

По стълбите и ние сега се учим да слизаме и качваме, голям кеф е Smile Знае как се прави, ама зяпа насам натам, и ако не я държа ще се търкули надолу Joy Голяма е клюкарка, да не изпусне къде какво става Joy

Меги, страхотни снимки smile3501. Кари е  голяма красавица coolcool , пу пу пу. Задява се с Жорката май newsm78. Гледам и тя май е от PC-маните Laughing

Снежанка, и ние сме все още с 4 зъба, до кога и аз не знам newsm78 newsm78 newsm78

# 239
Писах и всичко се затри.
Та тука съм. Тръшна ме новият грип Sad Явно вече върлува из Варна. Мнооого е гаден. 2 дена съм била на легло. Не можех да стана.Пазете се , доколкото можете. Слава Богу, че имам баби , взеха децата. дано не съм ги заразила. Praynig
=======
Влизам специално да честитя на Мечтание. Много се радвам и вълнувам! Пожелавам ти лека бременност и една усмихната девичка! Пази се много и се наслаждавай на бременността. Втория път усещането е по-силно и по-осъзнато. Grinning
======
Мишонка, сигурна съм, че с принцеса Мила всичко е наред!
Мимоза, чудесно е креслото на ленката! Мама много изобретателна!
Меги, свалката е била много упорита. Кари е много целенасочена! Страхотни са с  Жорката.
Гале, според мен Жорката е ултра чувствителен и всичко го преживява вечер. Ще отшуми и това с възрастта. Потрай още малко, макар че много ти стана на теб spoko
Наде, тоооолкова е сладък Алекс. Отдавна не не ни беше радвала със снимки. Да го цункаш.
Коки, моля се бързо да  оздравявате и да не е нещо сериозно fingerscrossed
публикувам, че компа ми изневерява. Утре ще го водим на лекар Laughing
На всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт