Отговори
# 255
Привет и от мен,от вчера съм с МЦ и се събудих с главоболие ,хич не обичам значи да ставам сутрин така ,то настроението ми заминава на майната си.
Коки-браво на Боянчо за Т,днао не вдига повече и гърлото да оздравява бързо.Ей тез доктори,веднага антибиотика.Няма други лекарства сигурно. ooooh!
Мпулле-как е Сани?Мъжо,кандардиса ли да иде на лекар?
Булечка-много сте хубави на снимките,а това за водосвета много добре сте го направили,по принцип по нашия край както каза Венерка,му казваме освещаване и повечето го правят на нова къща или след ремонт.
Маграт-ти вече за добре дошла стана,ми тъй като си с толкоз дини под мишниците.Елито много сладка с тез червени бузки,и тя на компютъра залепена.Кака Неда,що така таз висока Т,то много страшно бе,оправи ли се?Кученцата са големи душички,много милички,кво ще ги правите?А снимките под снимкат ана Ели ми искат да си регистриран във Фейс бук.А аз не съм,така,че не можах да ги гледам.
Ди Ро-мерси ,Мила наистина е голяма артистка,танцьорка,скоро почна и да рисува с химикалките ,да видим какво ще излезе накрая.
Мимоза-ето по тази рецепта и оформление я правих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15579
Мастер333-къде се загубихте и вие?Браво ,радвай се ,че се храни детето,мойта не яде последно време както трябва.
Снежанка-мила,направо ти съчувствам,много често се разболяват децата бе,с тази градина задължително лепват по нещо и малката ти все едно и тя е била там.Ние така сме били със сестра ми,едната болна и другата лепва веднага.Дано не е серизоно и бързо оздравеят ,хич не е приятно .
Джидже,верно къде изчезна пак бе?Тристиа и тя?

# 256
Мастер333 спокоино ще проходи скоро важно е че така хубаво си папка детето аз лазя по килима след Боби с лъжицата от известно време не яде много
Мпулле да се оправят скоро твоите мъже  Peace
Венерка браво че си се оправила и ти от грипа
Маграт много е пораснала Еличка и с тези червени бузки направо да я изпапкаш
Коки да оздравявате и вие бързо
Снежанка успех и на вас в борбата с болестите
Да използвам докато Боби спи и да свърша нещо
Да ви покажа само Бобо как ни тормози докато спим
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=10230264

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 18:41 от Мечтание

# 257
Момичета, благодаря ви за милите думи  bouquet  bouquet  bouquet

Танче, а вие как тълкувате взетите предмети от Косьо: "...после хвана една хармоника, портмонето и химикалка на банка UniСreditBulbank"  Чакаме още снимки от
А пък Коско ухажваше и целуваше ли целуваше малката Мони, която пък му се смееше с глас и му приказваше, Жорко (другото момченце) пък, започна направо да я поразсъблича Joy , но Коско се намеси и си "прибра" гаджето Joy
hahaha Joy hahaha Joy

А за тълкуването на предметите, някой от гостите каза: "Ееее, значи ще пише музика и ще изкарва мноого пари!"  Wink

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 14:21 от Bulechka™

# 258
Здрасти, мацки Simple Smile
Криво ляво докопах се до компа. Съжалявам, че не пиша, но не ми остава време тези дни. И ей сега набързо ще ви се оплача... Sad Разправяме се с болести-и аз и Крис. Мен поне засега ме закрепиха, но относно Крис...скоро ще убия някоя лекарка  Close От няколко дни той пак започна да кашля много, но без хрема (както и предния път като се разболя), но този път му се промени гласа - един такъв пресипнал и променен... Sad Обадих се на педката и започвам да й обяснявам, а тя ме прекъсва и казва: "Аз съм в болничен! Не мога да ви помогна!" , "А към кого да се обърна тогава? Някоя педиатърка при която да ни пратите?" - питам аз, а тя "Ми отидете при личната!"  Rolling Eyes Това е втори път за един месец, когато сме имали нужда от адекватно лечение, навреме, а пак насреща няма никой. Отивам при личната, нямало му нищо на малкия-здрав бил! Промивки на нослето с Тетрисал и някакви противоалергични капки изписа и толкова. А малкия не ще да яде нищо, освен някоя бисквита...дори и мляко почти не иска. Поти се постоянно (а досега не сме засичали Т), събужда се с рев, спи доста неспокойно, но бил здрав. Вече и нослето му започва да се запушва. Този път няма да направя същата грешка и да се надявам и моля да ни обърне тъпата педка внимание. Утре сме на педиатър, частно и оттук насетне няма да я посетя тая мърла нашта педка. И миналия път добре, че не я послушах да не давам антибиотици. Беше ми много болно, че се стигна до там, но Крис едва се оправи от антибиотика, няма да ви казвам как ни се чудиха защо 3 седмици вече малкия се влачи болен...Спирам вече по въпроса. Стискайте палци утре да се разминем по леко и никви антибиотици  Praynig

Пак болни дечица...всички да се оправят!  Naughty  Praynig И верно Маграт и аз се шашнах като видях тази Т  Shocked Дано не повтори! Чудя се от какво ли може да се получи така?  Confused От Враца мама нямаме  Confused
булечка, честити ви празнични събития Mr. Green Косьо каква кичара пуска...Крис досега 2 пъти го подстригахме, че той сресан не мой стои  Laughing
Мечтание, и твоя хубустник отива дъглокоско  Mr. Green
венерка, била си болна гледам, ама хубу си се оправила. Тая година кви са тия болести и вируси и тем подобни работи... Rolling Eyes ЦелуФки на дребните  Heart Eyes
Гале, Меги, добре си изкарват дребосите....пък да сме знаели, че свалка ще се заформя, щяхме да дръпнем другите терминаторчета и да ги оставим да си свършат работата бе  Laughing
мишонка, много хубава пита, пък за Мила дан говорим...голяма кокона  Grinning Тя кво хвана, че не разбрах.... Blush Абе вий с тия кожени дивани...не ви ли залепват дупарите на тях?  newsm78
Мpulle, карай мъжо на доктор, че те все на големи мъже се правят. После от акъла си патят. Whistling

Ако съм пропуснала някой, много сори. Поздрави за тях  Hug

# 259
Здравейте Simple Smile
на бързо давам отчет Simple Smile Преди малко се прибрахме от Пирогов, мъжа ми има счупено кутре с натрошени кости, но не могат да му сложат гипс, та така щял за си заздравее Crazy С триста зора го накарах да отидем  #2gunfire
Станислав вече няма Т, но е страшно крив вече две вечери подред заспива към 23ч и в 3.00 се буди с кански рев. Да не говорим че като спи от време на време помрънква .Отгорето на всчико тази вечер при лягането си повърна  Crazy Дано поне да поспи тази нощ  Praynig че се побърквам вече Rolling Eyes А за храната вече се отчайвам съвсем - не иска и не иска да яде това дете. Само на мляко е пак вече втори ден ooooh! ooooh!

Танче много хубаво си правите освещаване всяка година Simple Smile Им аз смятам сега на пролет след като си оправим апартамента да го осветим  Peace

МагратHug за сладкото  Еличе Simple Smile Да и нацелуваш червените бузки от нас Simple Smile А кученцата са невероятни  Hug Hug Дано Неда да е вече по-добре.  Shocked Shocked направо ми стана лощо като прочетох каква Т е  вдигнала ooooh! това от грип ли е?

Мимоза Simple Smile Абе аз съм тук Миме чета редовно, но писането е трудно с малкия звяр, види ли че доближавам компютъра надава такъв вой че е  Crazy

Джидже#2gunfire #2gunfire #2gunfire направо вече думи нямам с тая ваша мнима педиатърка, няма ли начин да я смените? Дано милия Крис бързо да се оправя  Heart Eyes

Мечтание отдавна не беше пускала снимки на Бобо - голям мъж е станал  Hug Hug

Мишонка събра ми погледа с тази пита  smile3501 smile3501

master333 е това се казва да си хапва добре детето Simple Smile Ние на едно пюре от 125мл на хипп се плюнчим на две ядения  Tired

Гери какво става, как е Ники? Оздравя ли?

snejanka ох милите вие тези настинки не ви остават на мира  Weary Бързо оздравяване ви желая

Ох пак реве,....................

# 260
  • София
Марш на всички болести от сладките ни дребчовци.

Целувам ви всичките - умирам за сън, утре ще ви чета обстойно.

Само да ви покажа нещо - еххх върнах се назад във времето.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366836.new#new

е позволих си да пиша от имто на всички, сори, ама ми стана толковааааа гот.

# 261
Привет и от нас , къснозаспиващите Crossing Arms  много ми е гадно, че нещо объркахме графика на малката / преди си заспиваше точно в 10ч/ и сега до 12ч се мъча да я преспя и успявам с триста зора , а сутрин не мога да я вдигна преди 10.30-11ч и правим закускообед около 12ч  Rolling Eyes
За нас - аз съм вече по-добре , кашлям само сутрин и вечер , но не се дера вече толкова ... Славабогу Мики е добре и се моля да я задържа този път ; разчитам на клеевата тинктура за имунната система , купих и най-различни плодове - ще я мъча всичко да яде, само да е здрава  Praynig аман от болести  #Crazy

Венера и аз чух за много гаден грип във Варна, радвам се , че си по-добре и че си имала къде да пратиш децата  Heart Eyes
Джидже и на нас ни изтъняха джобовете от частни прегледи и лекарства , ама като не можеш адекватна реакция да получиш по здравната каса  #2gunfire направо немам думи с твоя случай , моята педка не е чак така, ама не можа да ни оправи наште кашлици , че затова и ние при спец на частно  Confused

Мпуле , май сме само ние тук посред нощите , хубаво е , че успя да завлечея мъжо на лекар и че малкия е без Т вече ; а през нощта събуждането сигурно ще да е от зъби  newsm78

Танче , много хубаво клипче на прощъпулника , ама много малко предмети ми се сториха , аз на нашия така бях ги натрупала , поне три пъти повече и още исках , ама нямаше време , че малката й се доспа , точно тогава  hahaha Коско много сладък как нагъва питката , и той да усети празник  Crazy моята сега само хляб й дай , няма нищо друго да яде  Party

Снежанка и за вас ще стискаме палци бързо да се оправяте  Praynig

Съжалявам ако пропускам някой , много повече исках да пиша , ама немам сили , всички са много сладки дечица  Heart Eyes

лека нощ  smile3524

П.С.  Меги, мерси за линка  , направо се възхищавам на първата октомврийка 2009 , толкова скоро да е пак с две чертички , детенцето й няма годинка   bouquet

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 01:09 от elcho27

# 262
Здравейте мацки!
Благодаря за милите думи и подкрепата... Незнам какво е вашето мнение за хомеопатията, но след като вчера заведох Влади на лекар и диагнозата беше: зачервено гърло, възпалени уши и леки хрипчета в единия дроб и сътоветно куп лекарства, вкл. Вентолин и Клацид Thinking реших да заведа днес Влади при един доккор-хомеопат, който го оправи след едномесечната кашлица през декември... нещата всъщност се оказаха не така фатални и съвсем не са за интибиотик /одбре че търпеливо изчаках и не го дадох/, а Влади в неделя имаше съвсем лека температура около 37 градуса, която според мен въобще не е температура... Съответно обясних на лекарката, че и Мария е със зачервено гърло и хрема, а за нея предписаното лечение беше Стеримар за нослето и сироп Фитолор за гърлото /аз и без да ми казват й ги прилагах/ и тя изписа едни капки за повишаване на имунната система - толкоз без никакви антибиотици и други химикали... Според лекарката Влади до четвъртък трябва да се прави и кашлицата да отшуми /а той определено кашля доста сериозно/.
Вчера шефът ми се намръщи като му сйъобщих че няма да ходя на работя няколко дни, но... Тиквените медали свършиха, а здравето на дребните ми е по-важно...
Булечка отново се впечатлих на ентусиазма и домакинските ти умения... Поразгледах и малко снимки /анли таткото го няма и имам повече време за компютъра/.. ох.. всички са много сладки...
Сега ви оставям и ви желрая слънчев и безоблачен ден  Hug

# 263
Джидже Стискаме Ви палци Крис да се оправи бързо и вече никакви болести
Снежанка ох на тебе и двечките да оздравяват бързо мила
Тази сутрин Боби ми се събуди с кашлица има и хрема и аз давам Стеримар в нослето но за кашлицата вече незнам какво да го правя миналия месец пак беше с кашлица ох сега пак отново ooooh! да му купя ли сиропче или да звъним пак на педи  newsm78
elcho и ние ставаме в 11 днес едвам го събудих така си изпуска закуската и направо на обяда а за клеевата тинктура аз му давам вече месец Трябва ли да се прекъсне за малко или да продължавам да я давам още
Отивам да го слагам да спи че пак развалихме режима

# 264
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Снежанка, и аз съм ЗА хомеопатията. Тук имаме много добра лекарка, която освен хомеопат е и педиатър. Аз ходя при нея, водя сина ми, а за малката сме се разбрали да я запиша напролет, че сега има много пациенти. Иначе ако видя зор няма да ми откаже да я прегледа. Само мъжа ми дето не съм водила при нея. Не знам при вашия как е, но тук всеки пациент минава през интервю /това е първия преглед/ , а свободни часове обикновенно няма и дава за месец-два напред.
Само да ви покажа нещо - еххх върнах се назад във времето.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366836.new#new

е позволих си да пиша от имто на всички, сори, ама ми стана толковааааа гот.

preggo Развълнувахте ме с тези прекрадни новини  Heart Eyes и Мечтание също.
elcho27, и ние имахме такъв период, но махнах едното спане и сега заспива по-лесно, но сутрин спи до 8.30-9.00. Дано да оправите скоро режима.  fingerscrossed
mishonka95 , мерси за рецептата, при първа възможност ще пробвам.
На всички болнички бързо оздравяване  fingerscrossed
На останалите  Hug
 55

# 265
Ей ме и мен доволна и предоволна  Mr. Green
Дребен не е болен, не е настинал и т.н. Алергична реакция имало детето и то от тъпия мухъл дето не може да се отървем в вкъщи. В същото време за да на го "насърчаваме" и да не му даваме почва да вирее много много сме на твърдо гориво, което пък изсушава въздуха и става една... ooooh! Та за разлика от на Снежанка дечицата, моето няма да се размине с Вентолина. Лекарката му изписа и куп други неща, но почти всички за нослето и алергията. И взех аз решение като се оправи сега малкия, пращам го в Русе за седмица, пръскаме навсякъде със Сафо да изчезне тая гад и вече никво простиране вкъщи (а аз дори не простирам в стаята, в която спим).  Naughty И се купува влагоуловител, като в същото време една каничка с вода и сода, за да има нормална влага. За друг начин не се сещам. Трябва да се отървем от тая задна хрема и алергията от сега, тъй като рано или късно ще тръгне надолу.
Снежанка, дано се оправят дечицата с хомеопатия. Антибиотиците винаги трябва да са крайна мярка.
Мпуле, за колко време казаха на мъжо, че ще му се оправи пръстта? А на работа ще ходи ли?...Как ще си слага обувки?  Blush Сори за въпросите, но наистина немога да си отговоря  Crazy
elcho, разковничето (поне при нас) за по ранно лягане вечер е по ранната следобедна дрямка или пък да е посъкратена. И под по ранна разбирай да заспи към 13-13:30 най-късно  Rolling Eyes Абе като почнат ясла няма де да се дянат и няма да си лягат след 21  Laughing Laughing

