Отговори
# 210
Еййййй че хубавоооо! Мечтание радвай се! никак не е толкова пък рано! Желая ти да  имаш чудесна и безпроблемна бременност и после малко разскошно вързопче!
Ох така се развълнувах  smile3521
Мишонче стискам палчита за крачката на къдрокоска Мила! Цунки на нея от Алекс!
Меги специално за теб - Алекс е добре! Расте и дивее! Ще пусна и снимчица след малко че това от сума ти време не съм правила  Blush
И не е  вярно  Naughty много даже си те обичам аз - старата любов ръжда не хваща!  love001
Все съм си сама във къщи и оня ситен- вреден А лехандро не дава да се заседявам на компа, а пък до обяд кака му седи и учи пред него и аз съм в трета глуха  Crossing Arms А освен това нещо съм си загубила настроението( ама това го споменах по-преди) и не ми се ще като пише все да мрънкам и охкам а пък то все така се получава  Sad Но аз знам че за всичко е виновно времето и като се запролети нещата трябва да се подредят автоматично  smile3503
Ей сега ще кача снимчица от вчерашната ни разходка със приятелчета в парка!
Ето обещаните снимки http://picasaweb.google.bg/ndin4eva

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 15:50 от Надя 73

# 211
  • Банкя
Мечтание Честито! Не се притеснявай. Имам съседка, с която бутахме количките в квартала (сега майка ми ходи с нея за ДК). Тя забременя с втората си дъщеря (преди седмица стана на годинка), като голямата беше 1 година и 1 месец. Нямаше никакви проблеми. Така че спокойно.
Лека бременност! Hug Hug Hug

# 212
Мечтание честито! Да сте живи и здрави и лека и безпроблемна бременност!
Не се притеснявай, както са казали момичетата не е чак толкова рано. Дано скоро ни зарадваш с добри новини и за сестра ти  Hug

# 213
Mечтание, честито, мила!!! Embarassed Много се радвам за теб!!! ooooh!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче на финала - една сестричка на Боби!!! Praynig

# 214
Мечтание, специални поздравления и от мен. Новината е страхотна и много ме развълнува  bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и един послушен батко Боби през следващите месеци. Както вече момичетата са ти писали важна е вътрешната нагласа на човек, а това са тоолкова хубави емоции  bouquet

# 215
  • София
МЕЧТАНИЕ ГОЛЯМО ЧЕСТИТОООО  Hug Hug Hug Hug

Наденце
- страхотен е Алекс и Яни и малката г-жица Софи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Малкият в гръб сигурно е Бобо - прекрасни са  Joy Joy Joy кофата е на почит а?
Сега ще сваля снимки и ще ви пусна да гледате -  Hug Hug Hug

# 216
 Hug мечтание  честито миличка! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Hug
....мегиии тез картинки ми действат стресиращо Crazy толкова много бебета!

Наде    Hug Алехандро много пораснал! давай още снимки, ам аискам и на кака Вики Whistling
Мишонка   Praynig дано на МИЛА и няма нищо.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 16:59 от galentinass

# 217
Мечтание честито! Да сте живи и здрави, лека и безпроблемна бременност! Аз съм със секцио и ми казаха поне 2 години да минат преди следваща бременност, ама то докато родиш ще станат. Не се притеснявай Peace

Мишонка, дано с карчетата на Мила да няма проблем Praynig Пиши какви са резултатите!

Наде, снимките чудесни, мила Hug

Елчо, честито за бибата, как стана я обади Rolling Eyes Бързо да се оправяш Peace

Аз пък се изпокарах с мъжо #Cussing out #2gunfire и сега съм без настроение Sad

Ето какво фотьойлче за Лената сътворих тези дни: http://media.snimka.bg/1955/010165274-big.jpg
А ето и как се разполагаме в него: http://media.snimka.bg/1955/010165272-big.jpg
                                                          http://media.snimka.bg/1955/010165275-big.jpg
А така си запълваме свободното време: http://media.snimka.bg/1955/010165276-big.jpg

Лек ден Hug

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 17:08 от mimoza°

# 218
Нямам време да пиша, че свеки ми дойде днес на гости.
Мечтание, много мило ми стана. Едно голямо гуш  Hug
Всичко ще е наред Peace

# 219
Момичета благодаря Ви за пожеланията и подкрепата Hugстрахотни сте Успокоихте ме
Сестра ми каза че бог ми го изпраща и мисля че ще се справим Таткото още не може да повярва
Наде много са сладки и тримата на снимките
mimeto_iv веднага ще се похваля ако стана леля обещавам
mimoza° страхотно фотьолче си сътворила браво на теб
Хайде ние поведохме хорото кой ще е следващия newsm78

# 220
Айде да видим тоя път дали ще се разпиша като хората  Wink
Че много телеграфно последните пъти.

Вчера, естествено си изкарахме супер в морската  Hug

Кари, си е все същата нежна девойка  Heart Eyes Страхотна щерка си имате Меги, нали знаеш  Simple Smile В къщи мъж ми първо за нея пита  Grinning

Абе, Гале с какво го храниш Жорката бе? Голямо момче, голямо нещо, ако не се познаваме не можеш да кажеш че са набори с Боянски. Да ти е жив и здрав и да почне да спи най-сетне  Hug

Ди Ро, и Боян имаше няколко пъти перипетии със стафилококи в носа. И аз не знам от къде ги хваща, като изключим първия път - носихме си ги от родилното и двамата  Confused Ако разбереш повечко за това как се хващат - пиши, че на мен все не ми остава време да се разчета по-подробно.

Мечтание, честито  Hug С пожелания да влачиш крака и сестра ти скоро да се похвали със същото  Praynig
И, не се притеснявай, не е чак толкова рано.

Мимоза, страхотен фотьойл си измайсторила, браво! Мен хич не ме бива, да му се не види  Embarassed

Наде, какво да ти кажа за Алехандро...Все по-хубаво става това момче, бееее. Ама като съм виждала кака му каква е убавица, хич не се учудвам  Heart Eyes
Между другото, на мен ми прилича на теб, така ли е?

Мишонка, сигурна съм че всичко с Мила ще е ок  Peace Надушвам ги аз тези неща. А за лепящите контейнерчета - на мен ми е много лесно с тях. Поне втория път, точно за минутка беше пълен. Веднага щом се събуди го залепих, мръднах три крачки да взема гърнето и като се обърнах, той беше напълнил контейнера  Peace

А, днес на обед Боян вдигна 38,4 Т, ей така без нищо. И още е с Т. На два пъти я свалих до 37,5, обаче пак се качва. Легна си с 37,9.
Аз голям страх бера с тия антиперетици. Всеки път питам педиатърката как и на колко време мога да ги редувам и все не ми е ясно.
Като давам свещички Ефералган, които съдържат парацетамол би трябвало да мога 4 часа след това да дам Нурофен, който съдържа ибупрофен, нали? Щото на листовката на Нурофена пише да се дава 3 пъти за 24 часа, това значи на 8 часа, но през тия 8 часа трябва и нещо друго да му давам,  а Панадова хич не му върши работа  newsm78

# 221
Ехееее, Мечтание , честито!!! Hug Hug Hug Лека и безпроблемна бременост! Peace Много се радвам , че едното ми пожелание се сбъдна скоро , скоро , сега очаквам и второто !!! Wink Praynig

Мишонка, очаквам скоро да се включиш с добрите новини. Praynig Усещам, че всичко ще е ок. Naughty

Коки, миналата седмица Румен вдигна температура изведнъж без никакви други признаци. Така беше 3 дни и аз като теб редувах Ефералгана с Нурофена и то само при температура над 38 градуса. Първата вечер стигна до 39градуса. Не разбрах от какво е  , реших , че са зъби . Днес бяхме на консултация и споделих на педката . Тя потвърди , че  е здрав и предположи , че е свързано със зъбоникненето. Дано и при вас е така. Peace
Иначе Румбата е 12500/80см. Попитах я за реимунизацията с пентаксим. Отговора й беше-  след 1,9години. Thinking

Някой питаше за Имунокинда. Blush Аз го давам вече 3 мес като имуностимулатор и заради зъбите по препоръка на д-р Михайлов заедно с клеевата тинктура. Доволна съм, не е боледувал от тогава. От скоро включих и Calcarea phosphorica  /пак от същия източник/ , препоръчва го при никнене на зъбите . Naughty Не знам дали е от това или си внушавам , но няколко вечери спи по-спокойно и почти не ставам. Thinking

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 22:33 от pra

# 222
Аз само набързо този път Embarassed  bouquet
Мишонка, дано с Мила всичко е наред, чакам и аз включване с добри новини! Praynig
Коки, дано е от зъбки Praynig
Наде, много хубави снимки, модели са прекрасни!!! Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 10:48 от Bulechka™

# 223
Мечтание - Честито и от мен! Не се притеснявай, всичко ще бъде наред! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Hug и целувки на сладурестия бъдещ батко Heart Eyes

mishonka95 , дано да те успокоят и да не се тревожиш повече за крачетата на Мила!

Bulechka™ , Наде,  _Venera - страхотни са децата и колко са пораснали! Hug

Мимоза, ти си страшна майсторка! А Ленка и тя е от компютърният фен-клуб Laughing

erisii - Христинчето е голяма сладурка Laughing как само бърбори Heart Eyes. Момичета, направо ме смайвате с гоблени, питки, фотьойли, пуловерчета Hug, аз нямам нещо нерви ..... erisii - като напреднеш с гоблена, покажи моля снимка - много интересно ми се струва.
Иначе за Коластрата аз имам и Зелена Енергия и някои други продукти на Аквасорс, но малко се притеснявам да давам на дреби. На каката съм давала, но тя беше на 4-5г. Сега докато кърмех, пих веднъж Коластра, че бях тръгнала да се разболявам и после на Роско бузките му станаха на дребни пъпчици и доста червени newsm78. Аз ги вземам уж от лекар и ще питам щом казваш, че стават, как се дават на бебета.

Мимето ив, pra - мерси за инфото!   bouquet Аз започнах с Имуно бебе-то, но ще си взема и Дентокинд за случаите на зъбна атака Tired

Коки, как е Боянчо! Може и някое вирусче да преборва с Т newsm78 или и от зъби вдига толкова висока? И аз като pra не свалям под 38 дори и нещо отгоре - уж така организмът се борел, но ти най-добре си знаеш детето Hug Бързо да се оправя мъничето!
За Нурофен и Панадол си се дава точно както си описала. Първото(напр.) на интервал, както е даден в листовката и ако в това време продължава да вдига даваш второто на неговия си интервал - как го написах само.....понякога ми се е налагало и трето - Хексалгин да давам...( доста ни стряскат sometimes мъничетата)

Елчо, бързичко да оздравяваш да се включите с Мики към разходките! Аз много им се радвам на мъниците как си щъкат заедно Hug с леки наченки на проба за съвместна игра Laughing

Иначе Румбата е 12500/80см. Попитах я за реимунизацията с пентаксим. Отговора й беше-  след 1,9години. Thinking
пра, на нас ни казаха за ваксината, да не е по-рано от година след трети прием Thinking, на разни места пък четох да е м/у година и половина и две...

Лека вечер! и да спинкат дребосъците!

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 23:43 от Di&Ro

# 224
Мечтание честито и от мен! Така се развълнувах... Много мило ми стана. Не се притеснявай разликата няма да е много малка така, че всичко ще е наред. Прекрасна бременност ти желая и здраво бебче след 9 месеца. Само да питам ти кръвен тест ли си направи?

Общи условия

Активация на акаунт