варненки давали го кофти времето до края на седмицата...тъкмо да се оправи малкия и пак сме с вааааас. Ох, как ми липсват разходките  Sad

# 266
Мамета, здравейте,

Не съм се включвала отдавна, не съм и чела даже и много ми е домъчняло за вас.
Ние с Дианата сме в София тези дни. Добре сме. Малкото торпедо унищожава всичко наред. Не мога да я снимам будна, защото реве и иска да ми вземе фотоапарата. Затова направих една спяща снимка, все пак да я видите :
http://img140.imageshack.us/img140/9471/dcfc0351xh2.jpg

Относно заспиването - ляга в 20:00 и в 06:00 е будна. Понякога, като тази сутрин, става в 5 и вдига целия блок. Опитвала съм се да я слагам по-късно да спи, с цел да се буди в по-човешко време, но не би - врещи неистово или ми заспива в краката.

Относно хомеопатията - не съм пробвала, но мисля да опитам. Диана тази есен два пъти пи антибиотици, изписани от баба и дядо баш педиатрите и според мен втория път си беше напълно излишно. Детето беше пипнало един пловдивски грип, който отшумя след седмица, без антибиотика да повлияе нито един от симптомите.

Целувам ви  Hug

# 267
: Тонито  Много е пораснала Диана и Боби ми взима все фотоапарата та и аз не мога да го снимам често
Джидже браво на Крис че не е настинал  Peace
Момичета при февруарки 2008 вече има пет бременни майчета отново Ние изоставаме нещо
Казват че имам лек крак мога и да повлека новия бебевалеж

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 16:25 от Мечтание

# 268
  • София
Ха, каква прекрасна новина  Heart Eyes
Мечтание, честито! Много лека бременност и прекрасно здраво бебче ти пожелавам!

За повличането на крак ти пожелавам и аз преди всичко при сестра ти да се отрази  Flutter

(аз съм се отчела с два броя, мисля повече да не се отчитам  Crazy) Ама и аз чакам и други мами да се похвалят  Heart Eyes

Ще се пробвам отвкъщи да се включа в анкетките, аз тамън днес сколасах да ги поизчета...  Embarassed

# 269
Здравейте Simple Smile

Мпуле, за колко време казаха на мъжо, че ще му се оправи пръстта? А на работа ще ходи ли?...Как ще си слага обувки?  Blush Сори за въпросите, но наистина немога да си отговоря  Crazy

Джидже казаха че за около 10 дена ще спадне оттока и ще заздравее newsm78 което мен малко ме съмнява Thinking Обува обувките с триста зора, а ходенето е трагедия сутрин го карам на работа, а вечер го взимам  Crazy въпреки че работи на 10 мин от нас. Болничен не му дадоха, но и да му бяха дали като го знам какъв е нямаше да си седи в къщи #2gunfire казаха да мажем с Лиотон 1000 гел   Joy Joy
Ох тази влага направо е ужасна  #2gunfire #2gunfire но все пак добре че Крис не е настинал Peace

Тони тъкмо се чудех какво става с теб, къде се загуби Simple Smile Гледам госпожицата пораснала Simple Smile И ние сме така с фотоапарата голям рев голямо чудо за него #Crazy

Мечтание

За повличането на крак ти пожелавам и аз преди всичко при сестра ти да се отрази  Flutter

Peace Peace Peace и аз така Simple Smile Чакам скоро да ни зарадваш с оше една  хубава новина  Hug

Еха Меги имаме си вече Октомврийки 2009 Simple Smile Аз по миналата седмиза гледах ама все още нямаше.........  Ех .............. спомних радостните емоции си преди почти две години  Wink

Ох толкова за сега отивам да си прибирам милото от работа  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт